Groupon

Groupon folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Groupon

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Groupon weetjes en feiten

 1. Groupon is een deals website waar je hoge korting kunt krijgen op allerlei uitjes, vakanties, producten en restaurants
 2. Je kunt bij Groupon terecht voor een kortingscoupon voor een knipbeurt bij de kapper om de hoek tot een lekker hapje eten in een stad bij jou in de buurt
 3. Groupon heeft door haar bulk inkoop altijd de beste prijzen
 4. Groupon stunt enorm met de prijzen van haar aanbiedingen
 5. Je krijgt via Groupon elke dag deals aangeboden waar je met een groep mensen aan mee kunt doen
 6. De naam Groupon is een samenvoeging va de woorden group en coupon
 7. Groupon is de bekendste korting aanbieder ter wereld
 8. Sauna en spa arrangementen zijn ongekend populair bij de onderneming
 9. Browsen via verschillende categorieën en interesses zorgt voor de beste ervaring
 10. Groupon bestaat al meer dan 10 jaar
 11. Voor ziekelijke klanten kan Groupon een grote stap vooruit betekenen in bekendheid
 12. Het bedrijf brengt lokale ondernemers in contact met potentiële klanten
 13. Je kunt korting ontvangen op je eerste Groupon deal
 14. Je mag een specifieke Groupon deal ook kano doen aan een vriend of familielid
 15. Je kunt de gratis Groupon app eenvoudig downloaden en gebruiken op je mobiele device
 16. De groene kleur van Groupon is gekozen volgens de wetten van de kleurpsychologie
 17. Je kunt je registreren op de website en zo de beste deals voor jou omgeving ontvangen
 18. Zelfs voor tuingereedschap is Groupon een goede partner
 19. Je Groupon wenslijst maakt het bijhouden van je favoriete deals nog makkelijker
 20. Groupon heeft altijd de beste deals voor iedere leeftijdscategorie
 21. Groupon bied ook reizen aan via Groupon Travel
 22. Groupon heeft een redelijk en eerlijk retourbeleid
 23. Je kunt eenvoudig problemen melden aan de klantenservice
 24. Groupon bied je de mogelijkheid om je aankoop aan anderen cadeau te doen
 25. Groupon is een leuk bedrijf om voor te werken

Tips voor Groupon korting

Groupon folder

Wil je een dagje uit of eens een keertje lekker uit eten gaan? Heb je er alleen geen al te groot budget voor of gewoon geen zin om er de hoofdprijs voor te betalen? Kijk dan eens op de website van Groupon naar leuke aanbiedingen. Je kunt bij veel winkels gebruik maken van korting en aanbiedingen die je in een folder vindt maar bij Groupon vind je steeds weer nieuwe aanbiedingen online. Zo kun jij op allerlei gebieden profiteren van leuke kortingen om een dagje uit te gaan of iets te kopen.

Korting voor tal van uitjes en producten

Bij Groupon kun je korting krijgen op verschillende zaken. Dit kan bijvoorbeeld korting zijn voor een dagje uit naar een pretpark, dierentuin of voorstelling maar ook voor een dagje welness en andere leuke uitstapjes kun je er korting vinden. Als je op de website kijkt zie je alles wat er mogelijk is om met korting te ondernemen of aan te schaffen. De meeste aanbiedingen gelden geruime tijd maar als er een bepaalde einddatum aan zit dan staat dit er duidelijk bij vermeld. Als je een deal boekt voor een dagje uit hoef je de voucher die je daarvoor krijgt niet meteen te gebruiken op dezelfde dag. Bij de voorwaarden staat hoe lang de voucher nadat je deze hebt besteld nog geldig is. Dit is doorgaans voor de meeste acties een aantal maanden zodat je voldoende tijd krijgt om er gebruik van te maken.

Diverse categorieën om uit te kiezen

Op de website kun je een keuze maken uit diverse categorieën: Groupon & Chill, Lokaal, Producten, Hotels & Travel, Landelijk, Tickets en Kortingscodes. Als je naar een kaartje met korting voor een bepaalde bestemming op zoek bent kun je binnen een van deze categorieën kijken of er een leuke deal te vinden is. Er wordt niet alleen korting aangeboden voor een dagje of avondje uit maar ook op producten van verschillende merken of een specifiek product dat je online (of in de winkel) kunt aanschaffen.

Etentjes met korting

Populair om te boeken zijn de etentjes die je met korting kunt kopen. Zo bespaar je veel op een lunch of diner en kun je er zelfs spontaan op dezelfde dag nog gebruik van maken als je dat wilt. Bij de meeste eetgelegenheden kun je zelfs via de website van Groupon meteen een reservering maken zodat alles geregeld is. Je bestelt het aantal vouchers dat je wilt hebben en geeft dit bij de reservering aan zodat alles in orde komt en je lekker kunt genieten van je (voordelige) etentje.

Lees alle voorwaarden voor iedere actie goed door

Voor iedere actie gelden andere voorwaarden. Deze staan dan ook bij iedere actie apart vermeld en het is zeker aan te raden deze goed door te lezen voordat je gebruik maakt van de aanbieding en de vouchers ervoor bestelt. Deze betaal je eenvoudig online en op voorhand. De vouchers kun je zowel printen als downloaden op je telefoon en laten zien op de plaats van bestemming. De actievoorwaarden vertellen je waar en wanneer een bepaalde aanbieding geldig is (soms kan het bijvoorbeeld zijn dat het niet op alle dagen van de week geldt of dat je een minimaal bedrag dient te besteden om korting te ontvangen) en wat er bij de actie is inbegrepen. Als je dit goed doorgenomen hebt weet je meteen waar je aan toe bent en of de actie wel of niet geschikt is voor jou.

Groupon levert je leuke voordelen op

Voordelen van een site zoals die van Groupon is dat je eigenlijk voor heel weinig geld iets leuks kunt doen. Zo maak je nog eens kennis met leuke eetgelegenheden waar je anders misschien niet naartoe zou gaan en kun je ook met een wat beperkter budget een dagje uitgaan of een leuke korting scoren op producten die je toch net nodig hebt. Je kunt je aanmelden voor de site met je mailadres zodat je iedere dag opnieuw de nieuwste aanbiedingen in je mailbox ontvangt. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website wat ze te bieden hebben. Een klein beetje moeite doen loont vaak omdat je aanzienlijke korting kunt krijgen. Als je je aanmeldt kun je bij je profiel de regio aangeven waarbinnen je graag aanbiedingen zou willen krijgen. Op die manier krijg je veel acties te zien die bij lokale ondernemers gelden. Daarnaast gelden de landelijke aanbiedingen natuurlijk gewoon voor iedereen en zie je tevens de producten van verschillende merken of winkels waarvoor je korting kunt bemachtigen.

Over Groupon

Groupon is een internationale webwinkel voor zogenoemde deals. Via het platform kunnen bedrijven deals aanbieden, zodat je voor een goedkopere prijs plaats kunt nemen in een restaurant die je nog niet kent, een hotel of gewoon zomaar een dagje uit. Voor ondernemers is het zeer aantrekkelijk om jou, als consument, kennis te laten maken met hun producten en dienstverleningen. Jij hebt het voordeel dat je veel geld kunt besparen op leuke dingen!

Zowel voor lokale arrangementen (dus bij jou in de buurt) als steden waar je misschien heen gaat binnenkort, kun je dus kijken of er plekken zijn waar je voordelig heen kunt. Via de app of de nieuwsbrief, blijf je in ieder geval altijd op de hoogte van lokale deals waar je gelijkt van kunt profiteren.

Wist je ook dat Groupon kortingscodes aanbiedt van verschillende winkels, zodat je ook op die webshops kunt profiteren van goedkopere bestellingen? Groupon biedt dus niet alleen deals aan voor fysieke restaurants, maar dus ook voor webwinkels! Het platform biedt ook verschillende producten van verschillende websites goedkoper aan, dus mocht je iets zoeken of gewoon even willen kijken: het is het altijd waard om even op Groupon te struinen.