KFC

KFC folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor KFC

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

KFC weetjes en feiten

 1. De afkorting KFC staat voor Kentucky Fried Chicken
 2. De eerste vestiging van KFC werd al in 1952 geopend in South Salt Lake
 3. In het aanbod van de fastfoodketen KFC draait eigenlijk alles om kipproducten
 4. Op dit moment is KFC onderdeel van Yumi Brands; deze holding is ook eigenaar van onder meer Pizza Hut en Taco Bell
 5. Wereldwijd is KFC met afstand de grootste fried chicken-keten
 6. In 1972 werd in Rotterdam al de eerste vestiging van KFC geopend
 7. Op dit moment heeft KFC ruim 60 vestigingen in ons land
 8. Het hoofdkantoor van KFC Nederland is gevestigd in Amsterdam
 9. Het logo van KFC bestaat uit de welbekende bucket waarin je de kip geleverd krijgt
 10. Sinds enige tijd is het bij KFC ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen en deze thuis te laten bezorgen
 11. Op de website van KFC vind je een overzicht van alle vestigingen in ons land
 12. KFC maakt gebruik van de franchiseformule, waardoor je jouw eigen KFC vestiging kunt openen
 13. Met de Yum.com app kun je via jouw smartphone profiteren van flinke kortingen
 14. Je kunt KFC Nederland via onder meer Facebook, Instagram en YouTube vinden
 15. Op de website van KFC Nederland vind je meer informatie over onder meer de productkwaliteit en de voedingswaarden
 16. Binnen de bedrijfsvoering van KFC staan de kernwaarden Food, People en Planet centraal
 17. Het doel van KFC is om vanaf 2025 géén plastic verpakkingen meer te gebruiken
 18. KFC bereidt nu alleen nog maar kip die heeft geleefd volgens de strengste normen.
 19. De klantenservice van KFC is bereikbaar via een online contactformulier
 20. Via de website van KFC kun je ook alle actuele deals inzien
 21. In het aanbod van KFC vind je complete menu’s, maar ook allerlei losse producten
 22. Ook voor kinderen kun je bij KFC uit speciale menu’s kiezen
 23. Sinds enige tijd kun je bij KFC ook voor een wrap en een salade kiezen
 24. Als je van een lekker dessert houdt, ben je hiervoor ook bij KFC aan het juiste adres
 25. De vestigingen van KFC zitten door ons gehele land verspreid; van Leeuwarden tot aan Heerlen
 26. Bij het online plaatsen van een bestelling bij KFC moet je eerst jouw postcode invullen
 27. Als je online een bestelling bij KFC plaatst, zie je direct de bijbehorende bezorgkosten vermeld staan
 28. In de huisstijl én in de restaurants van KFC zie je overal de kleur rood terugkomen
 29. In Nederland is KFC voortdurend op zoek naar locaties voor nieuwe filialen
 30. Op dit moment heeft KFC filialen in meer dan 100 landen
 31. Met ruim 16000 vestigingen is KFC één van de grootste fastfoodketens wereldwijd

Tips voor KFC korting

KFC acties

KFC, ook wel Kentucky Fried Chicken, is een fastfood restaurant gespecialiseerd in kipproducten. Het bedrijf bestaat als sinds 1930 en toen werden de gerechten in een tankstation geserveerd in een tankstation. Toen het een groot succes bleek, werd het bedrijf in 1952 omgedoopt tot KFC. Het boegbeeld van KFC Colonel Sanders is de oprichter van het bedrijf en bedacht later ook de naam KFC. Precies 20 jaar later in 1972 opende KFC haar eerste restaurant in Nederland en het restaurant heeft inmiddels meer dan 60 vestigingen in ons kikkerlandje.

Geheim bedrijfsrecept

De kip van de KFC wordt volgens een speciaal en vooral geheim bedrijfsrecept gemaakt. Toen Sanders in het verleden zelf de kip bereidde, kostte hem dat 30 minuten. Nu wordt de kip onder hoge druk gefrituurd en daardoor is de kip sneller klaar. Daarnaast is de kip 100% kip en zijn er geen conserveermiddelen of andere middelen toegevoegd. KFC koopt de kip uitsluitend bij gecertificeerde leveranciers die de EU-regels voor dierenwelzijn volgen.

Verse kip, elke dag weer

Elke dag wordt de kip van KFC vers aangeleverd bij de restaurants en worden vervolgens in de restaurants gemarineerd, gepaneerd en vervolgens gefrituurd. Als je toch wat gezonde voeding binnen wilt krijgen, is kip een goed ingrediënt vanwege de vitamines en mineralen. Mocht je alles willen weten over de voedingswaarden en allergenen van de KFC producten kun je dat op de productpagina van de KFC eenvoudig terug vinden. Zo kun je bewust met je voeding omgaan en kiezen wat het beste in jouw eetpatroon pas, terwijl je wel kunt genieten van de heerlijke KFC kip.

Bucket vol met kip

De kip van de KFC zijn gewoon los verkrijgbaar, maar ook als Meals en Boxmeals. Je kunt ook kiezen voor een hele bucket vol met lekkere gefrituurde kip. Zo heb je grote kipstukken, hot wings, crispy tenders en popcorn chicken. Er zijn verschillende buckets te krijgen met allerlei soorten kip bij elkaar. Op de website en in de app van de KFC kun je eenvoudig zien wat ze te bieden hebben en zo kun je al je keuze maken voordat je in het restaurant bent. Zo kun je ook gelijk even de Real Deals checken, voor de grote honger, maar wel voor een wat zachter prijsje.

Verschillende kipburgers

Als je toch liever een burger hebt, kun je ook goed terecht bij de KFC. Ze hebben 8 verschillende kipburgers voor je in het assortiment en zo hebben ze altijd wel een burger die aansluit bij jouw wensen. Om op de toch iets gezondere toer te gaan, hebben ze ook overheerlijke wraps op de menukaart staan. Ook is de salade met knapperige kip erg lekker en een goede gezondere keuze.

Lekkere bijgerechten

Om je maaltijd helemaal af te maken, kun je kiezen uit verschillende bijgerechten. Een lekkere portie frites ernaast of bijvoorbeeld een maïskolf of een bakje coleslaw. De Boxmeals van KFC geven je de mogelijkheid meerdere soorten kip bij elkaar in 1 box te bestellen. Zo hoef je niet maar 1 kipstuk te kiezen, maar kun je veel meer gevarieerd eten.

Heerlijke desserts

Als afsluiter van je lekkere maaltijd kun je ook bij de KFC verscheidene desserts krijgen. Chocolate Chip Cookies, of gewoon heerlijk softijs met een zelfgekozen topping. Ben je meer van de milkshakes? Ook dan ben je bij de KFC op de juiste plek. Ze hebben verschillende smaken en verschillende groottes, zo is er voor iedereen wel een dessert te vinden bij de KFC. KFC denkt ook aan de kids en heeft een speciale Kids Meal. Je kleine kan kiezen welke kip, welk bijgerecht en welk drankje erin moet en ze krijgen er nog een verrassing bij.

KFC Kortingsbonnen

Wanneer je de app van de KFC download blijf je op de hoogte van de nieuwste promo’s, zoals ze ze zelf noemen. Dit zijn nieuwe gerechten of acties die nu bij de KFC te krijgen zijn. Via de app kun je op jou afgestemde kortingsbonnen krijgen. Deze kun je eenvoudig bij de KFC kassa laten scannen. Ook als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van de KFC word je via je mailbox altijd op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurt bij KFC. Ook via Facebook en Instagram kun je simpel op de hoogte blijven van alle acties die lopen bij de KFC.

Opeten, meenemen of laten bezorgen

Je kunt je bestelling gezellig in het restaurant opeten, maar je kunt ook via de Drive-Thru snel je eten bestellen en meenemen naar huis. Sinds kort is de KFC ook begonnen met bezorging. Je kunt via de website en app bekijken of KFC ook bij jou in de buurt bezorgt!

Over KFC

Kentucky Fried Chicken; wie kent het niet? Deze fastfoodketen staat bekend vanwege de overheerlijke kipproducten. Net zoals de McDonald’s werkt ook KFC volgens het franchise principe. Als je interesse hebt om een KFC vestiging op te starten, kan je je daarvoor aanmelden bij het hoofdkantoor. Onder bepaalde voorwaarden kan je op die manier de heuse eigenaar van een KFC vestiging worden.

In het assortiment van KFC draait uiteraard alles om kip. ‘De lekkerste kip voor de laagste prijs’; dat is waar KFC voor staat. In het assortiment kan je onder andere voor een heerlijke Crunchy BBQ Burger, een Twister Wrap of voor hot wings kiezen. Al deze producten zijn van de hoogste kwaliteit.

In heel Nederland vind je meerdere vestigingen van KFC terug. Waar je ook woont; binnen een minieme afstand kan je wel genieten van de overheerlijke kip. Via de website van KFC is het mogelijk om te kijken waar de dichtstbijzijnde vestiging zich bevindt.

Ook kan je via de website in contact komen met KFC. Je kunt online een bericht sturen, maar je kunt ook via één van de social media kanalen contact opnemen. KFC is actief op YouTube, Facebook en Twitter. Via die social media kanalen kan je al je vragen stellen of suggesties doen.

Net zoals bij de McDonald’s en de Burger King verandert het assortiment van KFC langzaamaan. Het assortiment is niet meer volledig Amerikaans, zoals dat eerder wel het geval was. Nee, de nadruk komt ook meer en meer te liggen op gezonde(re) voeding. Wellicht is een heerlijke banaan milkshake bijvoorbeeld wel jouw nieuwe favoriet bij de KFC!