Jase & Joy

Jase & Joy folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jase & Joy

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Over Jase & Joy

Na het faillissement van Intertoys was het aanbod in de speelgoedbranche flink uitgedund. Zeven ex-franchisenemers van Intertoys hebben, als antwoord daarop, hun eigen keten opgericht. Deze keten heeft de naam Jase & Joy gekregen en is sinds oktober 2019 actief.

Bij Jase & Joy kan je allerlei soorten speelgoed vinden. Dit speelgoed kan je in één van de 9 winkels vinden. Deze winkels bevinden zich in Amersfoort, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven.

Ben je meer een liefhebber van online shoppen? Dan ben je ook bij Jase & Joy aan het juiste adres. Je kunt via de online webshop al het speelgoed bestellen. Ook vind je in de online webshop de meest interessante aanbiedingen.

Jase & Joy heeft een tamelijk bijzonder idee waarmee ze de speelgoedbranche willen veranderen. Volgens de oprichters van Jase & Joy is het namelijk belangrijk dat speelgoed goed getest wordt. In de winkels van Jase & Joy worden daarom regelmatig events georganiseerd. Bij deze events zijn alle bezoekers in staat om het speelgoed te testen.

Als je iets via de webshop gaat bestellen, kan je dit niet thuis laten bezorgen. Nee, je kunt het product min of meer reserveren en vervolgens in één van de winkels ophalen. Bij het bestellen kan je de gewenste winkel selecteren: de bestelling ligt daar dezelfde dag al voor je klaar.

Het is ook mogelijk om in de desbetreffende winkel vervolgens je artikelen te retourneren. Dit dient plaats te vinden binnen 30 na de aankoopdatum. In de winkel helpt men je verder met het retourneren van de producten en de terugbetaling.

Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van Jase & Joy. Ook is het mogelijk om via de mail ([email protected]) contact op te nemen met het hoofdkantoor. Voor alle vragen kan je ook terecht bij één van de winkels.