Domino's Pizza

Domino's Pizza folders

Domino's Pizza Folder

Domino's Pizza Folder

Geldig van 11-07 t/m 24-07

Profiteer nog 11 dagen van deze Domino's Pizza Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Domino's Pizza aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Domino's Pizza winkels

Domino's Pizza weetjes en feiten

 1. In 1960 werd de eerste vestiging van Domino’s Pizza in Ypsilanti geopend
 2. Voor de opening van de eerste Domino’s Pizza vestiging leent de oprichter Tom Monaghan een bedrag van 500 euro
 3. Al in 2000 weet Domino’s Pizza de 2000e vestiging búiten de USA te openen
 4. Al vanaf 1967 werkt Domino’s Pizza met een franchiseformule
 5. Door de jaren heen heeft Domino’s Pizza meerdere andere pizzaketens in de Benelux overgenomen
 6. Het logo van Domino’s Pizza bestaat uit twee dobbelstenen met daarop 3 ogen
 7. Door de jaren heen is de officiële benaming naar ‘Domino’s’ aangepast, aangezien men meer dan alleen pizza’s verkoopt
 8. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om online bij Domino’s Pizza te bestellen; dit kan via de website rechtstreeks, maar kan ook via bijvoorbeeld Thuisbezorgd
 9. Wekelijks stunt Domino’s Pizza met behoorlijke aanbiedingen op de pizza’s
 10. Op de website van Domino’s Pizza vind je een compleet overzicht van alle filialen in ons land
 11. Voor het bezorgen van de pizza’s maakt Domino’s Pizza gebruik van de welbekende scooters
 12. Met de Domino’s Pizza app kun je nóg sneller jouw bestellingen plaatsen via jouw smartphone
 13. Via de website van Domino’s Pizza kun je een kijkje in de keuken nemen, waardoor je precies leert hoe een pizza bij deze firma bereid wordt
 14. Het is bij Domino’s Pizza ook mogelijk om pizza’s naar wens samen te stellen
 15. Bij Domino’s Pizza kun je ook eigen menu’s samenstellen; een pizza met een lekker drankje bijvoorbeeld
 16. Bij Domino’s Pizza kun je ook allerlei bijgerechten bestellen, zoals stukjes kip, buffalo wings, een chicken combobox en verschillende soorten broodjes
 17. In alle Domino’s Pizza filialen zie je de kleuren blauw en rood veelvuldig naar voren komen
 18. Met de Domino’s Pizza giftcard weet je alle pizzaliefhebbers te verrassen
 19. Het hoofdkantoor van Domino’s Pizza Nederland is te vinden in Nieuwegein
 20. Via Facebook, LinkedIn, YouTube en Instagram kun je Domino’s Pizza Nederland volgen
 21. In de webshop van Domino’s Pizza betaal je makkelijk met iDeal, PayPal of een creditcard
 22. Via de website van Domino’s Pizza kun je een klacht indienen of een vraag stellen
 23. Door een Domino’s Pizza account aan te maken, maak je het bestellen van een pizza nog makkelijker voor jezelf
 24. Op dit moment heeft Domino’s Pizza meer dan 300 vestigingen in ons land
 25. Alle pizza’s worden bij Domino’s Pizza met 100% vers deeg bereid
 26. De pizzadozen waarin de pizza’s van Domino’s Pizza worden geleverd, zijn van speciaal karton vervaardigd
 27. Alle bezorgers van Domino’s Pizza zijn minimaal 16 jaar oud en dragen nooit (veel) contant geld op zak

Tips voor Domino's Pizza korting

Domino's Pizza aanbiedingen

Het bedrijf Domino’s Pizza bestaat al sinds 1960 en is een Amerikaanse restaurantketen en verkoopt vooral, hoe kan het ook anders, pizza’s. Domino’s heeft meer dan 270 vestigingen in Nederland en in 1989 bracht Eduard Swagemakers het Amerikaanse bedrijf hier naartoe. De eerste vestiging werd geopend in Breda en vandaag de dag is Domino’s Pizza 1 van de grootste pizza restaurants in Nederland. Nu het bedrijf meer dan alleen pizza’s verkoopt, heeft het haar logo aangepast. Nu staat er onder de dobbelstenen alleen Domino’s, waar er eerder Domino’s Pizza stond.

Kwaliteit

Domino’s is 1 van de grootste pizza restaurants en niet alleen van Nederland maar over de hele wereld. Ze hebben al vele prijzen gewonnen met hun pizza’s, maar leveren ook lekkere warme pizza’s aan miljoenen klanten over de hele wereld. Gemiddeld levert Domino’s zo’n 242.717 pizza’s per week in Nederland, en dit staat gelijk aan maar liefst 20.000 kilo tomatensaus en 56.000 kilo deeg per week. De franchise onderneming heeft meer dan 7500 werknemers in dienst om dit allemaal te kunnen realiseren en de klant elke keer weer een top pizza te kunnen bieden.

Teams

Het personeel dat bij de Domino’s Pizza vestigingen aan het werk is, werkt als een goed en hecht team samen en maken daar jouw pizza met de meest verse ingrediënten. Via een interne opleiding hebben ze geleerd hoe ze de perfecte pizza moeten maken en groeien zo in het bedrijf. Domino’s biedt kansen en zo’n 60% van alle franchise eigenaren is zelf als pizzabakker begonnen bij Domino’s. Doordat het team zo hecht is en goed samenwerkt, is de sfeer in de restaurants ook altijd lekker relaxed en voel je je als klant ook echt welkom.

Website

Op de website van Domino’s Pizza kun je de recente acties zien die het restaurant biedt en kun je ook het menu even bekijken. Daarnaast kun je ook zien welke Domino’s het dichtst bij is voor jou en je kunt ook makkelijk via de website bestellen. Als je een cadeau zoekt voor een echte pizza-lover, kun je ook via de website een giftcard bestellen. Op de kaart kun je een bedrag tussen de €5 en €150 zetten en je kunt ervoor kiezen of je een gewone kaart die per post bezorgd wordt wilt of een kaart via de e-mail.

Domino’s App

Domino’s heeft een hele handige app die heel eenvoudig in zowel de App Store als de Google Play Store te downloaden is. Je kunt in de app makkelijk het menu kunt bekijken en je kan via de app ook nog eens online bestellen. Ook als je van plan bent bij Domino’s te gaan eten in het restaurant kun je alvast een kijkje nemen naar wat ze allemaal te bieden hebben. Je kunt via de app online bestellen en kiezen voor afhalen of bezorgen. Daarnaast kun je met elke online bestelling punten verdienen en als je genoeg gespaard hebt, krijg je een gratis medium pizza van Domino’s cadeau. In de app kun je ook zien welke acties er op dat moment lopen, zo kun je leuk wat korting scoren op je maaltijd. Je kunt via de app ook veilig en snel afrekenen via iDeal, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Zelf samenstellen

Het pizza restaurant heeft een heel breed assortiment en daardoor zit er voor ieder wel een lekkere pizza tussen. Mocht je toch zelf een combinatie maken, dan is dit ook mogelijk. Je kunt in het restaurant zelf, op de website en via de app zelf eenvoudig een pizza samenstellen. Je kiest het soort bodem, de korst en de maat. Vervolgens kun je de saus toevoegen en daarna uit veel verschillende toppings kiezen van groenten tot verschillende kazen en vlees of vis. Als je nog een lekker bijgerecht bij je pizza wil, heeft Domino’s ook nog wat gerechten om er naast te bestellen. Dit kan ook gewoon in het restaurant, op de website en via de app.

Vegan en glutenvrij

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen, heeft Domino’s ook vegan pizza’s op het menu staan. Via de website of app kun je eenvoudig zien welke pizza’s ze in het assortiment hebben en kun je precies de ingrediënten zien. Ook mensen die glutenvrij eten heeft Domino’s wat te bieden. Ook dit is eenvoudig via de app en website te zien. Zo weet je precies wat je wel en niet kan eten en kun je ook direct zien welke toppings er precies op de pizza’s zitten. Ook staat bij elk gerecht aangegeven als het een wat pittiger gerecht is. Dit kun je zien aan het pepertje.

Over Domino's Pizza

Steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om eten thuis te laten bezorgen. De kans is dan behoorlijk groot dat je voor een overheerlijke pizza van Domino’s Pizza gaat. Deze keten is in de afgelopen jaren ontzettend groot geworden en heeft de focus op het juiste moment gelegd op thuisbezorging.

In nagenoeg alle grote steden vind je vestigingen van Domino’s Pizza terug. Deze vestigingen proberen om het eten van een pizza zo uniek mogelijk te maken. Dat doen ze onder andere door allerlei bijzondere pizza’s aan te bieden. Wat te denken van een Pizza Boston Meatballs of een Pizza Shoarma? Door het uitgebreide assortiment van Domino’s Pizza kan je altijd wel iets lekkers vinden. Je kunt overigens ook heerlijke sandwiches bij deze keten bestellen.

Bij het bestellen van een pizza heb je de keuze om de pizza op te halen of deze thuis te laten bezorgen. Het bezorgproces van Domino’s Pizza is behoorlijk ver ontwikkeld. Je krijgt namelijk continue live updates over het tijdstip van levering van jouw bestelling. Het bestelproces is ook tamelijk uniek, aangezien je ook je eigen pizza’s volledig zelf samen kunt stellen!

Bij Domino’s Pizza vindt men het belangrijk om in contact te blijven met consumenten. Het is dan ook mogelijk om via onder meer Facebook, LinkedIn en Instagram in contact te komen met de klantenservice. Via het YouTube kanaal van Domino’s Pizza kan je bovendien inzicht krijgen in dit unieke bedrijf. Wil je liever telefonisch contact met Domino’s Pizza opnemen? Ook dat kan via 0900-8030.

Net zoals andere Amerikaanse ketens maakt ook Domino’s Pizza gebruik van de franchise formule. Als jij de eigenaar van een eigen Domino’s Pizza vestiging wilt worden, is dat dus mogelijk. Via de website van Domino’s Pizza kan je hier meer informatie over vinden.