Loetje

Loetje folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Loetje

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Loetje winkels

Loetje weetjes en feiten

 1. De Nederlandse restaurantketen Loetje werd al in 1977 opgericht
 2. Op dit moment maakt Loetje onderdeel uit van de Restaurant Company Europe
 3. In eerste instantie was Loetje een biljartcafé in Amsterdam-Zuid
 4. In dit eerste café van Loetje werd de ossenhaasbiefstuk al direct bijzonder populair
 5. Door de jaren heen heeft Loetje in ons land ruim 25 filialen geopend
 6. De restaurantketen Loetje is vernoemd naar de opricht Ludwig Loetje Klinkhamer
 7. Op de website van Loetje kun je de menukaart inzien, waarbij direct de verschillende soorten biefstukken opvallen
 8. Via de website van Loetje kun je ook direct een tafel reserveren in één van de Loetje restaurants
 9. Loetje heeft niet alleen een lekkere menukaart, maar ook een lekkere dessertkaart
 10. Bij ‘Loetje Zalen’ kun je voor bijvoorbeeld een congres of bijeenkomst een zaal huren
 11. Met de hashtag #delekkerstebiefstuk kun je een foto van jouw Loetje biefstuk delen
 12. Naar alle Loetje restaurants mag je jouw hond meenemen, indien je deze aangelijnd houdt
 13. De filialen van Loetje zijn elke dag van 10.00 tot 22.30 uur geopend
 14. Door naar [email protected] te mailen, kun je contact opnemen met het hoofdkantoor van Loetje
 15. De Loetje cadeaukaart is verkrijgbaar in vijf verschillende waarden; 25 euro, 35 euro, 50 euro, 75 euro en 100 euro
 16. Bij een lekkere Loetje biefstuk draait het niet alleen om het vlees, maar ook om het (witte) brood en de overheerlijke jus
 17. Op de website van Loetje vind je meer informatie over de bereidingswijze van de biefstukken
 18. Op de website van Loetje vind je ook het laatste nieuws, bijvoorbeeld over de openingen van nieuwe filialen
 19. Meerdere Loetje filialen hebben een terras, waardoor je in het zonnetje van jouw biefstuk kunt genieten
 20. Het is bij Loetje mogelijk om te lunchen, waarbij je ook de biefstuk kunt bestellen
 21. Het logo van Loetje bestaat uit de naam ‘Loetje’ met een sierlijke letter ‘L’
 22. Je kunt telefonisch bij één van de Loetje filialen reserveren, maar dit is ook mogelijk via de website
 23. Via Facebook, LinkedIn en Instagram blijf je op de hoogte van Loetje
 24. In het menu van Loetje vind je allerlei varianten van de ‘normale ossenhaasbiefstuk’
 25. De Loetje vestigingen zijn te vinden in onder meer Utrecht, Laren, Lieden, Arnhem en Amsterdam
 26. Bij de vestiging van Loetje in Overveen is ook een Loetje hotel te vinden
 27. De verwachting is dat Loetje in de komende jaren nog meer filialen gaat openen
 28. In 1995 werd Loetje overgenomen door Jaap Klinkhamer; de zoon van oprichter Ludwig Loetje Klinkhamer

Tips voor Loetje korting

Loetje biefstuk

Voor de aller lekkerste biefstuk van Nederland moet je natuurlijk bij Loetje zijn. Het bedrijf heeft maar liefst 19 vestigingen en breidt de laatste jaren steeds meer uit. In 1977 is het restaurant begonnen als biljartcafé, Cafe Loetje in Amsterdam-Zuid. Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer en Dirk Klinkhamer begonnen het café en zodra de ossenhaas biefstuk op de kaart kwam, verdween het biljart eigenlijk vrij snel. In 2006 opende het tweede restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, 3 jaar later was Loetje Laren een feit en in 2011 werd de locatie Loetje Overveen in Bloemendaal er aan toegevoegd. Deze Loetje was ook gelijk het eerste Loetje Hotel.

Biefstuk of biefstuk bali

Zoals al eerder gezegd voor de aller lekkerste ossenhaas biefstuk moet je bij Loetje zijn. Deze biefstuk wordt volgens een speciaal recept bereid en geserveerd in de jus van het vlees. Hier krijg je dan wit brood bij om lekker mee te dippen als je de biefstuk op hebt. Het is echt een genot om bij Loetje te eten als je vleesliefhebber bent. In plaats van de gewone biefstuk kun je ook kiezen voor de biefstuk Bali. Deze wordt afgemaakt met een beetje sambal en is iets pittiger, maar minstens zo lekker!

Meer dan biefstuk

Hoewel het restaurant vooral bekend staat om haar ossenhaas biefstuk, heeft Loetje nog meer te bieden dan alleen dat. Ze hebben een ruim aanbod in voorgerechten en ook meerdere vis, vlees en vegetarische hoofdgerechten waar je uit kunt kiezen. Als je op de gezonde toer wilt, heeft Loetje ook nog maaltijdsalades voor je op de kaart staan. Dus ook als je geen hele grote fan van biefstuk bent, kun je alsnog genieten van een heerlijke maaltijd bij Loetje.

Bijgerechten

Naast dat Loetje heerlijke biefstuk heeft, staan er ook nog een aantal goede bijgerechten op de kaart. Zo kun je naast of in plaats van brood ook frietjes krijgen en kun je ook voor een iets gezondere versie gaan en voor de zoete aardappelfrietjes gaan. Om het nog iets gezonder te maken hebben ze ook nog een gemengde salade op het menu staan en kun je nog gebakken uien en champignons bestellen. Oftewel, bij Loetje kom je echt helemaal niks tekort! Mocht je daarna nog honger hebben of nog een klein plekje over hebben, kun je nog een lekker toetje van de dessertkaart bestellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de crème brûlée of een klassieke dame blanche.

Ontbijt, gebak, lunch en borrelen

Sinds begin dit jaar is Loetje ook begonnen met het serveren van een ontbijtje. Dus als je in de ochtend gezellig een stukje gaat fietsen of een afspraak locatie nodig bent, kun je ook bij Loetje goed vertoeven. Een stukje eigengemaakt gebak is ook aan te raden en de hele dag en middag te bestellen. Ook voor de lunch heeft Loetje een uitgebreide kaart. Je kunt kiezen uit allerlei lekkere belegde broodjes die je in het restaurant op kunt eten. Wanneer je ‘s middags of ‘s avonds gewoon even gezellig wil borrelen, kun je ook prima terecht bij Loetje. Ze hebben ook verschillende borrelhapjes op de kaart staan en een ruim assortiment aan dranken voor een gezellige en relaxte borrel.

Weet wat je eet

Als je bij Loetje wil gaan eten, maar een bepaalde allergie hebt, is het wel zo handig om te weten waar je mee moet oppassen en of je er überhaupt kunt eten. Om je hierbij te helpen heeft Loetje een handige allergenenkaart op hun website geplaatst. Bij elk gerecht wordt aangegeven wat erin zit, zo weet je dus altijd of je wel of niet een gerecht kunt bestellen.

Meer dan alleen een restaurant

Het mooie van Loetje is dat het naast haar restaurants ook aan catering en evenementen doet. Zo kun je Loetje voor een zakelijk evenement inhuren, maar ook voor een bedrijfsfeest of besloten feest. Ook geeft Loetje je de mogelijkheid op verschillende locaties je bruiloft te vieren hun gerechten te serveren. Zij richten de locatie helemaal in naar jouw wensen en worden allemaal uitgerust met bar en natuurlijk een keuken.

Website

Op de website van Loetje kun je alles vinden wat je wilt weten over het restaurant. Je kunt er het menu bekijken. Daarnaast kun je zien welke locaties er zijn en welke het dichtst bij jou in de buurt is. Als je wilt reserveren kun je dit natuurlijk telefonische doen, maar ook gewoon eenvoudig via de website. Alle contactgegevens zijn te vinden op de site en ook voor het laatste nieuws kun je altijd even de webpagina checken. Mocht je een cadeau zoeken voor welke gelegenheid dan ook, kun je een cadeaukaart voor Loetje bestellen vanaf €25.

Over Loetje

De allerlekkerste biefstuk van Nederland kan je bij Loetje eten. Dat is althans de mening van veel Nederlanders. In de afgelopen jaren is Loetje uitgegroeid tot een keten met meerdere vestigingen. Binnen deze vestigingen draait het met name om het klaarmaken van de allerlekkerste biefstukken.

Momenteel heeft Loetje ruim 20 vestigingen in het hele land zitten. Onder meer in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Laren, Nijmegen en Enschede zijn de vestigingen terug te vinden. Door de spreiding van deze restaurants zit er ongetwijfeld ook bij jou in de buurt een Loetje.

Het concept van Loetje is in de afgelopen jaren overigens steeds uitgebreider geworden. Momenteel kan je via Loetje namelijk ook een zaal huren of bij Loetje overnachten. Hotel Loetje Overveen is een nieuw concept waarin je kunt genieten van een heerlijke nacht in de buurt van de Kennemerduinen.

Heb je vragen/suggesties of opmerkingen? De klantenservice van Loetje staat graag voor je klaar. Je kunt hen het makkelijkste bereiken via de mail: [email protected]. Voor het huren van een zaal kan je een mail sturen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om via de Facebook- en Instagram pagina van Loetje in contact te komen.

Wil je graag gaan eten bij Loetje? Dan is het absoluut verstandig om te reserveren. Bovendien is het aan te raden om goed naar de openingstijden te kijken. Niet alle restaurants hanteren namelijk dezelfde openingstijden.

Overigens is het zo dat je niet alleen biefstuk bij Loetje kunt bestellen. Nee, ook allerlei borrelhapjes, voorgerechten, nagerechten, gebak, bijgerechten, specials en specials zijn bij Loetje te verkrijgen. Wel is het zo dat Loetje met name naam op heeft weten te bouwen dankzij de biefstuk. Deze biefstuk moet je dan ook zeker eens geproefd hebben!