Flying Tiger

Flying Tiger folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Flying Tiger

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Populaire Flying Tiger winkels

Flying Tiger weetjes en feiten

 1. Flying Tiger is van origine een Deense winkelketen
 2. De Deense keten Flying Tiger werd al in 1995 opgericht door Lennart Lajboschitz
 3. In Denemarken zelf heet deze keten ‘Tiger’, maar in alle andere landen Flying Tiger
 4. Op dit moment is Flying Tiger in meer dan 25 landen wereldwijd actief
 5. Bij Flying Tiger ben je aan het juiste adres voor leuke cadeautjes en ‘hebbedingetjes’
 6. Ook in ons land heeft Flying Tiger meerdere winkels; op de website vind je een compleet overzicht
 7. Met de nieuwsbrief van Flying Tiger blijf je op de hoogte van aanbiedingen, acties en de nieuwste trends
 8. In het aanbod van Flying Tiger vind je bijvoorbeeld zonnebrillen voor slechts een paar euro’s per stuk
 9. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Flying Tiger; alle producten worden zo duurzaam mogelijk ontworpen
 10. Life is a party; deze uitspraak kom je meermaals tegen op de website van Flying Tiger
 11. In de webshop van Flying Tiger vind je meerdere categorieën, waaronder Home, School & Office en Lifestyle
 12. In het aanbod van Flying Tiger vind je ook leuke, betaalbare en kleine cadeautjes
 13. Indien je voor meer dan 30 euro een bestelling bij Flying Tiger plaatst, geniet je van gratis bezorging
 14. Flying Tiger is actief op TikTok, YouTube, Instagram, Facebook en Pinterest
 15. De gehele webshop van Flying Tiger bestaat eigenlijk maar uit twee kleuren; zwart een wit
 16. In het logo van Flying Tiger staat niet voor niets de naam ‘Copenhagen’; hier zag dit merk namelijk het levenslicht in 1995
 17. De benaming Flying Tiger is gebaseerd op het Deense woord ‘Tier’; dit betekent in het Deens ‘een tientje’
 18. In alle Europese landen kiest Flying Tiger er voor om alle prijzen op hele euro’s af te ronden
 19. In Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Zweden en Duitsland heeft Flying Tiger meer dan 30 vestigingen
 20. Ook in Denemarken heeft Flying Tiger veel winkels geopend; ruim 70
 21. Flying Tiger heeft zelfs een winkel op de Faeröer Eilanden; vrij uniek
 22. In de webshop van Flying Tiger kun je uit zes betaalmogelijkheden kiezen
 23. Bij Flying Tiger is het mogelijk om ontvangen producten binnen 14 dagen te retourneren
 24. De klantenservice van Flying Tiger is bereikbaar via een online contactformulier
 25. De meeste producten in het aanbod van Flying Tiger worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd
 26. Met het aanbod speelt Flying Tiger voortdurend in op de (Nederlandse) trends
 27. Voordat Lennart Lajboschitz met het bedrijf Flying Tiger begon, verkocht hij in Denemarken paraplu’s

Tips voor Flying Tiger korting

Flying Tiger folder

Flying Tiger is een winkelketen die iedere maand honderden nieuwe producten in de winkels lanceert. Dit zijn dingen die je nodig hebt, waar je van droomt, spullen die je wilt uitproberen, cadeaus die je weg wilt geven en dingen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Bij Flying Tiger dient design niet om producten er leuk te doen uitzien, maar om ermee buiten de lijntjes te kleuren en iets speciaals te maken. Het gaat Flying Tiger om een goede chemie en samenwerken om creativiteit te stimuleren. Er liggen altijd nieuwe producten op je te wachten en de verschillende vestigingen van Flying Tiger zijn nooit hetzelfde. Om de week komen er ook beperkt verkrijgbare collecties binnen, waardoor je er altijd iets nieuws scoort.

De folder van Flying Tiger

Hoewel de folder van Flying Tiger een korte looptijd heeft en het kan gebeuren dat producten snel uitverkocht raken, is het wel een hele leuke om doorheen te bladeren. Je kunt hem via de Flying Tiger website digitaal bekijken. De folder is vrolijk, kleurrijk en staat vol met verschillende producten. De folder is doorgaans een maand geldig en bevat regelmatig seizoensartikelen. Het assortiment kan echter per Flying Tiger vestiging afwijken. Wil je extra op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws rondom Flying Tiger, dan is het mogelijk om je te abonneren op de nieuwsbrief. Dit doe je eenvoudig via de website.

Verrassende cadeaus voor elke gelegenheid

De producten die Flying Tiger verkoopt vormen de kern van het bedrijf. Het is de missie om nuttige, leuke, inspirerende producten te kunnen aanbieden tegen betaalbare prijzen. Daarnaast is het belangrijk voor Flying Tiger dat de producten veilig en duurzaam zijn en dat ze zijn ontstaan onder humane en verantwoorde omstandigheden. Alle producten doorlopen een proces dat garandeert dat ze veilig en compliant zijn; alle materialen zijn voorafgaand aan een aankoop goedgekeurd via het goedkeuringsproces van Flying Tiger. Daarbij worden sommige materialen en chemicaliën bewust uitgesloten uit het productieproces.

Flying Tiger; de duurzame alles-in-één-winkel

Flying Tiger is een duurzame alles-in-één winkel die mensen inspireert en die mensen graag laat glimlachen. Het bedrijf geeft mensen graag waar ze naar op zoek zijn, zonder dat zij daarvoor de hoofdprijs moeten betalen. Flying Tiger streeft ernaar om haar klanten te laten weten dat wanneer zij een product kopen, dit geproduceerd is met inachtneming van milieuvriendelijk, ethische en sociale normen. En dat het veilig is in gebruik! Dit is volgens Flying Tiger cruciaal voor haar succes, maar ook om het merk te beschermen en de wereld te verbeteren. Het verantwoordelijkheidskader ‘het gaat om zorg’ waar Flying Tiger naar streeft, draait om mensen, producten, de planeet, samenwerkingen en het beleid. Zo worden er voor 80 procent gerecyclede tassen gemaakt om het gebruik van plastic tassen te verminderen en is Flying Tiger in 2018 gestopt het de aankoop van plastic voor eenmalig gebruik. Ook wil het bedrijf haar ecologische voetafdruk van de winkels verminderen. Daarom worden er Ledlampen als verlichting gebruikt.

Bezoek de vestigingen

Waar Flying Tiger ooit in Denemarken is ontstaan, bevindt de winkelketen zich nu over de hele wereld. Er zijn maar liefst 560 vestigingen geopend en een aantal daarvan - een stuk of 20 - bevinden zich in Nederland. Hoewel je op de website van Flying Tiger veel inspiratie kunt opdoen, is het niet mogelijk om er online te winkelen. Daarvoor moet je een van de winkels bezoeken. Maar dat is eigenlijk niet zo erg, want een bezoekje aan Flying Tiger is een leuke ervaring. Je kijkt er je ogen uit, omdat er zoveel verschillende hebbedingetjes te vinden zijn. Dingen die je zocht en dingen die je misschien niet zocht, maar die je uiteindelijk wel wilt hebben. Ben je op zoek naar een uniek cadeau of wil je zelf een leuke gadget scoren, dan is een bezoek aan een van de vestigingen zeker een aanrader.

Neem gerust contact op bij vragen

Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer, wanneer je in een van de Flying Tiger vestigingen bent. Dat is ook niet zo gek. Gelukkig willen de verkoopmedewerkers van dit bedrijf jou maar al te graag helpen om te helpen vinden waar je naar op zoek bent. Heb je vragen, complimenten of suggesties, schroom dan niet om iemand in de winkel hierover aan te spreken. Heb je na je aankoop vragen of wil je iets kwijt? Via de website van Flying Tiger is het ook mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf. Daar vind je een contactformulier.

Over Flying Tiger

Flying Tiger Copenhagen, een winkelketen afkomstig uit Denemarken en bestaat sinds 1995. Bijna 25 jaar later bestaat de keten uit 900 winkels in 30 landen waarvan er ongeveer 23 in Nederland zijn gevestigd.

Flying Tiger Copenhagen verkoopt hebbedingen met een hip en bijzonder design en voor leuke prijzen. Elke maand lanceert de keten honderden nieuwe artikelen, dit kan zijn handzeep, een koffiemok waar je onderin een koekje kan schuiven of een leuk blik met plantjes uit magische bonen.

De winkels hebben een assortiment van ruim 1500 artikelen die steeds veranderen en vernieuwen. Het designteam van Flying Tiger wint regelmatig prijzen op het gebied van ontwerp en design. Wekelijks zijn er aanbiedingen en om de zoveel tijd stunt de Flying Tiger echt met de prijzen.

Zo is er in het verleden meerdere malen een vierdaagse gehouden waarbij alles in de winkel te koop was voor 1 of 2 euro. Op zoek naar een origineel cadeau, een item om je woning of werkplek op te fleuren dan is deze winkelketen een aanrader. Flying Tiger verkoopt producten die je laten glimlachen.

Opvallend en ook helaas is dat Flying Tiger geen webshop actief heeft. Het is dus niet mogelijk om online producten van dit merk te bestellen.