Makro

Makro folders

Makro Folder

Makro Folder

Geldig van 14-06 t/m 16-06

Profiteer nog 3 dagen van deze Makro Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Makro Folder

Makro Folder

Geldig van 05-06 t/m 18-06

Profiteer nog 5 dagen van deze Makro Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Makro Folder

Makro Folder

Geldig van 05-06 t/m 18-06

Profiteer nog 5 dagen van deze Makro Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Makro Folder

Makro Folder

Geldig van 05-06 t/m 18-06

Profiteer nog 5 dagen van deze Makro Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Makro Folder

Makro Folder

Geldig van 05-06 t/m 02-07

Profiteer nog 19 dagen van deze Makro Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Makro Folder

Makro Folder

Geldig van 01-01 t/m 31-12

Profiteer nog 201 dagen van deze Makro Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Makro aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Makro winkels

Makro weetjes en feiten

 1. De firma Makro werd in 1968 opgericht door de Nederlandse Steenkolen Handelsvereniging
 2. In België werd in 1970 de eerste vestiging van Makro geopend
 3. Alleen bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen bij Makro winkelen; om de winkel te betreden, heb je een speciale Makro pas nodig
 4. Wekelijks brengt Makro een uitgebreide folder uit met daarin de aanbiedingen van de week
 5. Makro biedt een speciale bezorgservice voor de horeca aan; hiervoor moet je je aanmelden als horecaklant bij Makro
 6. Makro heeft 17 vestigingen in ons land, waaronder in Amsterdam, Nieuwegein, Leeuwarden en Delft
 7. Makro biedt niet alleen producten van A-merken aan, maar ook van de eigen merken
 8. Makro is actief op facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn
 9. In het assortiment van Makro vind je meer dan 60.000 vaste producten terug
 10. De vaste producten van Makro worden aangevuld met tijdelijke aanbiedingen en extra producten
 11. Via de website van Makro kun je de huidige promoties inzien; wekelijks stunt Makro met flinke kortingen
 12. In het aanbod van Makro is een duidelijke scheiding tussen ‘food’ en ‘non-food’
 13. In de meeste Makro vestigingen vind je een bakker, een slagerij en een wijnbar terug
 14. Tijdens de Covid-19 pandemie stelde Makro voor het eerst haar deuren voor particulieren open
 15. Dankzij de Makro app heb je altijd jouw Makro-pas, de facturen en aanbiedingen bij de hand
 16. Via de website van Makro kun je binnen twee munten jouw Makro-pas aanvragen, waarvoor een aanmelding bij de KvK vereist is
 17. De klantenservice van Makro is bereikbaar op telefoonnummer 0900 20 25 300 en via een online contactformulier
 18. Inspiratie op doen is mogelijk via de website van Makro en via de social media kanalen
 19. Een belangrijke rol in het assortiment is weggelegd voor kerstpakketten; deze worden al sinds 1986 door Makro aangeboden
 20. In België hebben particulieren wél standaard toegang tot deze groothandel
 21. Makro is op dit moment eigendom van de Duitse METRO Group; deze groep heeft ook vestigingen in andere landen weten te openen
 22. Via de webshop van Makro kun je allerlei food- én non-foodproducten bestellen
 23. Als je een bestelling via de webshop van Makro wilt plaatsen, dien je daarvoor eerst een Makro account aan te maken
 24. Bestellingen die je voor 17.00 uur op werkdagen plaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden
 25. Op de website van Makro vind je een uitgebreide sectie met de antwoorden veelgestelde vragen
 26. De filialen van Makro zijn altijd op een industrieterrein gevestigd; dat is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een A-locatie langs een snelweg
 27. Bestellingen die je bij Makro online plaatst, kun je ook afhalen in één van de winkels
 28. De eigenaar van Makro is ook de grootaandeelhouder van MediaMarkt
 29. Bij verschillende Makro vestigingen kun je ook tanken bij een Makro tankstation

Tips voor Makro korting

Makro Pas

Hoewel de Makro al een goedkoop assortiment heeft bij bulk aankopen, aanbiedingen en mogelijkheden om aankopen van de belasting af te trekken is het niet voor iedereen weggelegd. Je dient namelijk een Makro pas te hebben, waarvoor je verplicht je bent om geregistreerd te zijn bij de Kamer van Koophandel.

Makro Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wil blijven van alle hoogtepunten, voordelen en acties van de Makro dan kun je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan met veel regelmatig de laatste aanbiedingen die gelden in alle filialen en op hun webshop. Je kunt bovendien ook kijken op de webshop of het filiaal bij jou in de buurt het specifieke product nog op voorraad heeft. Dat is wel zo handig.

Tanken bij Makro

Bij enkele filialen in Nederland, namelijk in Amsterdam, Best, Breda, Delft, Duiven, Groningen en Nuth kun je voordelig tanken via Makro. Hier heb je overigens ook geen Makro pas voor nodig. Makro is de goedkoopste in de regio wat betreft tanken en dat komt door de stijgende prijs van benzine best goed uit. Als je hier voldoende in de buurt woont, kun je bij een volle tank al enkele euro’s besparen.

Ontdek de exclusieve merken van Makro

Ontdek de eigen merken van Makro. Niet zomaar merken, maar toppers ontwikkeld door en voor kenners. Verzeker je van kwaliteit, betrouwbaarheid, gemak, en vooral: scherpe prijzen. Alles om jou als ondernemer naar grote hoogten te brengen, uitsluitend bij Makro. Metro Professional: Het totaalpakket voor keuken en tafel, gecreëerd met en voor culinaire experts. Metro Chef: Premium ingrediënten voor elke maaltijd, van vlees en vis tot snacks en pasta's. ARO: De voordeligste keuze van Makro voor meer dan 700 essentiële basisproducten. Rioba: Een uniek concept voor koffie en thee, met een onmiskenbare stijl. Tarrington House: Een breed assortiment voor binnen en buiten, exclusief bij Makro. Sigma: Professionele kantoorartikelen van topkwaliteit, voor wie enkel het beste wil. Ontdek het gehele assortiment en ervaar de voordelen van exclusieve Makro-kwaliteit.

Bulkbeloning

Ontdek het groothandelsvoordeel bij Makro en bespaar tot wel 30% met de bulkbeloning. Simpel gezegd, hoe meer je koopt, hoe minder je per stuk betaalt. Dit geldt voor een breed assortiment, waarbij je vanaf drie stuks al korting ontvangt. Jouw korting kan zo oplopen tot wel 30% op duizenden producten. Hoe het werkt: een product geldt als 'hetzelfde' wanneer het individueel of als een set verkocht wordt. Kortingen gelden vanaf drie stuks, uitgezonderd zijn de huidige folderaanbiedingen. Blijf op de hoogte: het assortiment voor bulkbeloning wisselt regelmatig. Check de prijskaartjes in de winkel voor het actuele aanbod en jouw directe voordeel. Profiteer slim en koop in bulk bij Makro.

De winstpakker

Producten die in de aanbieding zijn, zijn vaak extra voordelig. Het is natuurlijk slim om dingen vooral in de aanbieding te kopen, om zo een voorraad te hebben van een product waar je normaal gesproken meer voor moet betalen. De Winstpakker van Makro geldt als stok achter de deur dat de producten die zij in de aanbieding hebben nergens anders goedkoper te vinden zijn. Mocht je dat toch vinden, dan kun je dat bij Makro aangeven en dan krijg je het verschil in prijs terug! Het kan zijn dat ze dan sowieso de concurrent voorblijven, maar het kan nooit kwaad om even te kijken naar het gras van de buren. Wie weet krijg je het voor nog goedkoper.

Vast voordeel

In het assortiment van de Makro vind je veel producten die blijvend in prijs zijn verlaagd. Dit geldt dan ook voor A-Merken, zoals Unox of Heineken. Makro controleert regelmatig de prijzen van de markt en stelt ze regelmatig af om in veel dingen goedkoper te zijn. De “blijvend in prijs verlaagd” is bovendien een categorie op de webshop, zodat je gelijk weet welke producten specifiek goedkoper zijn dan bij de concurrent. Hoe je het ook wendt of keert: bij Makro heb je bijna altijd een goede deal te pakken.

Weekend deals

Wanneer je in het weekend niets te doen hebt of je doet meestal je boodschappen in het weekend, dan komt dat erg mooi uit. Elk weekend heeft Makro namelijk weekend deals. Deze veranderen elk weekend en zijn ook enkel in het weekend geldig. Veel producten zitten er meestal niet tussen, maar wat dan wel in de aanbieding is zijn erg gunstige meepakkers voor velen. Je kan hierbij denken aan zowel een non-food artikel als een food artikel.

Geschiedenis

Makro is een groothandelssupermarkt die in 1968 is opgericht door de Nederlandse Steenkolen en Handelsvereniging (SHV). De keten is eigendom van de Metro-groep en heeft zeventien vestigingen in Nederland en zes in België. De vestigingen liggen vrijwel allemaal op industrieterreinen en dat geeft direct het grote verschil met de gewone detailhandel aan. Gewone detailhandel is zo gereguleerd dat ze zich alleen in panden met een winkelbestemming mogen vestigen. Makro heeft, omdat het een groothandel is, de mogelijkheid om zich te vestigen op de industrieterreinen.

Vestigingen

De vestigingen van de Makro zijn toegankelijk voor iedereen met een pasje. Een pasje kun je aanvragen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De Makro voert, door gebruik te maken van door de Kamer van Koophandel aangeleverde informatie, een actief beleid om ondernemers, groot en klein, “lid” te maken van de Makro. Doordat iedereen een pasje heeft is het ook mogelijk om de reclame folder van Makro te personaliseren. De omzet van de Makro ligt tussen de een en anderhalf miljard euro en staat onder druk door onder andere concurrentie van de Sligro. Alles aan Makro is voor Nederlandse begrippen groot. De vestigingen zijn groot, de verkochte verpakkingen zijn groot en zelfs de winkelwagentjes zijn, vergeleken met wat bij de gewone supermarkten gebruikelijk is, groot. Bij het winkelen in de Makro is het belangrijk om je te bedenken dat de gepresenteerde prijzen exclusief BTW zijn.

Makro aanbiedingen

De Makro is een groothandel die de ondernemers van Nederland bedient. Het woord groothandel is niet voor niets de term waarmee in Nederland winkels voor het bedrijfsleven worden aangeduid. Een bezoek aan de Makro begint met het ruime parkeerterrein dat je bij iedere vestiging aantreft en je de mogelijkheid biedt om je auto makkelijk kwijt te kunnen. De winkel zelf is eveneens zeer groot en ruim van opzet. Het aantal vierkante meters van een Makro-vestiging ligt tussen de zesduizend en tienduizend vierkante meter. Op deze vierkante meters wordt een uitgebreid supermarktassortiment aangeboden waarvan veel in grootverpakkingen.

Prijzen

In 2016 is in Leeuwarden een nieuwe koers ingezet, waarbij op minder vierkante meters een minder breed assortiment van de hoogste kwaliteit wordt aangeboden. Onder invloed van internet is het assortiment de laatste vijf jaar verschoven en is het aanbod van non-food gekrompen. De non-food die nog wel in het assortiment zit heeft vrijwel altijd een relatie met eten en drinken. Je kunt hierbij denken aan koffie- en schoonmaakmachines. Makro nodigt pashouders regelmatig uit voor interessante workshops en themabijeenkomsten en brengt wekelijks een folder uit. Iedere Makro heeft een koffiehoek waar je voor of na het inslaan van de benodigde boodschappen gebruik van kunt maken. De folder aanbiedingen en prijzen bij de Makro liggen een stuk lager dan de prijzen in de supermarkt.

Over Makro

Groothandel Makro behoeft eigenlijk geen introductie meer: de keten heeft een enorm assortiment aan kruidenierswaren, drogisterijartikelen, meubels, elektronica, bouwmaterialen, meubels, en wat eigenlijk niet? Het bedrijf prijst zich aan als het ultieme adres voor de inkopen voor ondernemers, en werkt via de welbekende Makro-pas.

Deze vraag je aan met een KvK-nummer en een geldig e-mail adres en telefoonnummer. Er zijn verschillende varianten van de pas te verkrijgen: zo is er onder meer de Horecapas en de Goldcard (hiervoor dien je wel een flink bedrag te besteden). Door de strategisch gelegen vestigingen (vaak op een industrieterrein) en inkopen in bulk weet Makro de kosten laag te houden, wat zich weer vertaalt in ruime kortingen voor de klant!

Ook vind je bij Makro vele producten die niet verkrijgbaar zijn in de gewone supermarkt: wat dacht je bijvoorbeeld van een emmer van 5 liter mayonaise of een 10-pack shampoo? Makro opereert vooral via de fysieke winkels, maar wanneer je een product nodig hebt wat bijvoorbeeld lastig te vervoeren is, is het ook mogelijk deze bezorgd te krijgen. Neem hiervoor contact op met de vestiging: het gaat hier om een levering op maat.

Wanneer je de winkel bezoekt, zit hier vaak ook een Makro-tankstation in de buurt: zo kun je met korting je tank volgooien. Vergeet ook niet om de bon van de aankopen in de winkel te bewaren: in de meeste gevallen kun je hier als ondernemer je voordeel mee doen bij je belastingaangifte!