Hit Duitsland

Hit Duitsland folders

Hit Duitsland Folder

Hit Duitsland Folder

Geldig van 27-05 t/m 01-06

Profiteer nog 5 dagen van deze Hit Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hit Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Kruidvat
Etos
Trekpleister
Lucovitaal
Body & Fitshop
De Online Drogist
Vitaminstore
DA
Drogisterij.net
Datum Voordeelshop
Holland & Barrett
D.I.O.
Gezond & Wel
Pour Vous
Flinndal
Voordeeldrogisterij.nl
Bloem Gezondheidsproducten
Hit Duitsland

Populaire folders

Tips voor Hit Duitsland korting

Folder Hit

Boodschappen doen is een zaak die steeds weer terugkeert. Eten en drinken moeten we immers allemaal dus daarvoor zul je toch zo nu en dan eens naar de winkel toe gaan. De een gaat vaker per week terwijl de ander de boodschappen juist opspaart en wat minder vaak gaat. Hoe het ook zij, je zult ze toch nodig hebben. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook terecht bij Hit. Je dient daarvoor wel even naar Duitsland te gaan.

Alleen winkels van Hit in Duitsland

Hit is een Duitse supermarkt met filialen bij onze Oosterburen. Als je dus een bezoekje wilt brengen aan een van de vestigingen dien je daarvoor wel even een reis te ondernemen. Kijk dan wel even op de website wat er allemaal verkocht wordt zodat je weet waarvoor je er echt naartoe wilt gaan. Op de site vind je het aanbod maar ook alle aanbiedingen die op dat moment gelden. Zeker als je dichtbij de grens met Duitsland woont is het de moeite waard om een keertje naar een supermarktfiliaal van Hit te rijden.

Ga voor de aanbiedingen bij Hit

Als je bij Hit wilt bekijken wat er op een bepaald moment in de reclame is doe je dat onder het kopje Angebote. In Duitsland zelf wordt beslist een folder met actieartikelen verspreid maar dat is hier natuurlijk niet het geval. Kijk daarom altijd eerst even op de site. Onder Angebote vind je niet alleen de digitale folder met aanbiedingen onder de naam Prospektus, maar tevens de categorie Couponing met kortingsbonnen en alle aanbiedingen op een rijtje (Alle Angebote). De aanbiedingen in de folder zijn een week geldig en daarna verschijnt er weer een nieuwe folder met andere artikelen op de site.

Folder ook op Nederlandse sites beschikbaar

De folder is beschikbaar op de site van Hit zelf en vind je doorgaans ook terug op sites waarop folders van meer aanbieders bij elkaar verzameld staan. Zo kun je ook hier in Nederland de folder al bekijken. De folder is uiteraard wel in het Duits maar dat zal voor de meeste mensen niet zoveel problemen opleveren. Plaatjes kijken kan uiteraard altijd en bovendien worden er veel dezelfde producten en merken verkocht als hier dus die zijn voor Nederlanders duidelijk herkenbaar.

Doe ideeën op voor een lekkere maaltijd

Hit heeft ook speciale acties waarop je bijvoorbeeld voor artikelen kunt sparen. Kijk altijd even of daar ook wat voor jou bijzit. Op de site kun je bij Hit allerlei ideeën opdoen voor recepten. Op zoek naar een leuk en lekker gerecht dat je je gasten kunt voorschotelen? Kijk dan altijd op de site of er iets van je gading te vinden is. Wie weet vind je er wel iets dat bij iedereen helemaal in de smaak valt en dat een groot succes wordt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Hit

Als je geen enkel nieuwtje van Hit meer wilt missen kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief, aldaar bekend onder de naam newsletter. Geef hiervoor je naam en emailadres door en het filiaal waar jij wilt winkelen. Nadat je de aanmelding verstuurd hebt krijg je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox en hoef je niks meer te missen. Heb je vragen aan Hit? Dan kun je met de supermarktketen bellen of een appje sturen.

Maak een Einkaufsliste

Een handige service die je op de site van Hit vindt is het boodschappenbriefje dat je er kunt maken. Dit staat bekend onder de naam Einkaufsliste. Deze lijst kun je zelf samenstellen en als je even niet zoveel inspiratie hebt of niet goed weet wat te kopen, dan kun je er ook mee geholpen worden. Altijd handig natuurlijk als je niet zo goed weet wat je wilt hebben en wel wat hulp met je bestelling kunt gebruiken. Met een lijstje wordt boodschappen doen ook een stuk makkelijker en sneller.

Bekijk eerst het volledige assortiment online

Zeker handig is het om een lijstje te maken als je besluit af te reizen naar een van de Hit winkels in Duitsland. Dan kun je lekker doelgericht shoppen en weet je zeker dat je niets vergeet. Je kunt op de website reeds het complete assortiment raadplegen zodat je weet wat er verkrijgbaar is. Dit assortiment is onderverdeeld in verschillende categorieën zodat het zoeken nog makkelijker wordt. En bedenk ook dat onze Oosterburen wel van lekker eten houden zodat je er veel specialiteiten vindt die hier niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn. Zo haal je weer eens wat anders dan anders in huis.

Over Hit Duitsland

Voor de Nederlanders die in Limburg en Noord-Brabant wonen, is het kostentechnisch interessant om in Duitsland boodschappen te doen. In Duitsland zijn veel boodschappen namelijk nét iets voordeliger dan in ons eigen land. Als je een winkelwagentje compleet met artikelen vult, kan je een behoorlijke som geld besparen. Wil je graag in Duitsland boodschappen gaan doen? Dan kan je zeker eens kijken naar de vestigingen van Hit. Deze Duitse supermarktketen is goed vertegenwoordigd in Duitsland, heeft een interessant assortiment en hanteert lage prijzen.

In het assortiment van Hit zijn allerlei soorten producten te vinden. De focus ligt hierbij wel op verse producten, zoals bijvoorbeeld het allerlekkerste vlees. Allerlei soorten vlees en vleeswaren zijn in het uitgebreide assortiment te vinden; je hebt dus ook de keus uit véél meer soorten vlees dan in de supermarkten in ons land. Dat geldt niet alleen voor vlees, maar ook voor kazen, voor vis, voor groenten en voor melkproducten. Via de website van Hit is het mogelijk om het uitgebreide assortiment in te zien.

Via de website is het ook mogelijk om de huidige aanbiedingen terug te vinden. Met dank aan deze aanbiedingen kan je het nóg goedkoper maken om de boodschappen in Duitsland te gaan doen. Wil je graag weten waar de dichtstbijzijnde Hit supermarkt gevestigd zit? Daarvoor kan je gebruik maken van de store locator op de website van deze supermarktketen. Je kunt hierbij op een kaart direct zien waar de supermarkten van Hit gevestigd zijn. De kaart toont direct aan dat Hit echt heel veel supermarkten in Duitsland heeft. Voor de mensen die in Limburg bij de grensgebieden wonen, is er ook meer dan voldoende keuze. Deze supermarktketen heeft namelijk meerdere supermarkten die nét over de grens gevestigd zijn.

Heb je vragen? Dan kan je bellen naar het Duitse nummer 0800 113 73 78. Het is ook mogelijk om bij één van de supermarkten langs te gaan en al je vragen daar te stellen.