Jan Linders

Jan Linders folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jan Linders

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Jan Linders winkels

Jan Linders weetjes en feiten

 1. In 1963 werd de firma Jan Linders opgericht door de heer Jan Linders
 2. De oprichting van deze supermarktketen is afgeleid van Dirk van den Broek
 3. Het logo van Jan Linders bestaat uit twee kleuren: groen en rood
 4. Sinds enige tijd heeft Jan Linders ook zijn eigen fonds opgestart
 5. Sinds 2012 werd Jan Linders ook nauw samen met de voedselbanken in verschillende plaatsen
 6. Eind 2007 werd een nieuw magazijn en distributiecentrum door Jan Linders in gebruik genomen
 7. In 2013 wist Jan Linders een nieuwe vestiging in Gennep te openen; vlakbij de plek waar ooit de eerste winkel geopend werd
 8. Op de website van Jan Linders kun je de huidige aanbiedingen inzien
 9. Jan Linders geeft aan dat zij ‘elke dag de laagste prijzen’ hanteren voor jouw favoriete producten
 10. Via de online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen
 11. Jan Linders richt zich uitsluitend op het Zuiden van ons land
 12. Je kunt Jan Linders volgen via Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube
 13. Jan Linders is al 7 keer uitgeroepen tot de Beste Vers Supermarkt van Nederland
 14. Jan Linders is al 15 jaar op de rij uitgeroepen tot de beste supermarkt in brood
 15. In het assortiment van Jan Linders vind je A-merken én budgetmerken terug
 16. In het assortiment van Jan Linders is ook een uitgebreid aanbod van bier & speciaalbieren te vinden
 17. Bij Jan Linders kun je ook vlaai en gebak bestellen
 18. Dankzij de AlleFolders app kun je ook op jouw smartphone de nieuwe aanbiedingen van Jan Linders bekijken
 19. Jan Linders heeft in de afgelopen jaren meer dan 50 supermarkten geopend
 20. Op de website van Jan Linders kun je het ongekend uitgebreide assortiment inzien
 21. Het hoofdkantoor van Jan Linders is bereikbaar op telefoonnummer 085 888 9526
 22. Jaarlijks komt Jan Linders met een unieke carnavalsaanbieding of carnavalsactie op de proppen
 23. Met de Liefhebbers pas geniet je van een interessant voordeelprogramma
 24. Jan Linders biedt aan alle scholen en verenigingen in de buurt een extra korting van 10% aan
 25. Via de website van Jan Linders kun je veel inspiratie op doen voor heerlijke recepten
 26. Jan Linders organiseert regelmatig leuke dingen voor kinderen, zoals een kleurwedstrijd
 27. Op de website van Jan Linders kun je eigenlijk altijd openstaande vacatures vinden
 28. Naar eigen zeggen biedt Jan Linders ‘de beste acties van Nederland’ aan
 29. De oprichter van deze supermarktketen begon ook als een zelfstandig melkventer
 30. Lange tijd heeft Jan Linders ook nog als wethouder gewerkt, tot het jaar 1972
 31. Sinds 1995 is de zoon van Jan, Leo, de algemeen directeur van de supermarktketen
 32. De vrachtwagens van Jan Linders zijn te herkennen aan een blauwe cabine én blauwe oplegger
 33. Ondanks de gunstige ligging heeft Jan Linders (nog) niet de overstap naar België en/of Duitsland gemaakt

Tips voor Jan Linders korting

Jan Linders folder

Boodschappen doen is een bezigheid die voor veel mensen wekelijks terugkeert en soms nog vaker. Om een beetje op de kleintjes te letten kun je je boodschappen bij verschillende winkels halen maar het is ook altijd handig om goed op de aanbiedingen te letten die in een bepaalde week geldig zijn. Hiervoor kun je in de folder kijken die een supermarkt zoals Jan Linders uitbrengt.

Folder op de website en op papier

De reclamefolder van Jan Linders verschijnt één keer per week en is geldig vanaf maandag tot en met de zondag daarop volgend. De folder wordt op papier verspreid maar je kunt er ook online op de website van Jan Linders doorheen bladeren mocht je deze niet ontvangen. Beide folders zijn identiek. Behalve op de website van de supermarkt zelf vind je de folder wekelijks terug op onze websites en apps waarin meer folders staan. De aanbiedingen betreffen voor het merendeel levensmiddelen maar de supermarkt biedt ook regelmatig andere producten aan die tijdelijk in het assortiment zitten.

Andere acties van Jan Linders

Naast de folder aanbiedingen kun je bij Jan Linders meedoen aan diverse spaaracties. Op die manier krijg je korting op bepaalde artikelen of andere leuke zaken. Alles over lopende acties kun je vinden op de website van Jan Linders, zoals de actievoorwaarden, voor welke producten je kunt sparen enzovoort. Spaaracties gelden voor boodschappen die je in de winkel haalt maar ook voor online aankopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Om altijd goed op de hoogte te blijven van acties en als eerste de aanbiedingen te kunnen lezen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van de supermarkt. Dit doe je eenvoudig door je mailadres via de site door te geven. Op die manier mis je geen enkele aanbieding of actie meer en kun je al een paar dagen van tevoren kijken wat er in de aanbieding komt zodat je kunt profiteren van korting door gebruik te maken van de lopende acties.

Liefhebbers voordeelprogramma

Jan Linders werkt met een speciaal systeem voor klanten die Liefhebbers willen worden. Liefhebbers is een voordeelprogramma dat Jan Linders gebruikt. Als je er lid van wordt krijg je extra spaarpunten bij je boodschappen waarmee je sparen kunt voor korting op leuke cadeaus. Daarnaast kom je in aanmerking voor speciale extra aanbiedingen die alleen gelden voor Liefhebbers. En als je jarig bent krijg je een leuk cadeautje van de supermarkt. Om je aan te melden voor het voordeelprogramma maak je een account aan via de website. Je kunt ook een Liefhebberspas halen bij een van de filialen van Jan Linders en deze vervolgens online activeren zodat je van alle voordelen gebruik kunt maken.

Online gebak bestellen

Bij veel supermarkten is het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld dat je er boodschappen online kunt bestellen en deze laat thuisbezorgen. Dit is bij een aantal winkels van Jan Linders (in Gennep en Cuijk) mogelijk. Via de website van de supermarkt is het altijd mogelijk vlaai & gebak te bestellen. Deze bestellingen kun je vervolgens afhalen in de winkel zelf.

Keuken met vers bereid voedsel

Veel filialen van Jan Linders hebben een speciale keuken waar je terecht kunt voor belegde broodjes, pizza’s en ovenmaaltijden die vers bereid worden. Deze kun je bestellen via het bestelformulier dat je in de winkel inlevert. Wat er allemaal op het menu staat kun je op voorhand al checken als je op de website de menukaart downloadt.

Ook voor inspiratie

Wil je niet alleen naar de supermarkt om boodschappen te doen? Heb je wel eens wat inspiratie nodig als je even niet goed weet wat te koken of in huis te halen? Dan kun je op de website ook terecht voor recepten en tips. Bij een recept staat precies vermeld wat je er voor nodig hebt zodat je alles eenvoudig in huis kunt halen en niets te kort komt om het gerecht te kunnen maken.

Filialen van Jan Linders

Wil je graag eens boodschappen gaan doen in een van de winkels van Jan Linders dan kun je op de website bekijken waar de fysieke filialen zich bevinden. Hiervoor klik je op Supermarkten en krijg je een alfabetisch overzicht waarbinnen je kunt zoeken op plaatsnaam. Je kunt ook zelf een plaatsnaam invoeren zodat de filialen die het dichtstbij jouw woonplaats zijn tevoorschijn komen. Klik je op een filiaal in een bepaalde plaats dan krijg je te zien waar dit precies gevestigd is en wat de openingstijden zijn. Daarnaast staat er vermeld waarvoor je bij een bepaald filiaal allemaal terecht kunt. De winkels zijn allemaal gevestigd in het zuiden des lands.

Over Jan Linders

Woon je in het zuidoosten van Nederland, dan ben je bekend met Jan Linders. De gelijknamige oprichter ging vanaf 1954 van deur tot deur voor het verkopen van melk, tot hij in 1963 besloot de gok te wagen en een winkel te openen. Dit bleek een succes, en anno 2019 zijn er zo’n 60 winkels in bedrijf.

In 2017 werd Jan Linders verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland, en ook op het gebied van bier is de keten regelmatig in de prijzen gevallen. Wat Jan Linders onderscheidt van andere supermarkten is toch wel de betrokkenheid bij goede doelen en de binding met de regio: scholen en clubs hebben de mogelijkheid goedkoper inkopen te doen, en menig sportclub wordt door Jan Linders gesponsord.

Ook steunt iedere supermarkt via het Jan Linders Fonds een lokaal goed doel. Uiteraard is er ook aan spaaracties geen gebrek: denk bijvoorbeeld aan korting op de entree voor Toverland, of speelgoed voor de kinderen. Momenteel is het mogelijk om te sparen voor keukengerei van Jamie Oliver.

Op de website lees je vele tips en trics om je nieuwe keukengerei zo goed mogelijk van pas te laten komen. Ook op het gebied van service kom je als klant niets te kort bij Jan Linders: je bestelt zelfs gemakkelijk je boodschappen online, waarna je zelf je afhaalmoment kiest: je booschappen staan dan voor je klaar!

Ook een gratis babypakket en een vlaai- en gebakservice zijn onderdeel van de service van Jan Linders. De openingstijden verschillen per winkel: let er op dat niet alle locaties op zondag geopend zijn.