Tango

Tango folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tango

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Populaire Tango winkels

Tango weetjes en feiten

 1. De firma Tango werd in 2000 opgericht door Michiel Muller en Marc Schröder
 2. Op dit moment is Tango eigendom van Kuwait Petroleum (Nederland) B.V.
 3. Tango richt zich op een flinke kostenbesparing door uitsluitend onbemande tankstations te openen
 4. In ons land was Tango ook de eerste brandstofketen die met onbemande tankstations ging werken
 5. Door de jaren heen heeft Tango ruim 200 tankstations in ons land geopend
 6. De tankstations zijn te herkennen aan de blauwe-rode-witte kleurstelling
 7. Bij enkele tankstations van Tango kun je sinds enige tijd ook jouw elektrische auto opladen
 8. Met de Tango Liberty Card kunnen ondernemers zakelijk brandstof tanken
 9. Op de website van Tango vind je een overzicht van de actuele brandstofprijzen
 10. Tango heeft ook Snappcar geïntroduceerd; een initiatief op het gebied van deelauto’s
 11. Het hoofdkantoor van Tango is in Nederland te vinden
 12. De Tango app biedt meerdere voordelen en is te downloaden in de App Store en in de Google Play Store
 13. Bij de meeste tankstations van Tango kun je ook gratis jouw autobanden oppompen
 14. Bij de tankstations van Tango kun je uitsluitend met kaart betalen; contante betalingen zijn niet mogelijk
 15. In ons land is Tango één van de goedkoopste aanbieders van diesel en benzine
 16. Tango is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter
 17. Via de website van Tango kun je een tankbon opvragen, mocht je deze bijvoorbeeld vergeten zijn
 18. De klantenservice van Tango is bereikbaar via een online contactformulier en op telefoonnummer +31 70 315 25 00
 19. Ook is het bij mogelijk om een Whatsapp bericht naar Tango te sturen; 06 23 85 91 66
 20. Tango stunt regelmatig met acties; op de website vind je hier meer informatie over onder het kopje ‘kortingsacties bij Tango’
 21. De slogan van deze brandstofketen luidt ‘you’re good to go’
 22. De tankstations van Tango zitten eigenlijk door het gehele land verspreid; op de website van Tango kun je een compleet overzicht van alle tankstations vinden
 23. Met de Tango nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de acties en nieuwe diensten
 24. Tango richt zich met slimme diensten op zowel zakelijke klanten als op particulieren
 25. Alle brandstof die je bij Tango kunt tanken, zijn zogeheten kwaliteitsbrandstoffen
 26. Bij de tankstations van Tango vind je Euro 95, diesel en Super Plus 98 in het aanbod
 27. In 2000 opende Tango haar eerste tankstation in Nijmegen
 28. De naam Tango is te danken aan een samenvoeging van de woorden ‘Tanken’ en ‘Go’.
 29. Bij de tankstations van Tango betaal je ook met universele tankpassen

Tips voor Tango korting

Tango folder

Tango opende in 2000 haar deuren voor het eerst in Nijmegen en was daarmee het eerste onbemande tankstation van ons land. De bedoeling was om mensen snel te laten tanken en hen daarna weer de weg op te laten gaan. De naam Tango bestaat uit de woorden Tank & Go. Ondertussen zijn er meer dan 190 Tango tankstations verspreid door heel Nederland en het bedrijf blijft groeien. Er wordt op kosten bespaard door het innovatief inrichten van de tankstations en door de automatisering. Die kostenbesparing zie je als klant terug in de vorm van korting op het tanken. In plaats van spaaracties voor handdoeken, geeft Tango haar klanten direct geld terug als korting.

Over de Tango App

Ben je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Tango en wil je tanken met extra veel voordeel? Download dan de Tango App. Deze App wijst je altijd de kortste route naar het dichtstbijzijnde Tango tankstation. Ook kun je vooraf al de literprijzen checken, maar ook de openingstijden, betaalmogelijkheden en kortingen inzien. Wanneer je op reis gaat naar een specifieke locatie, kun je in de App zien welke Tango tankstations er onderweg op je pad komen. Toch wel fijn om op die manier voorbereid en op de hoogte te zijn! Vergeet ook niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, wanneer je op de hoogte wilt blijven.

De slimste keuze als je moet tanken

Tango is de slimste keuze als je moet tanken. Zo kun je namelijk rekening houden met je budget en er slim mee omgaan. Op die manier bespaar je veel geld. Tanken bij Tango is snel, dus je bent zo weer op de weg. Je hoeft namelijk niet binnen in de shop in de rij te staan. Betalen doe je gewoon bij de pomp met je pinpas. Daarnaast zorgt Tango voor schone tankstations. Het is ook simpel om bij Tango te tanken: pinnen, tanken, besparen en door. Bovendien biedt het bedrijf al meer dan 15 jaar kwaliteitsbrandstoffen aan met korting. Op ieder tankstation is camerabewaking en zijn er goed beveiligde betaalautomaten. Iedere dag controleert Tango haar prijzen en vergelijkt deze met de concurrenten, om zo voordelig mogelijk te blijven. En wat dacht je van gratis banden oppompen of extra kortingsacties?

Slim tanken voor ondernemers

Of je nu veel of weinig kilometers maakt als ondernemer en of je nu alleen in Nederland rijdt of door de hele Benelux. Met de Q8 Liberty Card Nederland van Tango ben je slimmer uit. Bij zakelijk rijden hoort nu eenmaal veel tanken. Natuurlijk doe je dit dan wel graag zo goedkoop mogelijk en met optimaal inzicht. Deze kaart registreert je kilometers tot overzichtelijke BTW-facturen. Ook wordt het verbruik bijgehouden. Je kunt ermee terecht bij 550 verschillende tankstations in Nederland, waaronder Q8, Tango, Texaco, OK en Sakko. Met de Q8 Liberty Card Benelux heb je ook over de grens voordeel. In dat geval zijn er ruim 1000 tankstations waar je terecht kunt met je kaart.

Regel direct online

Via de website van Tango kun je het een en ander gemakkelijk zelf online regelen. Zo kun je snel en gemakkelijk een tankbon opvragen. Dit doe je door online het formulier in te vullen, waar je onder andere aangeeft bij welk station je hebt getankt, voor hoeveel euro en welk type brandstof dat was. Dit is overigens ook mogelijk bij een andere betaalautomaat, bijvoorbeeld tijdens je volgende tankbeurt. Doe je pinpas in de betaalautomaat en haal hem er direct weer uit. Dan wordt de tankbon geprint, mits er nog niemand na jou heeft getankt bij die vorige betaalautomaat. Werd je bankpas niet geaccepteerd, dan kun je dit ook online regelen. Evenals het doorgeven van een defecte pomp.

Kom langs bij een van de Tango tankstations

De tankstations van Tango worden 24 uur per dag bewaakt en geobserveerd dankzij beveiligingscamera’s. Verder vind je overdag medewerkers in de Tango Shop. Stap gerust naar binnen voor een verkoelend drankje, een kop koffie of een lekker broodje. Heb je vragen? De medewerkers van Tango staan klaar om je vragen te beantwoorden. Ook kun je er even uitrusten wanneer je nog een lange weg voor de boeg hebt. Wat dacht je van een krant of tijdschrift lezen om even te ontspannen?

Online contact met Tango

Hoewel je nooit alleen bent bij de tankstations van Tango, is er een heel klantenserviceteam dat 24/7 beschikbaar en bereikbaar is. Neem dus gerust contact op wanneer je vragen of opmerkingen hebt die je graag deelt. Op de website van Tango staat het telefoonnummer dat je hiervoor kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om via WhatsApp of Facebook contact op te nemen met het webcare team van Tango. Je kunt contact met hen opnemen voor korte vragen, klachten, defecten of storingen. Op werkdagen zijn zij bereikbaar tussen 09:00 en 16:30 uur.

Over Tango

In 2000 werd de eerste Tango Tankstation geopend in Nijmegen. Dit was de eerste onbemande tankstation van Nederland. Vanaf dat moment was het mogelijk om op ieder moment snel en makkelijk te tanken. Tanken en weer onderweg; vandaar ook de naam Tank & Go. Inmiddels is Tango uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met maar liefst 185 tankstations verspreid over heel Nederland. In 2013 opende Tango het eerste onbemande tankstation aan een snelweg. Hoewel hier wel een shop aanwezig is, wordt de winkel niet door Tango uitgebaat.

Tango staat bekend om haar lage prijzen. Door de automatisering besparen zij enorm op kosten waardoor het tankstation de klant korting kan geven op de prijs. Geen spaaracties, luxe koffies of snacks, maar gewoon een zo laag mogelijke prijs. Deze strategie hanteert Tango als sinds 2000.

Er is niets zo vervelend dan dat je moet wachten op iemand die na het tanken eerst binnen moet afrekenen. Bij Tango heb je hier als klant geen last van. Doordat de klant direct moet afrekenen bij de pomp, ontstaan er geen lange wachtrijen.

Betalen gaat eenvoudig en snel. Bij Tange worden alle bankpassen en creditcards geaccepteerd. Zelfs verschillende zakelijke tankpassen, zoals Q8 Liberty Card, Multitankcard, Travelcard, Fleetpas, EDC, TOM (Voorheen MKB-Brandstof) en XXImo.

Naast kwaliteit, gemak en prijs staat ook veiligheid voorop bij Tango. Alle tankstations van Tango worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt.