Kwik-Fit

Kwik-Fit folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kwik-Fit

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Populaire Kwik-Fit winkels

Tips voor Kwik-Fit korting

Folder Kwik-Fit

Kwik-Fit is een bedrijf dat in 1971 werd opgericht. De Schot Tom Farmer stond aan het roer en breidde een 10 jaar later uit buiten de grenzen van Groot-Brittannië. In 1981 werd namelijk de eerste vestiging van Kwik-Fit in ons land geopend. Dit bedrijf is vanaf meet af aan gespecialiseerd in het vervangen van banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen. Dit zorgde ervoor dat Kwik-Fit dit binnen de kortste keren gefixt had en hierdoor veel geld bespaard werd. Hier had de klant dan weer het voordeel van en dat was een van de redenen dat heel veel klanten voor de Kwik-Fit garage kozen in plaats van de concurrenten.

Zonder afspraak

Wat vooral speciaal was aan de manier van werken van Kwik-Fit was dat je erop kon wachten. De monteurs gingen direct aan de slag en zo kon je ook zonder afspraak gewoon bij de firma goed terecht. Tegenwoordig is dit nog steeds het geval. Het bedrijf is uitgegroeid tot 1 van de grootste service ketens in Europa en alleen al in Nederland zijn ruim 180 vestigingen te vinden. Naast het vervangen van de onderdelen waar ze vanaf de oprichting in gespecialiseerd waren, hebben ze hun service uitgebreid en bieden ze ook de mogelijkheid tot onderhoudsbeurten, glasservice en aircoservice. Je kunt tegenwoordig dus bij Kwik-Fit terecht voor het totaalpakket.

Nieuw concept

Kwik-Fit heeft ook een nieuw concept geïntroduceerd genaamd de Premier vestigingen. Deze zijn in Apeldoorn, Breda en Haarlem te vinden en zijn zo gemaakt dat de klant en transparantie op nummer 1 komen. De meest moderne apparatuur wordt voor je auto gebruikt en je hebt de mogelijkheid van de WIFI gebruik te maken en gewoon te werken terwijl de monteur met je auto aan de slag gaat. Of het nu om deze Premier vestigingen of de reguliere vestigingen gaat, Kwik-Fit heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Ze werken met kleine teams en doen er alles aan om jou de best mogelijke service te bieden.

Passend advies

Op de website van Kwik-Fit kun je meerdere dingen checken. Zo kun je de perfecte band voor je auto vinden. Je kunt dit doen door de breedte, hoogte, inch en het seizoen in te voeren. Ook is het mogelijk om met je kenteken de perfecte band te vinden. Je kunt ook checken of je auto al een grote beurt of merkbeurt nodig heeft. Hiervoor vul je je kenteken in en krijg je direct een passend advies via de website te zien. Kwik-Fit heeft heel veel verschillenden soorten autobanden van heel veel verschillende bandenmerken. Ze zijn een onafhankelijk bedrijf en zullen je altijd de beste banden adviseren die bij jouw auto passen.

Vestiging zoeker

Om een afspraak te maken bij een Kwik-Fit vestiging kun je even op de site kijken waar de dichtstbijzijnde garage te vinden is. Met de vestiging zoeker kun je hier zeer eenvoudig achter komen. Je vult je postcode of plaats in en zo komt er een hele lijst met Kwik-Fit locaties in beeld en kun je er 1 van uitkiezen. Door er 1 aan te klikken, krijg je alle nodige informatie te zien. Het adres en telefoonnummer kun je hier vinden en ook de openingstijden. Daarnaast staat er ook aangegeven wat de gekozen vestiging van Kwik-Fit precies biedt voor services.

Online afspraak

Het is ook mogelijk om via de website online een afspraak te maken. Door eerst een locatie te zoeken en er 1 te kiezen kun je bij de gekozen vestiging direct een afspraak inplannen. Je kiest waarvoor je een afspraak wilt maken, vult je kenteken in, maakt de afspraak, vult je gegevens in en je hebt een afspraak staan bij de door jou gekozen Kwik-Fit vestiging. Je kunt via de website alles gewoon via iDeal en creditcards betalen, maar kunt er ook voor kiezen om gewoon achteraf te betalen. Als je vragen hebt, kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice en hoe je dit kunt doen, kun je ook gewoon op de webpagina van Kwik-Fit vinden.

Nieuwsbrief en folder

Wil je graag altijd op de hoogte gehouden worden van alles over Kwik-Fit? Dan is je inschrijven voor de nieuwsbrief de makkelijkste manier. Zo krijg je al het nieuws, de laatste acties en nieuwste producten van Kwik-Fit als eerste in je postvak in. Op Facebook, Twitter en YouTube kun je Kwik-Fit ook volgen. Zo blijf je altijd het snelst up-to-date als het om het nieuws rondom Kwik-Fit gaat. Kwik-Fit doet zo nu en dan ook aan kortingsacties. Hiervoor brengt Kwik-Fit een folder uit en deze kun je onder meer op de website 1Folders.nl doorlezen.

Over Kwik-Fit

In Europa is Kwik-Fit één van de grootste autoserviceketens. Het merk heeft in totaal zo’n 1800 servicepunten over heel Europa verspreid. Ook in Nederland is Kwik-Fit meer dan goed vertegenwoordigd. In ons land vind je door het hele land verspreid onwijs veel vestigingen. In het hoge Noorden, in Limburg, in de Randstad en in Zeeland; de vestigingen zijn overal te vinden.

Bij Kwik-Fit ben je aan het juiste adres voor het onderhoud van jouw auto. Daarnaast staat Kwik-Fit bekend vanwege de bandenwissel. Bij de vestigingen van Kwik-Fit ben je dan ook aan het juiste adres om de banden van jouw auto razendsnel en vakkundig te laten verwisselen. Je kunt tevens jouw zomer- of winterbanden bij Kwik-Fit in bewaring achter laten.

Heeft je auto een nieuwe APK nodig? Ook dan kan je hiervoor bij Kwik-Fit terecht. Op de website van het bedrijf kan je meer informatie over alle diensten vinden. Deze diensten zijn opgedeeld in de volgende categorieën: Autobanden, Bandenwissel, Onderhoud, APK, Accu, Airco, Trekhaak en Ruiten. Je kunt simpelweg al het onderhoud aan je auto bij Kwik-Fit uit laten voeren.

Voor al je vragen, suggesties en opmerkingen kan je terecht bij één van de vestigingen van Kwik-Fit. Maar, je kunt hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice van Kwik-Fit. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen, een belletje plegen naar 088 594 53 48 of gebruik maken van één van de social media kanalen. Het bedrijf is actief op Twitter en op Facebook. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar [email protected]. Heb je een specifieke vraag omtrent jouw privacy? Dan kan je een mailtje sturen naar [email protected]. Op de website is tevens een sectie met veelgestelde vragen te vinden. De kans is aannemelijk dat het antwoord op jouw vraag hier te vinden is.