AutoWeek

AutoWeek folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor AutoWeek

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor AutoWeek korting

Folder AutoWeek

Het Nederlandse tijdschrift AutoWeek werd voor het eerst uitgebracht op 19 januari 1990. Het weekblad is vooral gemaakt voor autoliefhebbers en is daarnaast ook ontwikkeld voor mensen die een opzoek zijn naar een nieuwe of tweedehands auto. De voorloper van AutoWeek is het Duitse blad AutoBild. In 1990 verscheen de Nederlandse versie dan ook onder deze licentie in Nederland. Autocoureur Sandor van Es en columnist Bas van Putten zijn 2 bekende Nederlanders die meewerken aan het tijdschrift. Op die manier is AutoWeek echt een tijdschrift over auto’s gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers in Nederland. Al jaren wordt het tijdschrift gezien als dé autoriteit op het gebied van automagazines.

Onafhankelijk advies

AutoWeek is hét magazine voor autoliefhebbers en wordt elke week opnieuw uitgebracht. In het tijdschrift vind je het meest actuele nieuws uit de autowereld. Je kunt erin lezen over nieuwe auto’s, geteste occasions en kunt de mooiste auto’s ter wereld bekijken. Toch is dit weekblad niet alleen interessant voor liefhebbers van auto’s. Doordat het magazine vol staat met tests en onafhankelijk advies, is AutoWeek voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe auto een handig blad om te lezen. Zo worden er door het blad nieuwe auto’s getest maar ook tweedehands auto’s. Doordat ze onafhankelijk zijn, zullen ze je nooit in de richting van een bepaald merk duwen wanneer ze hier zelf niet achter staan.

Verschillende abonnementen

Het AutoWeek magazine is op verschillende manieren te verkrijgen. Je kunt precies het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee krijg je elke week het tijdschrift in de brievenbus en ook nog een eindejaarsspecial. Deze speciale uitgave geeft alvast een blik in de toekomst en kijkt vooruit op wat de autotrends van het volgende jaar waarschijnlijk zullen zijn. Het is ook mogelijk om een AutoWeek abonnement aan iemand anders cadeau te geven. Je geeft een tijdelijk abonnement op AutoWeek en deze stopt vanzelf. Een echte autoliefhebber kun je maar wat blij maken met het grootste autoblad van Nederland.

Leuke extra’s

Wanneer je een abonnement hebt op het AutoWeek tijdschrift, krijg je allerlei leuke extra’s. Je krijgt bijvoorbeeld leuke cadeaus, aanbieding en er zijn verschillende acties waar je van kunt profiteren. Als je bijvoorbeeld een abonnement neemt op AutoWeek krijg je 50% korting op het 2e tijdschrift. Als je liever online het AutoWeek magazine wil lezen is dit als abonnee ook mogelijk. Je kunt deze gratis online bekijken en doorbladeren op je tablet, telefoon, laptop of computer. Als je een abonnement afsluit van AutoWeek is dit altijd inclusief het online magazine. Zo kun je dus waar je ook bent, altijd het nieuwste AutoWeek tijdschrift lezen.

Website

Op de website van AutoWeek kun je ook heel veel artikelen lezen en video’s van autotests bekijken. Verschillende auto’s worden uitgelicht om jou alle beschikbare informatie te bieden en je zo te helpen een keuze te maken voor de perfect auto voor jou. Op de website kun je eveneens tussen verschillende occasions zoeken die op AutoTrack staan. Je kunt zoeken op merk, model, bouwjaar en prijs en zo de auto’s vinden die bij jouw voorkeuren aansluiten. Ook staat er een autobandenvergelijker online. Hier kun je verschillende banden vergelijken qua prijs en zo de best passende banden voor jouw auto vinden.

Contact opnemen

Via de website van AutoWeek kun je ook terecht komen op de website waar je een abonnement kunt nemen op het tijdschrift. Een abonnement voor 2 jaar kost €16.25 per maand, maar misschien loopt er nog een leuke actie waardoor je nog wat geld kunt besparen. Ook kun je hier het tijdschrift als cadeau bestellen. Je kunt kiezen uit 1 maand, 3 maanden of 6 maanden en de prijs staat er ook bij aangegeven. Op de pagina van AutoWeek staat ook hoe je contact op kunt nemen met de redactie van het blad. Je kunt een contactformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact met ze opnemen. Alle informatie hierover staat op de website van het tijdschrift.

Nieuwsbrief en folder

Als je graag op de hoogte wilt blijven van al het nieuws van AutoWeek dan kun je je voor de nieuwsbrief inschrijven. Zo houdt AutoWeek je persoonlijk op de hoogte van alles wat met auto’s te maken heeft en krijg je alles gewoon in je inbox. AutoWeek is ook actief op Social Media. Zo kun je ze volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Zo blijf je eenvoudig en snel op de hoogte van het laatste nieuws van het magazine. Op 1Folders.nl kun je de laatste folder van AutoWeek simpel digitaal bekijken.

Over AutoWeek

AutoWeek is al sinds jaar en dag een toonaangevend begrip in de auto-industrie. Al in 1990 werd het eerste magazine van AutoWeek uitgegeven door VNU. Sinds 2001 is AutoWeek officieel onderdeel van Sanoma. Naast het uitgeven van het automagazine heeft AutoWeek ook een bruisend online portaal. Hier kan je allerlei nieuws omtrent auto’s vinden en je kunt ook gebruik maken van het AutoWeek forum.

Tegenwoordig is AutoWeek dus veel meer dan alleen een magazine. Daar kom je achter als je een kijkje op de website neemt. Je kunt in de bovenbalk kiezen uit ‘Nieuws’, Tests, Auto’s, Occasions, Tools en Forum. Via deze website is het bijvoorbeeld mogelijk om naar een nieuwe occasion te zoeken. Op het forum kan je samen met andere autoliefhebbers praten over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard ben je op dit forum ook op de aangewezen plek om vragen te stellen over jouw (nieuwe) auto.

Via de website is het tevens mogelijk om direct een abonnement af te sluiten. Je hebt daarbij de keus uit meerdere varianten. Je kunt gaan voor de reguliere AutoWeek, voor AutoWeek Campers, voor AutoWeek Classics of voor AutoWeek GTO. Ook is het mogelijk om een los nummer via de website te bestellen.

Als abonnee geniet je van enkele voordelen. Zo krijg je 5% korting op een AutoWeek autoverzekering, kan je AutoWeek digitaal lezen op bijvoorbeeld je tablet, kan je de testen van AutoWeek gratis downloaden en krijg je 50% korting op het AutoWeek kentekenrapport.

Je kunt AutoWeek volgen op onder meer Facebook en Instagram. Via deze social media kanalen blijf je op de hoogte van het laatste autonieuws. Wil je graag met de klantenservice in contact komen? Op werkdagen kan je hiervoor tussen 09.00 en 21.00 uur naar 088 550 02 50 bellen. Ook is het mogelijk om live te chatten of een mail te sturen naar [email protected]