Flyer

Flyer folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Flyer

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Flyer korting

Folder Flyer (fietsen)

Flyer is een producent van elektrische fietsen dat gevestigd is in Zwitserland. Het bedrijf kent zijn oorsprong in het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw en heeft zich altijd gericht op de productie van fietsen met een elektrische aandrijving. De fietsen van Flyer worden verkocht in verschillende landen waaronder Zwitserland, Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland. In deze landen zijn ook dochterondernemingen van het bedrijf gevestigd om de verkoop van de fietsen daar in goede banen te leiden. Op de productielocatie van Flyer in de plaats Huttwill in Zwitserland, werken meer dan 200 medewerkers dagelijks aan de productie van de fietsen. Er worden dan maximaal 400 fietsen per dag geproduceerd.

Geschiedenis

Het verhaal van Flyer begint in 1993, het jaar dat er door Philippe Kohlbrenner de eerste Flyer fiets gemaakt wordt. Voor de aandrijving van deze elektrische fiets gebruikte hij een motor die normaal gesproken de ruitenwissers van een vrachtwagen aanstuurt en een accu uit een auto. Deze fiets kreeg als bijnaam de Rode Buffel. In 1995 werden er voor het eerst op kleine commerciële schaal fietsen geproduceerd. De groei van het bedrijf werd merkbaar vanaf 2000, toen er meerdere modellen op de markt kwamen. Sinds 2010 heeft het bedrijf enkele tientallen modellen op de markt gebracht.

Fietsen

De fietsen die door Flyer gemaakt worden hebben elk een eigen karakter en zijn elektrisch aangedreven. Via de website en in de winkels die aangesloten zijn bij het bedrijf kunnen verschillende modellen worden aangeschaft. Flyer produceert fietsen die in vier verschillende groepen te verdelen zijn. Het gaat om mountainbikes, cross-over fietsen, toerfietsen en stadsfietsen. De e-mountainbikes, zijn elektrisch aangedreven fietsen die gebruikt kunnen worden op ruwe ondergronden. De fietsen zijn voorzien van dikke banden en hebben de juiste vering om comfortabel te kunnen rijden. De verschillende mountainbikes zijn ideaal om alleen of met vrienden door de bossen te rijden.

Cross-over, stads- en toerfietsen

Naast de mountainbikes die elektrisch aangedreven worden, zijn er nog verschillende andere soorten fietsen van het merk Flyer op de markt. De cross-over fietsen zijn elektrische fietsen die bedoeld zijn voor gevarieerd gebruik. Het is met de fietsen mogelijk om onverharde wegen te bereiden, net zoals met een mountainbike, of om bijvoorbeeld gewoon tijdens een vakantie of doordeweeks even van huis weg te fietsen. De toerfietsen zijn meer geschikt om langere afstanden te rijden op verharde wegen. Deze fietsen zijn ideaal voor mensen die graag een dagje gaan rondfietsen en de omgeving willen bekijken. De stadfietsen zijn, zoals de naam het al aangeeft, ideaal voor gebruik in de stad. Met deze fietsen kun je gemakkelijk en snel naar kantoor of van punt A naar punt B rijden in een drukke omgeving.

Zwitserse kwaliteit

Als fabrikant van elektrische fietsen voor elke toepassing, staat Flyer achter de kwaliteit die geleverd wordt. Het bedrijf garandeert dan ook dat de fietsen voor 100% van Zwitserse kwaliteit is zoals ze dat zelf stellen. Elke fiets die gemaakt wordt, is met de uiterste precisie en kennis ontwikkeld en in elkaar gezet. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals degelijke frames die stevig, stabiel en toch licht zijn. Door kwaliteit te leveren en door de fietsen op een duurzame manier te produceren, wordt er ook een lange levensduur aan de producten toegekend. Klanten die een fiets van het merk kopen kunnen dan ook rekenen op een zeer lange garantie die standaard is inbegrepen bij de fietsen.

Verkooppunten

Via de website van Flyer is het mogelijk om informatie te krijgen over alle modellen en fietsen die door het bedrijf geproduceerd worden. Je ziet daar de eigenschappen, materialen die gebruikt zijn, toepassingen en ook de prijzen. Het is niet mogelijk om via de website van Flyer een bestelling te plaatsen, maar je kunt daar wel een afspraak plannen bij jou in de buurt voor het maken van een testrit. De fietsen van Flyer worden door heel Europa op veel verschillende plekken verkocht. In Nederland kun je de fietsen van het merk bij meer dan 200 fietsenwinkels kopen. Daarnaast zijn er in Duitsland meer dan 450 verkooppunten, in Zwitserland meer dan 300 verkooppunten en zijn er in Oostenrijk meer dan 90 bedrijven die de fietsen verkopen.

Folder

Wil jij op de hoogte blijven van de aanbiedingen en de ontwikkelingen rondom Flyer? Breng dan een bezoek aan 1Folders.nl. Op deze website staan de nieuwste folders en catalogi met informatie over de nieuwste modellen en ontwikkelingen omtrent het bedrijf. Om verder op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen kun je ook gebruik maken van de nieuwsbrief die door Flyer zelf via de website wordt aangeboden.

Over Flyer

De elektrische fietsen zijn de laatste jaren onwijs populair geworden. Dat is onder andere te danken aan de opkomst van Flyer. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van e-bikes. Deze e-bikes hebben een flinke actieradius, zijn van hoogwaardige materialen vervaardigd en hebben een lange levensduur.

Het kopen van de elektrische Flyer fietsen is mogelijk bij één van de officiële Flyer verkooppunten. Deze verkooppunten zijn te vinden in bijvoorbeeld Hilversum, Zoetermeer, Domburg, Waalwijk, Beuningen en Moordrecht. Voor een volledig overzicht van de Flyer verkooppunten kan je het beste de store locator op de website even raadplegen. Het is ook mogelijk om de showroom van Flyer te bezichtigen. Deze showroom bevindt zich in Beverwijk in het hoofdkantoor van Flyer. Op werkdagen is deze showroom van 09.30 tot 15.00 uur geopend. Hier kan je de verschillende elektrische fietsen bekijken en uitproberen.

De collectie van Flyer is tamelijk uitgebreid te noemen. Om het overzichtelijk te houden, heeft het merk voor enkele categorieën gekozen: Urban, Crossover, High Speed, Tour en Mountain. Per categorie vind je ook weer verschillende varianten terug. Bij al deze varianten staat de hoge kwaliteit als een paal boven water. Het merk is van origine Zwitsers en dat is terug te zien in het vakmanschap.

Voor het aanschaffen van de fietsen moet je echt bij één van de verkooppunten zijn. Het is niet mogelijk om de fietsen online te bestellen. Via de website kan je wel meer informatie over het merk vinden, over de verkooppunten en over de service. Zo is het mogelijk om online brochures aan te vragen c.q. te downloaden.

De klantenservice van Flyer is te bereiken via [email protected]. Daarnaast kan je terecht in één van de verkooppunten of in de showroom van Flyer te Beverwijk. Op de website is tevens een sectie met veelgestelde vragen te vinden; mogelijkerwijs is het antwoord op jouw vraag daar te vinden.