EBook.nl

EBook.nl folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor EBook.nl

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bruna
Primera
Greetz
Blz.
AKO
G.Sonder
BoekenVoordeel
Office Centre
Libris
The Read Shop
Kees Smit
Expo
BookSpot
Viking
Printabout
Readly
Paagman
Stumpel

Populaire folders

Over EBook.nl

Vind jij het ook heerlijk om digitaal een boek te lezen? Maak je hiervoor graag gebruik van jouw e-reader of tablet? In dat geval is de webshop eBook.nl eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. In het aanbod van deze webshop vind je namelijk ongekend veel verschillende digitale boeken. Boeken waar je thuis op de bank, maar ook heerlijk op vakantie, van kunt genieten.

In de afgelopen jaren heeft eBook.nl een indrukwekkend aanbod weten te creëren. Een aanbod waarin je eigenlijk alle mogelijke e-books wel aan kunt treffen. Om het aanbod overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft men voor meerdere categorieën gekozen. Zo kun je kiezen voor de categorie Literatuur & Romans, maar ook voor de categorieën Kinderboeken, Informatief, Geschiedenis, Kunst & Cultuur en Hobby & Vrije tijd. Je vindt gewoonweg alle mogelijke e-books in het aanbod van eBook.nl terug.

Doordat het een digitaal product betreft, hoef je ook geen rekening te houden met verzendkosten. Daarbij moet je echter ook rekening met het volgende houden: je kunt de bestelde e-books niet retourneren. Indien je een bestelling gaat plaatsen, moet je hier specifiek een vinkje voor aanvinken. Aangezien het een digitaal product betreft, is het wettelijk gezien mogelijk om onder de herroepingstermijn van 14 dagen uit te komen.

Nadat je het e-book gekocht hebt, kun je deze direct in jouw e-reader importeren. Mocht dit je niet lukken, is het aan te raden om de sectie veelgestelde vragen op de website van eBook.nl raad te plegen. In die sectie vind je direct de oplossing voor het probleem waar je tegenaan loopt.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Je kunt via de website van eBook.nl een online contactformulier invullen. Ook is het mogelijk om via Facebook, Twitter of Instagram een bericht te sturen. De ervaring leert dat je spoedig een reactie ontvangt vanuit eBook.nl.