Hoogvliet

Hoogvliet folders

Hoogvliet Folder

Hoogvliet Folder

Geldig van 22-05 t/m 28-05

Profiteer nog 1 dag van deze Hoogvliet Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hoogvliet aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Hoogvliet Folder

Hoogvliet Folder

Geldig van 29-05 t/m 04-06

Profiteer nog 8 dagen van deze Hoogvliet Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Hoogvliet aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Hoogvliet winkels

Hoogvliet weetjes en feiten

 1. De supermarktketen Hoogvliet werd al in 1968 opgericht
 2. De oprichter van Hoogvliet draagt de naam ‘Leen Hoogvliet’
 3. De ouders van Leen Hoogvliet waren ook al lange tijd actief in de wereld van groenten
 4. In het logo van Hoogvliet is een vrolijke smiley te zien, aan de linkerkant
 5. Via de website van Hoogvliet blijf je op de hoogte van de actuele aanbiedingen
 6. Hoogvliet heeft tal van winkels in ons land weten te openen; op de website vind je een compleet overzicht
 7. Ook via de online webshop van Hoogvliet kun je jouw boodschappen online bestellen
 8. Met dank aan de kassabonactie spaar je voor gratis producten
 9. De dagdeals zijn speciale deals die elke week weer op de betreffende dag geldig is
 10. Met de Hoogvliet app kun je gemakkelijk jouw boodschappen doen; geheel veilig ook
 11. Op de website van Hoogvliet kun je op ‘meest gekocht’ klikken, waarna je direct de populairste producten naar voren ziet komen
 12. Via de website van Hoogvliet kun je ook het uitgebreide assortiment inzien
 13. Als je vragen hebt, kun je bellen naar 088 457 1010 voor de Hoogvliet klantenservice
 14. Met een persoonlijk Hoogvliet account kun je nóg sneller boodschappen bestellen
 15. Op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram kun je Hoogvliet volgen
 16. Bij Hoogvliet ben je ook aan het juiste adres voor het bestellen van gebak
 17. Met het “Welkom op de wereld pakket” van Hoogvliet blijf je op de hoogte van alle passende (baby)artikelen
 18. In sommige Hoogvliet supermarkten vind je een PostNL pakketpunt terug
 19. Hoogvliet werkt samen met CEWE fotoservice; je kunt hiermee jouw eigen fotoboek maken
 20. Veel Hoogvliet supermarkten bieden ook nog een stomerijservice aan
 21. Via de website van Hoogvliet kun je veel inspiratie op doen voor heerlijke (en gezonde) recepten
 22. Als je vragen hebt, kun je via de website van Hoogvliet ook nog een contactformulier invullen
 23. Met dank aan de Hoogvliet nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen
 24. Alle supermarkten van Hoogvliet zijn gevestigd in Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland
 25. Op het moment van schrijven heeft Hoogvliet ruim 6000 medewerkers in dienst
 26. Binnen Hoogvliet staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zéér hoog in het vaandel
 27. Eén van de garanties die Hoogvliet biedt, is dat je voor de laagste prijs boodschappen bij hen kunt doen
 28. Hoogvliet kiest ervoor om zoveel mogelijk plaatselijke evenementen en activiteiten te sponsoren
 29. In meer en meer Hoogvliet supermarkten kun je van zelfscan gebruik maken
 30. Met de Hoogvliet klantenkaart geniet je van veel voordelen, waaronder het opbouwen van punten

Nieuws

Hoogvliet Oosterheem heropent met nieuwe formule

Na twee weken van renovatie werd op 18 april de Hoogvliet Oosterheem in Zoetermeer heropend, met een vernieuwde aanpak die zich richt op een duidelijkere communicatie van hun laagste-prijsgarantie. Om dit te benadrukken, worden de prijzen van acties nu prominent weergegeven in extra grote letters. Bovendien zijn de acties gemakkelijker te vinden dankzij rode pallets die ze markeren in de winkel. Bij de nieuwe formule wordt ook de medewerker centraal gesteld. Door foto’s van de medewerkers te verspreiden in het filiaal, wil Hoogvliet een betrouwbare en gezellige uitstraling creëren.

Hoogvliet in actie voor de Voedselbank

Vanaf 6 maart tot het einde van de maand komt supermarktketen Hoogvliet in actie voor Voedselbanken Nederland. Klanten van de keten kunnen op twee manieren meedoen aan de actie. De eerste manier is door een Sallands zonnepittenbrood te kopen. Per brood dat van 6 maart tot en met 26 maart wordt verkocht, doneert Hoogvliet dertig cent aan Voedselbanken Nederland. Normaal gesproken verkoopt de keten enkele duizenden broden per week, dus ze rekenen op een grote opbrengst. De tweede manier van doneren is door speciale actieproducten te kopen en die te deponeren in het daarvoor voorziene meubel achter de kassa. Deze producten worden dan opgehaald door de lokale voedselbank. Meedoen kan tot en met 30 maart.

Hoogvliet geeft plastictoeslag aan Plastic Soup Foundation

Sinds 1 juli 2023 moeten supermarkten een toeslag heffen op plastic verpakkingen van producten die onderweg gegeten of gedronken kunnen worden. Per verpakking zette Hoogvliet één cent opzij voor de Plastic Soup Foundation. Het leverde een totaalbedrag op van maar liefst €85.500! Hiermee helpt Hoogvliet om de overvloed aan wegwerpplastics terug te dringen. En dat is hard nodig natuurlijk! De rest van de SUP (single use plastic) -heffing die Hoogvliet ophaalt, wordt gebruikt om nieuwe, duurzamere verpakkingen te ontwikkelen.

Tips voor Hoogvliet korting

Hoogvliet korting

Als je op zoek bent naar je dagelijkse boodschappen, dan kun je met korting shoppen bij supermarktketen Hoogvliet. Het is goed om op je gemak na te gaan welke acties er deze week gaande zijn. Daarom kun je maar beter doornemen hoe je het beste en zo goedkoop mogelijk boodschappen kunt doen bij Hoogvliet. We geven je daar graag een aantal tips voor, zodat de kortingen nog hoger op kunnen lopen en jij er je voordeel mee kunt doen.

Aanbiedingen

Iedere week zijn er weer voldoende aanbiedingen bij Hoogvliet te vinden. Dit kan brood zijn, maar ook fruit, drinken of groenten bijvoorbeeld. Elke week is er weer wat anders in de aanbieding, zodat jij met korting kunt profiteren van de goede producten. Het kan een % korting zijn maar het kan ook 1+1 gratis zijn. Bekijk daarom op je gemak alle aanbiedingen zodat jij weet wat jouw mogelijkheden zijn.

Producten zoeken

Op de website van Hoogvliet kun je eenvoudig op de naam van een product zoeken. Zo zie je ook direct wat zij aanbieden en wat de kosten zijn. Als het betreffende product in de aanbieding is, kun je ook zien van welke korting jij er van kunt profiteren.

Online winkelen

Door online te winkelen kun je jezelf veel tijd besparen. Het voordeel is dat jij er de deur niet voor uit hoeft en je kunt shoppen wanneer dat het jou uitkomt. Je kunt zowel op je laptop of pc als op je mobiele telefoon online winkelen met korting uiteraard. Je kunt ook je boodschappenlijstje opslaan en dan nog eens terug kijken wat je ook alweer wilde bestellen. Zo kun jij later op de dag de rest toevoegen zodat je alles compleet hebt.

Fysieke winkels

Misschien vind jij het prettiger om de winkel te bezoeken, ook deze optie heb je. Je kunt dan op de site kijken waar de winkels zijn gevestigd. Iedere dag weer kun jij er boodschappen doen en dan in de winkel ook profiteren van de beste aanbiedingen.

Hoogvliet folder

In de wekelijkse folder die je op de site kunt bekijken of die je thuis in de brievenbus krijgt, vind jij de beste kortingen. Neem deze iedere keer weer op je gemak door zodat je weet wat jij deze week goedkoper kunt aanschaffen. Geld besparen op boodschappen is altijd de moeite waard. Bereken daarom wat jij deze week weer kunt besparen en wat de voordelen voor jou zijn. Let goed op wanneer dat aanbiedingen geldig zijn en hoeveel de korting bedraagt.

Nieuwsbrief

Op de site van Hoogvliet heb jij de kans om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je laat je e-mailadres achter en dan word je via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de aanbiedingen. Zo kun jij als een van de eerste de kortingen innen en geld besparen op je boodschappen. Voordeliger kan het niet, je bent als eerste op de hoogte van alle kortingen en die zijn zowel in de winkel als online te gebruiken.

Weekenddeal

Bij Hoogvliet heb je vaak een weekenddeal waar je als consument gebruik van kunt maken. Door de site te bezoeken kun jij deze deal bekijken dan nagaan of dat het voor jou een interessante korting is. Ieder weekend zit er voor iedereen weer wat leuks bij en daar kun jij dan ook weer het weekend goed door beginnen.

Dagdeals

Sommige acties bij Hoogvliet zijn maar 1 dag geldig en dat zijn de dagdeals. Deze kun jij ook op de site bekijken en uiteraard ook in de winkels. Je kunt per dag weer bekijken of dat er wat interessant voor jou tussen zit en er dan het maximale uit halen.

App

Hoogvliet heeft een handige boodschappen app ontwikkeld waarmee je vrijwel alles kan doen wat je van een supermarkt app verwacht. De Hoogvliet app is gratis beschikbaar voor Android en iOS. Je kunt onder andere eenvoudig je boodschappen online bestellen, maar ook boodschappenlijstjes maken en je persoonlijke suggesties bekijken. Doe eenvoudig herhaal boodschappen voor de spullen die je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks besteld. Ook kun je alle huidige aanbiedingen van Hoogvliet bekijken en de openingstijden van alle winkels opzoeken.

Kinderen

Hoogvliet is dol op kinderen. En dat laten ze ook duidelijk merken in de winkels. Er is voor de kinderen van alles te doen. Hoogvliet vindt namelijk dat boodschappen óók voor kinderen leuk moet zijn. Daarom bieden ze allerlei vermaak aan voor de kleintjes. Het aanbod verschilt per supermarkt maar over het algemeen zijn er kleurplaten, kleine winkelwagens en spelletjes te doen voor de kinderen terwijl jij rustig de boodschappen doet. Dat is nog eens fijn boodschappen doen met de kinderen. Het plezier gaat op de website van Hoogvliet gewoon verder, hier download je namelijk de leukste liedjes en kleurplaten voor thuis.

Over Hoogvliet

Hoogvliet is een supermarktketen te vinden in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland en Utrecht. Een aantal keer per dag wordt in de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk brood gebakken. Dit wordt vervoerd naar alle vestigingen van de supermarkt.

In totaal werken er ruim 5500 mensen binnen Hoogvliet. Het doel van de supermarkt is dat iedereen, iedere dag weer, gezond, gevarieerd en vooral lekker kan eten voor een lage prijs. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij de organisatie centraal, net als de klanten, zij willen voldoen aan alle wensen en behoeften.