50five

50five folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor 50five

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor 50five korting

50five folder

Het jonge bedrijf 50five is een online winkel waar je terecht kunt voor alles op het gebied van smart home. In 2016 zag het bedrijf het levenslicht en tegenwoordig is het een zeer populaire online shop geworden. Het is een jonge, multiculturele en dynamische firma die nog steeds veel ambitie heeft. 50five wil graag dat uiteindelijk iedereen zijn of haar huis smart producten heeft en zo de voordelen van dit systeem kan genieten. Ze willen zelf graag uitgroeien tot hét bedrijf op het gebied van smart homes. Dit doen ze door vakmensen met elkaar samen te laten werken en op deze manier initiatief en creativiteit aan te moedigen.

Ruim assortiment

De e-commerce firma gelooft dat smart home en domotica, het toepassen van elektronica en huis netwerken om de processen in huis of op kantoor te automatiseren, de toekomst zijn. Volgens 50five maakt het je leven namelijk makkelijker, comfortabeler, goedkoper en is het ook gewoon leuk. De online winkel heeft een zeer ruim opgezet assortiment van slimme producten op verschillende gebieden en kunnen je ook veel verschillende merken aanbieden. Het bedrijf houdt de markt constant in de gaten en zodra er weer nieuwe technologische ontwikkelingen of nieuwe snufjes te verkrijgen zijn, zullen ze je het zo snel mogelijk in de shop aanbieden.

Smart home

Je kunt je misschien afvragen wat een smart home nu precies. Een smart home of ook wel een connected huis houdt in dat je in je huis vaak meerdere apparaten gebruikt die met het internet verbonden zijn. Al deze apparaten zijn te bedienen door middel van een app op je smartphone. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld lampen, je thermostaat of een deurbel camera. Doordat al deze slimme apparaten verbonden zijn met het internet kun je ze gewoon met je smartphone bedienen. Dit kan dus ook op afstand als je niet thuis bent, zolang de internetverbinding maar werkt. Zo kun je bijvoorbeeld alvast de thermostaat wat hoger zetten als het koud is of deze omlaag zetten als je op vakantie bent en vergeten bent deze omlaag te zetten.

Deskundig advies

Om je de juiste producten te laten kopen, geven de verkoopadviseurs je deskundig advies. Ze zijn experts op hun vakgebieden en weten dus precies hoe elk apparaat werkt. Zo kunnen ze ook de producten die het beste bij jou passen selecteren. Daarnaast proberen de product experts elke de nieuwste artikelen zodat enkel de beste producten in het assortiment komen. Ook het installeren kun je door een expert laten doen. Het grootste gedeelte van de producten kun je zelf waarschijnlijk wel installeren, maar mocht je niet zo handig zijn, staan ze voor je klaar om dit voor je te doen. De service die ze bieden is uitstekend en dat is ook waarom 50five al zoveel trouwe klanten heeft.

Netwerk

Het bedrijf maakt gebruik van betrouwbare installateurs uit het netwerk dat zij door het hele land opgebouwd hebben. Op deze manier kan de firma je helpen bij het installeren van de artikelen waar wat meer technische kennis voor nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laadpaal voor een elektrische auto. Vandaag de dag worden elektrische auto’s steeds populairder en dan is het natuurlijk wel fijn dat je een goed werkende laadpaal bij huis hebt. Ook hierin kan 50five je voorzien. De online shop heeft tientallen A-merken in haar assortiment en praten niet over leveranciers maar over partners aangezien de bedrijven samenwerken aan toekomst vol smart homes.

Webshop

De website van 50five is zeer overzichtelijk opgezet. Je kunt eenvoudig tussen de verschillende categorieën navigeren en zo uitkomen bij het product dat je zoekt. Door aan te geven wat je precies voor artikel zoekt, kun je de producten filteren. Door te kiezen welke categorie, prijs, welk merk en bijvoorbeeld kleur komen alle producten die bij jouw voorkeuren aansluiten tevoorschijn. In het overzicht van de producten staan ook alvast een paar productspecificaties en de prijs om je nog makkelijker te helpen kiezen. De reviews die bij de artikelen staan kunnen je ook al een stuk op weg helpen. Dit zijn ervaringen van mensen die het product al gekocht hebben en dus weten hoe het werkt.

Nieuws en folder

Als je graag al het nieuws over 50five wilt weten, kun je het beste de website van het bedrijf goed in de gaten. Hier worden namelijk alle nieuwe producten en alles wat met de firma te maken heeft geplaatst. Hiervoor kun je ook hun Facebook-pagina in de gaten houden. Het bedrijf brengt ook een folder uit met leuke kortingsacties en aanbiedingen. Deze folder is ook op 1Folders.nl te bekijken. Op de website is ook nog een outlet waarin veel verschillende artikelen met korting staan.

Over 50five

De ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen gaan hard. Je hebt tegenwoordig de keus uit allerlei handige producten die in jouw huis kunnen helpen. Die producten worden ook aangeduid met de term ‘smart home producten’. Je kunt met deze producten je huis simpelweg slimmer en aangenamer maken. 50five is dé specialist op het gebied van dergelijke smart home producten.

In het assortiment van 50five vind je onder andere verwarmingsproducten, verlichtingsproducten, producten op het gebied van domotica, audioproducten en beveiligingsproducten. Mocht je online een order plaatsen, geniet je van gratis verzending indien de orderwaarde meer dan 20 euro bedraagt.

De bestelling wordt de volgende werkdag al bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over datgene wat je ontvangen hebt? Dan kan je het artikel binnen 55 dagen gratis retourneren. Ook heb je in de webshop de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Zoals gezegd heeft 50five een behoorlijk uitgebreid assortiment. Om het assortiment overzichtelijk te houden, heeft men voor allerlei categorieën gekozen. Je kunt kiezen voor verwarming, verlichting, beveiliging, entertainment, domotica, phones & tablets, huis & tuin en netwerk & internet. Al deze producten zorgen ervoor dat je huis slimmer is/wordt. Je kunt bijvoorbeeld op afstand je verwarming en verlichting aan/uit zetten.

De klantenservice van 50five is dagelijks tussen 08.00 en 17.00 uur beschikbaar. Je kunt hiervoor een Whatsapp sturen (klik daarvoor op “Whatsapp us’) of een mailtje sturen naar via een online contactformulier op de website. Ook kan je via één van de social media kanalen in contact vinden. 50five is actief op LinkedIn en Facebook.

Als je een bestelling wilt plaatsen, kan je ook advies vragen aan 50five. Zij zijn tenslotte de specialist en kunnen je dan ook perfect adviseren. Hierdoor kan je, zonder enige twijfel, de juiste thermostaat, het meest geavanceerde alarmsysteem of de nieuwste verlichtingsproducten aanschaffen!