ANWB

ANWB folders

ANWB Folder

ANWB Folder

Geldig van 06-05 t/m 26-05

Profiteer nog 6 dagen van deze ANWB Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste ANWB aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Populaire ANWB winkels

ANWB weetjes en feiten

 1. De afkorting ANWB staat Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond
 2. De ANWB werd al in 1883 opgericht in het centrum van Utrecht; destijds had de club 200 leden
 3. De ANWB is in ons land in principe de grootste vereniging; ruim 4 miljoen leden
 4. Op dit moment is ANWB lid van de Fédération Internationale de l'Automobile
 5. Met de ANWB nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alles wat met deze vereniging te maken heeft
 6. Via de website van de ANWB kun je gemakkelijk een lidmaatschap afsluiten, maar ook makkelijk opzeggen
 7. ANWB biedt meerdere verzekeringen aan, waaronder reisverzekering
 8. Bij de ANWB ben je ook aan het juiste adres voor het verzekeren van jouw vervoersmiddelen
 9. Sinds enige tijd biedt de ANWB ook vakanties aan; via de website kun je deze vakanties direct boeken
 10. Via de website van de ANWB kun je ook de nodige inspiratie op doen voor jouw komende vakantie(s)
 11. In de webwinkel van de ANWB vind je tal van producten, waaronder schoenen, vignetten en milieustickers
 12. Door de jaren heen heeft de ANWB ook veel winkels in ons land geopend; op de website van de ANWB vind je hier een compleet overzicht van
 13. Met dank aan de ANWB alarmcentrale kun je weer snel op weg worden geholpen inden je pech hebt
 14. De klantenservice van de ANWB is bereikbaar via Facebook, Twitter, een contactformulier, een live chat en op telefoonnummer 088 269 2222
 15. Via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn blijf je op de hoogte van de ANWB
 16. Voor een bedrag van slechts 15,50 euro kun je al lid worden van de ANWB
 17. De ANWB richtte zich in eerste instantie op fietsen, maar tegenwoordig op alle soorten vervoersmiddelen
 18. Bij de ANWB ben je ook aan het juiste adres voor juridisch advies
 19. Met dank aan de ANWB app kun je ook via jouw smartphone alles regelen
 20. Het hoofdkantoor van ANWB ligt op de grens van Wassenaar en Den Haag
 21. De ANWB biedt ook diensten aan niet-leden aan; hiervoor moet logischerwijs wel betaald worden
 22. Toen de ANWB in 2008 maar liefst 125 jaar bestond, werden hier speciale borden voor langs de autosnelwegen geplaatst
 23. Doordat de ANWB zoveel leden heeft, is het ook een belangrijke partij voor de overheid
 24. Via de website van de ANWB blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen
 25. Ook voor de aankoop van een fiets ben je bij de ANWB aan het juiste adres
 26. Op de website van de ANWB vind je de leukste fietsroutes van ons land
 27. De ANWB biedt tal van soorten pechhulpen aan, variërend van pechhulp voor een scootmobiel tot aan pechhulp voor een auto in geheel Europa
 28. Op de website van de ANWB vind je ook alle actuele files

Tips voor ANWB korting

ANWB folder

Veel autobezitters zijn lid van de ANWB. Mocht je ooit ergens stranden met pech dan kun je een beroep doen op de ANWB voor hulp en helpen ze je weer snel op weg. Je kunt echter niet alleen voor pechhulp terecht bij ANWB. Ze hebben ook een webwinkel waar je tal van producten kunt kopen zoals kleding, schoenen, navigatiesystemen, stratenboeken en landkaarten en alles wat je maar nodig kunt hebben voor onderweg of als je naar buiten gaat.

Folder van ANWB

ANWB brengt regelmatig een speciale folder uit met artikelen die ook in de webshop te vinden zijn. Deze folder wordt op papier huis-aan-huis verspreid (met de rest van de reclamefolders die je in de bus krijgt) maar vind je ook op de website van ANWB. De papieren folder en de digitale versie zijn identiek. De folder van ANWB is twee weken geldig. Op de folder zelf staat wanneer de looptijd is zodat je altijd kunt checken of bepaalde aanbiedingen nog geldig zijn.

Folder op papier en digitaal

De papieren folder is bij uitstek geschikt om doorheen te bladeren maar mocht je deze nu niet ontvangen hebben of krijg je geen reclame omdat je een sticker op de brievenbus hebt zitten die vermeldt dat je deze niet wilt om papier te besparen? Dan kun je ook de digitale versie bekijken en daar net zo eenvoudig doorheen bladeren. Bijkomend voordeel van de digitale folder is dat je, als je interesse hebt in een bepaald product dat erin staat, erop kunt klikken en dan krijg je meer informatie te zien over een bepaald product. Zo weet je meteen wat het precies is.

Diverse aanbiedingen in de folder

In de folder van ANWB staan diverse artikelen, vaak ook speciaal gericht op het lopende seizoen. Je kunt hierbij denken aan onder andere reis- en cadeauartikelen, kleding, schoenen, boeken, entreebewijzen enzovoort. Er staan artikelen in de folder waarop korting gegeven wordt die voor iedereen geldig is maar je vindt er ook producten in die speciaal geselecteerd zijn voor ANWB-leden. Op vertoon van je lidmaatschapspasje krijg je bij aankopen in de winkel korting. Bij online bestellingen kun je je lidnummer invoeren zodat de speciale korting ook voor jou geldt. Zo levert het lidmaatschap je niet alleen hulp op bij pech maar kan het tevens korting opleveren die nog hoger is dan wanneer je geen lid bent van ANWB.

Lidmaatschap levert korting op

Als je in de webwinkel van ANWB een artikel gevonden hebt dat je graag wilt hebben kun je dit eenvoudig in het winkelmandje plaatsen. Bij ieder product staat zoveel mogelijk informatie zodat je weet wat je koopt. Tevens staat er de prijs (al dan niet meer korting) bij zodat je weet wat je ervoor betaalt. Als er korting gegeven wordt staat erbij wat je als lid en wat je als niet-lid betaalt want dit is veelal net even anders. Leden profiteren bij ANWB doorgaans van meer korting.

Bestelling zelf ophalen in een van de vestigingen

Een bestelling kan bij je thuisbezorgd worden maar je kunt er ook voor kiezen deze zelf af te halen in een van de winkels van ANWB. Op de website vind je een overzichtskaartje met alle filialen en een lijstje met alle vestigingen, alfabetisch gerangschikt. Wil je graag weten welke vestiging het dichtstbij jou in de buurt is dan kun je je postcode of woonplaats invullen en krijg je de resultaten van je zoekactie in beeld. Als je op een van de filialen klikt krijg je te zien wanneer deze geopend zijn en waar ze gevestigd zijn.

Voor advies naar de ANWB winkel

In de vestigingen van ANWB kun je terecht om diverse producten te kopen en advies in te winnen. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar een bepaald land dan kan een medewerker je vertellen wat je daar verplicht bent om bij je te hebben of wat handig is om daarvoor aan te schaffen. Als je een bestelling gedaan hebt in de webshop die je zelf af wilt halen betaal je er geen extra verzendkosten voor dus dat is nog eens extra voordelig.

ANWB Kampioen

Naast de aanbiedingen die je in de folder van ANWB vindt kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier mis je geen enkele aanbieding of actie meer en krijg je regelmatig, gewoon via de mail, alle nieuws binnen. Daarnaast vind je op de website speciale aanbiedingen zoals korting op toegangskaartjes, Trouwe-ledenvoordeel, voordeelbonnen, gratis routekaarten en aanbiedingen die in de Kampioen staan. Dit magazine wordt maandelijks thuisbezorgd bij ANWB-leden.

Over ANWB

“De” ANWB behoeft eigenlijk geen introductie meer. Maar wist je al dat de afkorting ooit stond voor Algemene Nederlandsche Wielrijdersbond? Inmiddels heeft de afkorting geen specifieke betekenis meer, maar staat hij des te meer als begrip in het collectieve geheugen gegrift.

De vereniging biedt inmiddels veel meer dan alleen pechhulp aan leden. Zo is er onder meer een ruime keuze aan verzekeringen: van de auto tot de fiets en van de boot tot de caravan, voor vrijwel ieder vervoermiddel vind je via de ANWB een adequate dekking.

Maar ook voor rechtsbijstand en reisverzekeringen ben je hier aan het goede adres. Ga je op reis? De ANWB heeft alle informatie die je als toerist nodig hebt op een rijtje. Van internationale rijbewijzen, informatie over tolwegen of het huren van een auto ter plaatse, de ANWB heeft het voor je uitgezocht.

Wat heeft de ANWB te bieden wanneer je wilt shoppen vanuit je luie stoel? Meer dan genoeg: outdoorkleding zoals regenpakken, wandelschoenen, kaarten en atlassen, wintersportartikelen en nog veel meer! Vergeet ook niet te overwegen lid te worden: naast hulp bij pech ontvang je ook advies voor reizen, korting op vele producten, exclusieve toegang tot de handige apps, en belangenbehartiging bij kwesties in de politiek.

Op zoek naar slechts een fietsenrek of een bidon? Ook deze bestel je als lid vaak met korting via de website van de ANWB. Vergeet ook de speciale cadeau-acties niet: voor jongeren en niet-leden is er vaak een aantrekkelijke korting op het geven van een lidmaatschap! Zo help je ook anderen op weg.