La Place

La Place folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor La Place

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire La Place winkels

La Place weetjes en feiten

 1. De Nederlandse keten La Place zag al in 1987 het levenslicht
 2. De eerste vestiging van La Place werd geopend in de V&D vestiging in Utrecht
 3. Al het eten en drinken dat je bij La Place kunt bestellen, wordt in de open keuken voor je bereid
 4. Door de jaren heen is La Place failliet gegaan, heeft het een herstart gemaakt en is het meerdere keren door andere partijen overgenomen
 5. De vestigingen van La Place zijn inmiddels uit de V&D vestigingen verdwenen, aangezien de V&D failliet gegaan is
 6. Sinds 2016 heeft Jumbo een belangrijk aandeel in La Place
 7. Op dit moment heeft La Place ruim 60 vestigingen in ons land
 8. Op de website van La Place vind je een compleet overzicht van alle Nederlandse vestigingen
 9. Bij sommige La Place vestigingen is het ook mogelijk om te vergaderen en/of te werken
 10. In het aanbod van La Place vind je onder meer allerlei koffiespecialiteiten, salades en sandwiches
 11. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om bijvoorbeeld koffiebonen van La Place online te bestellen
 12. Met de La Place Extra app geniet je op jouw smartphone van exclusieve kortingscoupons
 13. La Place richt op zowel jong als oud; voor jonge kinderen heeft men een speciaal kindersmulmenu in het leven geroepen
 14. Via de La Place nieuwsbrief blijf je op de hoogte van acties, tips en heerlijke La Place recepten
 15. Via Twitter, Facebook, Pinterest, YouTube en Instagram kun je La Place volgen
 16. La Place, zo smaakt vers gemaakt; dat is de slogan die je veelvuldig op de website en in de vestigingen voorbij ziet komen
 17. Op de website vind je meerdere La Place recepten, waarmee je de nodige inspiratie op kunt doen
 18. Als je een La Place member wordt, geniet je van bijvoorbeeld een gratis taartje op jouw verjaardag
 19. Bij La Place geniet je dagelijks van de zogeheten dagverse deals; lekkere recepten tegen scherpe prijzen
 20. Ook in meerdere Jumbo Supermarkten zijn inmiddels vestigingen van La Place te vinden
 21. In het verleden geloofden de klanten van La Place niet dat de sinaasappelsap vers gemaakt werd, waarna men besloot om de sinaasappelen in het zicht van alle klanten te persen
 22. Het logo van La Place bestaat uit de naam ‘La Place’ in combinatie met een appel, welke ook op een hartje lijkt
 23. Bij meerdere La Place vestigingen vind je een heerlijk terras
 24. Bij de La Place Express vestigingen kun je snel een kopje koffie en/of een sandwich halen
 25. Via de La Place app kun je jouw bestelling plaatsen, waarna je deze bij één van de vestigingen op kunt halen

Tips voor La Place korting

La Place aanbiedingen

De meeste mensen kennen La Place wel en deze keten van eetgelegenheden was vooral te vinden in de V&D winkels. Toen V&D failliet ging, nam Jumbo een groot gedeelte van de keten over en is het restaurant niet uit het straatbeeld in Nederland verdwenen. In 1987 werd het eerste restaurant geopend in het V&D filiaal van Utrecht. Het begon vooral met het serveren van zogenoemde “Franse broodjes” ook wel baguettes. Meer ondernemers kregen dit idee. Daarom stapte La Place over naar focaccia broodjes en dit bleek een zeer goede zet te zijn.

Succesformule

Alles wordt hedendaags in het zicht van de klant klaargemaakt. Dit is omdat klanten in de jaren 80 niet geloofden dat La Place vers geperste sinaasappelsap verkocht. Zo is de huidige opstelling ooit begonnen en is tot de dag van vandaag nog steeds een succesformule. De La Place restaurants zijn ingericht als buffets en alles wordt vers in het restaurant bereidt. Als je een warm gerecht bestelt, wordt dit voor je ogen bereid. Zo weet je dus dat je altijd vers gemaakte gerechten eet als je naar La Place gaat. Alle ingrediënten liggen ook altijd uitgestald in de open keukens, zo laat het restaurant zien met welke ingrediënten er gewerkt wordt en het ook echt vers is.

Verse ingrediënten

Het menu van La Place varieert en hangt meestal af van het seizoen. Je kunt er terecht voor lekkere hand geperste sappen en smoothies, huisgemaakte broodjes en bijvoorbeeld salades. Daarnaast kun je ook verschillende soorten hamburgers krijgen, taart en ook vers gemaakte soepen. Ze maken ook erg lekkere pizza´s. Er worden alleen maar verse ingrediënten gebruikt voor alle gerechten en dat proef je ook. Het brede assortiment van La Place zorgt ervoor dat er voor iedereen altijd wel wat lekkers te eten is.

Kindermenu

La Place denkt aan ook aan z’n jongste klanten en heeft een speciaal kinder smulmenu samengesteld. Het menu bestaat uit verse gerechten en zijn bewust gezonde keuzes. La Place probeert kinderen zo van jong af aan bewust een goede keuze laten maken, ook waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Deze menu’s zijn in alle La Place vestigingen te krijgen voor een mooi prijsje.

Website

Op de website van La Place staat alles wat er over La Place te weten valt. Je kunt er het huidige aanbod van gerechten vinden en zo alvast kijken of er wat tussen zit voordat je naar het restaurant gaat. Ook als je thuis de gerechten van La Place zelf wilt maken, ben je op de website op de juiste plek. Je kunt daar allerlei recepten vinden met zowel het boodschappenlijstje als de bereiding. Zo kun je in je eigen keuken lekkere La Place waardige gerechten maken. Op de site kun je je ook voor de nieuwsbrief van La Place inschrijven. Zo heb je altijd al het nieuws over La Place en haar gerechten in je inbox.

App

De app van La Place is heel gebruiksvriendelijk en zit boordevol informatie over La Place. Je kunt er het huidige menu op bekijken en ook speciale deals zien. In het tabblad recepten is het mogelijk om recepten te zoeken en er staan ook recepten met video´s op zodat je precies weet hoe je het gerecht moet maken. Alle recepten zijn ook via de app te bekijken en daarnaast ben je als eerste op de hoogte als La Place nieuwe acties heeft. Als je je registreert en aanmeldt mag je gebruik maken van allerlei leuke extra´s. Met elk bezoek dat je brengt aan La Place krijg je een gratis extra voor de volgende keer. Dit kan bijvoorbeeld een drankje zijn of korting op een kookboek van La Place.

La Place voor thuis

Als je de producten van La Place ook graag thuis wilt hebben, is dit ook mogelijk. In de restaurants kun je de producten van La Place ook gewoon los kopen. Zo kun je de koffiebonen, worstenbroodjes of buffelmozzarella meenemen. Op deze manier heb je al het lekkers van La Place ook gewoon thuis. Daarnaast zijn deze La Place producten bij de Jumbo supermarkten eveneens te koop.

Foodstories

Via zowel de website als de apps kun je de Foodstories lezen. Dit zijn allerlei korte berichten met betrekking tot het eten bij La Place en alles wat er allemaal omheen gebeurt. Zo kun je verhalen lezen van La Place ambassadeurs en ook van boeren die de verse ingrediënten aan het restaurant leveren. Wanneer je wilt, kun je er ook reacties bij plaatsen. Tussen de Foodstories vind je ook tips als je bijvoorbeeld even een keer geen vlees wilt, maar toch lekker wilt eten bij La Place.

Over La Place

Jarenlang ging La Place hand in hand met de V&D. Helaas heeft dat warenhuis verschillende crisissen niet overleefd, waardoor La Place nu op eigen benen staat. Het restaurant is bekend vanwege de variatie aan gerechten en aan het gebruik van lokale producten. Alle vestigingen van La Place hebben dan ook kenmerkende recepten en zijn absoluut een bezoekje waard.

Momenteel heeft La Place ruim 80 vestigingen in het land. Deze vestigingen bevinden zich door het gehele land, maar de focus ligt toch op de binnensteden. Als je bijvoorbeeld in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam aan het shoppen bent, is een lunch bij La Place altijd een goed idee. Daarnaast is La Place ook actief in andere landen. Onder meer Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten van Amerika zijn gezegend met de aanwezigheid van één of meerdere La Place restaurants.

Het assortiment van La Place is altijd uitgebreid te noemen. Je kunt onder andere heerlijke taartjes, overheerlijke hamburgers, gezonde salades, huisgemaakte soepen of huisgemaakte sandwiches aanschaffen. Hierbij heb je de mogelijkheid om dit middels een lopend buffet te pakken en af te rekenen bij de kassa. Vervolgens kan je een tafeltje zoeken in het restaurant en genieten van het lekkere eten.

Wil je graag in contact komen met La Place? Men is actief op meerdere social media kanalen. Je kunt onder andere via Instagram, Twitter en Facebook met de klantenservice van La Place in contact komen. Het is daarnaast ook mogelijk om via het online contactformulier op de website van La Place een vraag te stellen. Uiteraard staat de klantenservice ook open voor het ontvangen van suggesties, opmerkingen en/of feedback.