Globus Duitsland

Globus Duitsland folders

Globus Duitsland Folder

Globus Duitsland Folder

Geldig van 15-04 t/m 20-04

Profiteer nog 2 dagen van deze Globus Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Globus Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Over Globus Duitsland

Al in 1828 werd de supermarktketen Globus in Duitsland opgericht. Met name in de laatste jaren heeft deze supermarktketen een bizarre groei doorgemaakt. Een bizarre groei die ertoe heeft geleid dat Globus Duitsland uitgegroeid is tot één van de grotere supermarktketen.

Op dit moment zitten de supermarkten van Globus door het gehele land verspreid. Als je een kijkje op de website neemt, kun je direct je postcode of woonplaats invullen. Je ziet dan direct waar de dichtstbijzijnde Globus Duitsland supermarkt te vinden is. Houd er wel rekening mee dat de supermarkten zich uitsluitend in Duitsland bevinden. Mogelijk opent Globus op termijn alsnog winkels in ons land.

Uniek is dat je bij Globus ook online kunt winkelen. Zo kun je online een cadeaubon aanschaffen, kun je online producten bij de slager, bakker en kaasbalie kopen en kun je online zogeheten ‘feestborden’ reserveren. Dit zijn borden met daarop heerlijk eten, welke je op een feest aan je gasten kunt serveren.

Op de website van Globus vind je sowieso veel informatie over de bedrijfsvoering, over de producten en over het doel van deze supermarktketen. Als je deze informatie doorneemt, valt één term direct op; ‘duurzaamheid’. Binnen de bedrijfsvoering van Globus staat duurzaamheid centraal, zoals uit meerdere aspecten blijkt.

Wil je meer weten over deze supermarktketen? Of wil je de dichtstbijzijnde winkel gaan bezoeken? In beide gevallen kun je het beste de website raadplegen. Je kunt ook even contact opnemen met de klantenservice van Globus; dat doe je door te bellen naar 0800 51 54 444 of door een online contactformulier in te vullen. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

Houd er wel rekening mee dat de klantenservice van Globus in het Duits communiceert. Via Pinterest, YouTube, Facebook en Instagram kun je Globus Duitsland volgen.