Drogist Bewust Beter

Drogist Bewust Beter folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Drogist Bewust Beter

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Kruidvat
Etos
Trekpleister
Lucovitaal
Body & Fitshop
De Online Drogist
Vitaminstore
DA
Drogisterij.net
Datum Voordeelshop
Holland & Barrett
D.I.O.
Gezond & Wel
Pour Vous
Flinndal
Voordeeldrogisterij.nl
Bloem Gezondheidsproducten
Hit Duitsland

Populaire folders

Over Drogist Bewust Beter

Ben je op zoek naar een drogist waar persoonlijke aandacht centraal staat? Dan ben je bij de drogist met de naam Drogist Bewust Beter aan het juiste adres. Deze keten van drogisterijen maakt gebruik van de zogeheten franchiseformule. Als ondernemer zijnde kun je je aanmelden, waarna je onder de naam van deze keten een drogist kan openen.

Daarbij staat persoonlijke aandacht dus centraal. Verder hanteert Drogist Bewust Beter drie pijlers in haar bedrijfsvoering: Bewust Beter, Bewust Goedkoper en Bewust Lager. Zo hebben bijvoorbeeld alle medewerkers een passend diploma, zijn veel producten scherp geprijsd en geniet je regelmatig van interessante aanbiedingen.

Op de website van Drogist Bewust Beter kun je de actuele folder inzien. In deze folder zie je alle actuele aanbiedingen; dankzij deze aanbiedingen is het eigenlijk nóg leuker om te shoppen bij deze drogist. Verder vind je op de website ook nog allerlei blogartikelen; met deze blogartikelen leer je het nodige over verschillende verzorgingsproducten.

De formule Drogist Bewust Beter is overigens door Unipharma ontwikkeld. Dit is één van de grootste bedrijven op het gebied van gezond ondernemen. Met deze unieke formule probeert Unipharma om een betaalbaar alternatief voor de ‘normale’ drogist op de markt te brengen. In die opzet is het bedrijf redelijk goed geslaagd, aangezien de drogisterijen van Drogist Bewust Beter behoorlijk populair zijn geworden.

Heb je nou vragen over deze formule? Of bijvoorbeeld over het assortiment van Drogist Bewust Beter? Op de website van deze keten kun je direct een online contactformulier invullen. Eén van de medewerkers van Drogist Bewust Beter neemt vervolgens zo snel mogelijk via de mail contact met je op.

Wil je je als ondernemer aansluiten bij Drogist Bewust Beter? Ook dat is mogelijk; klik daarvoor op de website op ‘Ondernemer worden’. Je ziet dan direct alle relevante informatie in één overzicht vermeld staan.