Netto Marken-Discount Duitsland

Netto Marken-Discount Duitsland folders

Netto Marken-Discount Duitsland Folder

Netto Marken-Discount Duitsland Folder

Geldig van 15-04 t/m 20-04

Profiteer nog 5 dagen van deze Netto Marken-Discount Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Netto Marken-Discount Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Netto Marken-Discount Duitsland Folder

Netto Marken-Discount Duitsland Folder

Geldig van 31-03 t/m 30-04

Profiteer nog 15 dagen van deze Netto Marken-Discount Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Netto Marken-Discount Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Netto Marken-Discount Duitsland Folder

Netto Marken-Discount Duitsland Folder

Geldig van 29-02 t/m 30-04

Profiteer nog 15 dagen van deze Netto Marken-Discount Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Netto Marken-Discount Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Nieuws

Netto opent de grootste kassaloze supermarkt van Europa

De winkel van Netto Marken Discount in Regensburg heeft een oppervlakte van maar liefst 800 vierkante meter en is daarmee de grootste kassaloze winkel in Europa. Je kunt er boodschappen doen zonder enige vorm van (zelf)scanning. Elk artikel dat uit het schap wordt gepakt wordt automatisch aan het winkelmandje toegevoegd. Klanten die met de speciale app van Netto winkelen kunnen zonder fysiek te betalen de winkel uitlopen, het bedrag wordt automatisch geïncasseerd. Handig, toch?

Tips voor Netto Marken-Discount Duitsland korting

Netto Marken-Discount Duitsland

Netto Marken-Discount is een Duitse keten die is opgericht in 1928 in Regensburg. Het is een grote discountketen. Je kunt hier terecht voor al je boodschappen en daar kun je dus veel geld mee besparen. Netto Marken-Discount Duitsland is alleen in Duitsland actief, dus als je gebruik wilt maken van de discount prijzen dan zul je een klein stukje de grens over moeten.

Welke artikelen verkoopt Netto Marken-Discount Duitsland?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop bij Netto Marken-Discount. Je kunt via de website je artikelen bestellen. Daar zie je ook de verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen: levensmiddelen, drogist, tuinartikelen, huishouden, wonen, sale, DIY-artikelen en vrije tijd artikelen. Voor de echt scherpe aanbiedingen moet je 1Folders.nl in de gaten houden.

Het assortiment van Netto Marken-Discount Duitsland

Deze discountketen biedt de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. In totaal hebben ze zo’n 5.000 artikelen in hun assortiment. Ze hebben wekelijks scherpe aanbiedingen en voor heel veel artikelen zijn de prijzen altijd laag. Ze hebben heel veel vers voedsel in hun assortiment, maar ook andere categorieën zijn goed vertegenwoordigd. Netto Marken-Discount Duitsland heeft 4.260 vestigingen in Duitsland en wekelijks hebben ze meer dan 21 miljoen klanten.

84.000 medewerkers

Netto Marken-Discount Duitsland is ook een hele belangrijke werkgever in Duitsland. Ongeveer 84.000 mensen werken er voor deze discountketen. Ze willen een goede werkomgeving creëren waarin mensen zich kunnen en willen ontwikkelen. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden bij Netto Marken Discount Duitsland.

Netto App

De discountketen biedt ook een app aan. Na het downloaden van deze app kun je snel en makkelijk winkelen in iedere Netto Marken-Discount winkel in Duitsland. Je kunt mobiel betalen met de app, maar je kunt ook automatisch coupons inwisselen en punten sparen voor extra kortingen.

Digitale week brochure

Wekelijks komt er een digitale week brochure uit waarin alle aanbiedingen van die week staan. Afhankelijk van welk filiaal je wilt bezoeken is de brochure daarop aangepast. Je krijgt dus altijd de aanbiedingen te zien die alleen in dat filiaal van toepassing zijn. Je wordt dan nooit teleurgesteld als je merkt dat een aanbieding niet in het filiaal van jouw keuze is. Je kunt ook je artikelen online bestellen in de winkel. Bezorging in Nederland is helaas niet mogelijk.

Reizen via Netto Marken-Discount Duitsland

Netto Marken-Discount Duitsland kun je ook raadplegen als je een leuke reis in Duitsland wilt plannen. Wekelijks staan er leuke aanbiedingen van reisjes op de website van deze discountketen. Maar dat is nog niet alles. Ook voor heel veel huishoudelijke artikelen kunt je terecht bij deze Duitse keten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het kopen bij deze discountketen. In de meeste gevallen ook tegen de laagste prijzen. Je moet het alleen zelf even ophalen in Duitsland. Voor de regio’s bij de Duitse grens is dat natuurlijk geen enkel probleem. Toch kan het ook lonend zijn als je wat verder afwoont van de grens. De prijzen zijn zo laag, dat het vaak de moeite waard is om een ritje naar Duitsland te maken.

Betalen op factuur

De Duitsers kunnen als ze een account hebben aangemaakt winkelen bij deze discountketen en achteraf betalen via een factuur. Een account aanmaken is niet moeilijk. Je kunt daarnaast ook op heel veel manieren in de winkel betalen. Vooraf, PayPal, direct, Mastercard, Visa zijn maar een kleine opsomming van alle mogelijkheden.

Minimale bestelwaarde bij Netto Marken-Discount Duitsland

Wil je in de webshop je artikelen en boodschappen bestellen? Dat kan! Je kunt voor ieder bedrag bestellen. Wel worden er bij een bestelling onder de € 50,- verzendkosten in rekening gebracht. Die bedragen € 4,95. Plaats je een bestelling boven de € 50,-? Dan is verzending gratis. Dit geldt alleen voor bestellingen die in Duitsland naar een adres in Duitsland verzonden moeten worden. Woon je niet in Duitsland? Dan zul je je bestelling zelf bij het geselecteerde filiaal in Duitsland op moeten halen.

Abonneer je op de nieuwsbrief van Netto Marken-Discount Duitsland

Als je je abonneert op de nieuwsbrief van Netto Marken-Discount Duitsland ben je altijd als eerste op de hoogte van kortingen en coupons. Je krijgt als eerste de beste deal in je mailbox. En je krijgt een eenmalige winkel korting van € 5,-. Je mist nooit meer een aanbieding van deze discountketen uit Duitsland. Je kunt zelf kiezen of je alle nieuwsbrieven wilt ontvangen of maar enkele. Je kunt kiezen uit de branche nieuwsbrief, de online winkel nieuwsbrief, de reis nieuwsbrief en de voordeel wereld nieuwsbrief. Waarbij de online winkel nieuwsbrief natuurlijk de populairste nieuwsbrief is om je op te abonneren.

Over Netto Marken-Discount Duitsland

Doe jij jouw boodschappen het liefste bij een discountketen? Dan kun je daar een hoop geld mee besparen. In ons land vind je meerdere van deze discountketens, maar dat is ook zeker het geval in het land van onze oosterburen. Sterker nog; juist in Duitsland hebben de discountketens hun oorsprong ooit gevonden. Onder meer Aldi en Netto Marken-Discount komen uit Duitsland.

Netto Marken-Discount is een groot Duits warenhuisketen, waarbij de focus volledig ligt op discountartikelen. Deze keten werd al in 1928 in de Duitse plaats Regensburg opgericht. Vanaf dat moment heeft Netto-Marken Discount eigenlijk een indrukwekkende groei door weten te maken.

Feit is wel dat Netto Marken-Discount Duitsland alleen in het land van onze oosterburen actief is. Maar, niet getreurd. Net over de grens vind je namelijk meerdere vestigingen van deze keten. Bij die vestiging kun je genieten van een uitgebreid aanbod van interessant geprijsde artikelen.

Welke artikelen je zoal bij Netto Marken-Discount kunt vinden? Nou, eigenlijk allerlei soorten producten. Als je in de webshop van deze keten een kijkje neemt, zie je onder meer de volgende categorieën naar voren komen: Levensmiddelen, Drogist, Tuinartikelen, Huishouden, Wonen, Sale, DIY-artikelen en Vrijetijd artikelen.

Daarnaast kun je op de website ook meer informatie over het uitgebreide aanbod vinden. Zo kun je bijvoorbeeld meer lezen over de geschiedenis van het bedrijf, maar je kunt ook direct de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Als je op de website op ‘Filialfinder’ klikt, krijg je direct een landkaart van Duitsland te zien. Als je nu naar de grensregio zoekt waar jij woonachtig bent, kun je direct de plaatselijke filialen vinden.

Ben je op vakantie in Duitsland? Ook dan wil je mogelijk een bezoekje brengen aan een Netto Marken-Discount vestiging bij jou in de buurt. Maak daarbij ook gebruik van de Filialfinder op de website van deze discountketen.

Heb je op dit moment vragen? Hiervoor kun je bellen naar 0800 200 00 15 of een online contactformulier via de webshop invullen!