Fiat

Fiat folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Fiat

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Fiat korting

Folder Fiat

Ben je wel aan een nieuwe auto toe of op zoek naar je eerste eigen vervoermiddel? Dan zijn er veel merken waaruit je kunt kiezen. Het is daarom altijd slim eerst goed rond te kijken wat er allemaal te koop is, wat het kost en wat je wilt hebben. Voorkeur voor een Italiaanse auto? Kijk dan eens bij Fiat wat zij allemaal voor voertuigen aanbieden.

Kijk eerst eens online rond wat er te koop is

Als je een nieuwe auto wilt kopen dan is het niet meer dan logisch dat je deze eerst in het echt gaat bekijken en er een proefrit mee maakt. Je kunt immers wel iets uitgekozen hebben dat helemaal naar jouw smaak is maar als het erin rijden niet bevalt, dan zoek je beter nog even verder. Het kan echter geen kwaad om voordat je naar een dealer of garage gaat alvast een kijkje te nemen op internet wat Fiat allemaal aanbiedt. Zo kun jij je vast oriënteren en weet je waar je op dient te letten bij je aankoop.

Kijk of er bepaalde acties of promoties gelden

Op de website van Fiat kun je zien of er op het moment dat jij een auto wilt aanschaffen bepaalde acties gelden waar jij als klant voordeel mee kunt behalen. Alle acties die er zijn vind je gegarandeerd op de website van Fiat zelf. Je kunt ze allemaal bekijken maar als je bijvoorbeeld in een bepaald model interesse hebt, is het handig goed in de gaten te houden of daarvoor een actie geldt.

Zo mis je geen enkel nieuwtje over Fiat meer

Je kunt het jezelf zeker makkelijker maken als je geen enkel nieuwtje van Fiat meer wilt missen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan krijg je deze, net zo vaak als deze verschijnt, automatisch in je mailbox. Hiervoor hoef je slechts je naam en emailadres door te geven via de website. Zo zal er geen enkel nieuwtje meer over Fiat aan je voorbijgaan en ben je altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen, acties en nieuwe modellen. Fiat is ook actief op social media. Je kunt de autofabrikant daar volgen en de ervaringen van andere mensen met het automerk lezen.

Brochures en prijslijsten van diverse modellen auto’s

Wil je nu wel graag een Fiat aanschaffen maar weet je niet zeker of dit binnen het budget past? Dan kun je op de website al eens kijken naar de verschillende modellen en wat deze kosten. Je vindt daarvoor brochures op de website over elk beschikbaar model en er zijn ook prijslijsten bij te vinden zodat je weet wat het kost. Als je een instapmodel neemt dan betaal je daar een vaste prijs voor, maar voor de extra’s betaal je meer. Het is voor iedereen anders wat hij of zij belangrijk vindt op een auto dus bepaal dat altijd eerst goed voor jezelf en zoek een daarbij passend model.

Kies voor een wat ouder model

Als je wilt besparen op een auto en niet perse het nieuwste van het nieuwste wilt hebben, dan kun je er ook voor kiezen een net even wat ouder model Fiat te kiezen. Daar is helemaal niks mis mee en de auto kan voorzien worden van de extra’s die jij wilt, maar omdat het dan een iets ouder model of type betreft betaal jij er wel minder voor. Op de site staan altijd de nieuwste modellen maar bij de dealer of een garage vind je zeker ook de wat oudere versie.

Ga op zoek naar een goede occasion

Je kunt ook besparen door voor een tweedehands auto te kiezen. Bij de Fiat dealer worden talloze occasions aangeboden waaruit jij een keuze kunt maken. Deze kun je vooraf al online bekijken zodat je weet of er wat bij zit dat je aanstaat. Maak daarna een afspraak om de wagen in het echt te komen bekijken en er een proefrit mee te maken. Met een gebruikte wagen is niks mis en jij kunt er nog jaren plezier van hebben. Bedenk daarbij ook dat veel mensen nooit een nieuwe auto kopen, simpelweg omdat dit te duur is.

Kijk of leasen iets voor jou is

Wil je nu eigenlijk wel graag een nieuwe Fiat aanschaffen maar is kopen en het bedrag in één keer neerleggen wat teveel van het goede? Overweeg dan een lening aan te schaffen of kijken of leasen wat voor jou is. Dit kan soms via je werkgever maar als dat niet mogelijk is, dan kun je ook voor Private Lease kiezen. Kijk altijd goed wat voor jou het gunstigste uitpakt.

Over Fiat

Weinig auto’s zijn zo toonaangevend (geweest) als de Fiat 500. Dit model heeft eigenlijk de gehele autowereld op zijn kop gezet en is momenteel nog steeds super populair. Dit model werd voor het eerst in 1957 op de markt gebracht. Op dat moment bestond het merk Fiat al geruime tijd; in 1899 werd in Turijn namelijk dit autobedrijf opgericht.

In het jaar 1900 werden 24 auto’s geproduceerd, waarna het bedrijf zich vanaf 1902 al met autoraces bezig ging houden. Door de jaren heen heeft het bedrijf onwijs veel toonaangevende modellen op de markt gebracht. Opvallend daaraan is dat het assortiment onwijs uitgebreid en divers te noemen is. Het merk heeft meerdere sportieve modellen op de markt gebracht, maar ook grote gezinsauto’s droegen het logo van Fiat.

In 2014 fuseerde dit Italiaanse merk met het automerk Chrysler. Deze twee merken gingen onder de naam Fiat Chrysler Automobiles verder en kreeg het hoofdkantoor in Londen. Vanaf dat hoofdkantoor wordt dit automerk volledig aangestuurd. Opvallend daarbij is het land Brazilië; in dat land is Fiat namelijk marktleider op het gebied van auto’s.

Via de website van het merk kan je volledig naar wens je eigen Fiat samenstellen. Deze Fiat kan je vervolgens bij één van de dealers kopen. Bij die dealers ben je ook aan het juiste adres voor onderhoud aan je Fiat en voor het kopen van occasions. Op de website vind je ook meer informatie over bijvoorbeeld lease, aankoop mogelijkheden en kan je verschillende brochures downloaden.

Wil je graag persoonlijke hulp of advies? Daarvoor kan je terecht bij één van de dealers. Het complete overzicht van alle dealers is op de website van Fiat te vinden. Je kunt er echter ook voor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice van Fiat Nederland. Hiervoor kan je online een chat starten, kan je bellen naar 0800 3428 00 00 of een contactformulier invullen.