Coop

Coop folders

Coop Folder

Coop Folder

Geldig van 10-06 t/m 16-06

Profiteer nog 3 dagen van deze Coop Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Coop aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Coop Folder

Coop Folder

Geldig van 17-06 t/m 23-06

Profiteer nog 10 dagen van deze Coop Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Coop aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Coop winkels

Coop weetjes en feiten

 1. Samen maak je ’t verschil; dat is de slogan van Supermarktketen Coop
 2. De supermarktketen Coop begon in 1891 als een zogeheten coöperatie
 3. Net zoals Albert Heijn is ook Coop oorspronkelijk in Zaandam begonnen
 4. De supermarkten van Coop zijn te herkennen aan de (fel) oranje kleur
 5. Coop is op dit moment een ‘krachtig en moderne coöperatie van consumenten en ondernemers’
 6. Via de website van Coop kun je de actuele digitale folder inzien
 7. De klantenservice van Coop is bereikbaar op 085 487 3420 en via een online contactformulier
 8. Met dank aan een MijnCoop account geniet je van de nodige voordelen
 9. Je kunt via Facebook, Instagram en YouTube op de hoogte blijven van alles wat zich bij Coop afspeelt
 10. De winkels van Coop zijn inmiddels door het gehele land te vinden
 11. Via de website van Coop kun je achterhalen waar de dichtstbijzijnde Coop supermarkt voor jou te vinden is
 12. Op de website van Coop vind je ongekend veel lekkere recepten; een prima inspiratiebron dus
 13. Binnen de bedrijfsvoering van Coop staat MVO op de hoogste plek
 14. Via de website van Coop kun je ook alle MVO-verslagen van de afgelopen jaren vinden
 15. Meer dan 200 Coop winkels zijn momenteel in staat om boodschappen bij je thuis te bezorgen
 16. Via de website van Coop kun je het uitgebreide assortiment inzien én de gewenste producten bestellen
 17. Met de Coop klantenkaart geniet je van verschillende voordelen, waaronder exclusieve aanbiedingen
 18. De Coop klantenkaart is gemakkelijk via de website van Coop aan te vragen
 19. Via de website van Coop kun je ook gebak bestellen; je hebt de keus uit meerdere soorten taarten en vlaaien
 20. Door je voor de Coop nieuwsbrief aan te melden, loop je geen aanbieding meer mis
 21. In Gieten en Deventer zijn de distributiecentra van Coop te vinden
 22. Door de jaren heen heeft Coop meerdere formules ontwikkeld; CoopCompact, Coop, Supercoop en Coop Vandaag
 23. Het huismerk van Coop gaat door het leven als ‘G’woon’
 24. Coop heeft een marktaandeel van ongeveer 4% in ons land
 25. Het aanbod van Coop bestaat uit alle A-merken, maar dus ook uit het eigen huismerk
 26. De folder van Coop heeft de typerende titel ‘Coopjes jagen’
 27. Coop is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg; je kunt dus met een veilig gevoel online jouw boodschappen bestellen
 28. Op de website van Coop vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen
 29. In het logo van Coop is géén hoofdletter te vinden; alle letters hebben dezelfde grootte
 30. Coop organiseert jaarlijks een Fairtrade week, waarin Fairtrade gecertificeerde producten centraal staan

Tips voor Coop korting

Coop folder

In de Coop folder vindt je de nieuwste aanbiedingen voor deze week. Met deze folder aanbiedingen kun je besparen op je wekelijkse boodschappen bij de supermarkt Coop. Boodschappen doen hoort er nu eenmaal bij, ook al heb je er niet altijd zin in. In Nederland zijn tal van supermarkten te vinden waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Een voorbeeld daarvan is Coop. Je vindt daar een uitgebreid assortiment aan producten die je zowel zelf kunt halen als kunt laten thuisbezorgen indien gewenst.

Digitale en papieren folder

Ook Coop werkt met aanbiedingen. Hiervoor gelden vaak speciale acties en verspreiden ze wekelijks een folder. Deze folder kun je op papier lezen (de folder wordt verspreid en is daarnaast in de winkel zelf te vinden) maar ook de online versie is wekelijks beschikbaar. Voor de online folder geldt dat er twee versies zijn: de ‘gewone’ versie en de Coop Compact. De looptijd van de folder van Coop is normaliter een week en loopt van maandag tot en met de zondag daarna. Als het anders is kan dit zijn in verband met de feestdagen. De nieuwe folder is doorgaans enkele dagen voordat deze ingaat al online te vinden en wordt ook voordat de actie begint te lopen verspreid.

Diverse spaaracties

In de folder van Coop staan niet alleen wekelijks de jongste aanbiedingen. Je vindt er ook informatie over speciale acties die er lopen. Coop heeft regelmatig spaaracties waarvoor je zegeltjes krijgt bij je aankopen. Houd goed in de gaten in de folder voor welke producten je kunt sparen en wat de voorwaarden zijn. Zowel in de papieren folder als op de website vind je alle voorwaarden voor bepaalde acties.

Altijd korting op artikelen uit de folder

Naast de reguliere folder heeft Coop regelmatig extra aanbiedingen. Deze worden vaak vermeld op een extra folder maar vind je ook op de website terug. Soms geldt een bepaalde aanbieding maar een dag (of alleen in het weekend), soms ook langer maar dit staat erbij aangegeven. Wil je een bepaald product graag aanschaffen met korting let dan even goed op wanneer de actie geldig is. Heeft Coop het product dat je wilt hebben niet meer dan kun je een tegoedbon krijgen waarmee je op een later tijdstip het gewenste artikel alsnog tegen de gereduceerde prijs kunt ophalen.

Coop klantenkaart

Coop werkt ook met een klantenkaart. Deze kun je kostenloos aanschaffen en als je bepaalde producten wilt kopen die in de aanbieding zijn gebruik je daarvoor het pasje. In de winkel kan het pasje gescand worden als je een aankoop doet. Met de Coop klantenkaart kun je meedoen aan Coop Online Sparen. Als je bij bepaalde webwinkels aankopen doet spaar je daarmee voor gratis boodschappen bij Coop.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je graag goed op de hoogte blijven van alle acties die lopen bij Coop maar niet iedere keer de folder raadplegen of krijg je deze niet? Dan kun je je ook aanmelden voor de Coop nieuwsbrief. Aanmelden doe je eenvoudig via de mail en zo blijf je op de hoogte van de acties en ontvang je tevens recepten en ander nieuws dat Coop verzorgt.

Boodschappen bestellen met de Coop app

Bij Coop kun je boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen. Dit doe je het makkelijkste met de Coop app. Als je deze eenmaal geïnstalleerd hebt wordt bestellen kinderspel. Zo kun je met de app zelf aangeven welke producten je wilt kopen en zitten er speciale functies in. Een voorbeeld hiervan is een lijstje met favoriete producten dat je kunt maken met de app. Als er bepaalde producten zijn die je vaak nodig hebt zet je deze in de lijst en vink je van daaruit aan wat je hebben wilt zodat je er niet lang naar hoeft te zoeken. Met de app kun je ook de barcodes van producten (die bijvoorbeeld op of leeg zijn) inscannen en wordt het product automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.

Boodschappen doen in de winkel

Wil je je boodschappen niet online bestellen maar liever zelf uitzoeken in de winkel? Dan kan dit in een van de filialen van Coop. Op de website van Coop vind je de locaties van de winkels en wanneer deze geopend zijn. Zo weet je altijd wanneer je er terecht kunt om zelf je boodschappen te gaan halen.

Coop magazine

De website van Coop kan je nog voor veel meer dingen benutten dan alleen boodschappen bestellen of de folder raadplegen. Zo vind je er tal van recepten en suggesties voor de maaltijd. Deze vind je ook in het magazine van Coop terug, dat in de winkel te vinden is. Het magazine staat bekend onder de naam Aan de keukentafel. Alles wat daarin staat vind je ook op de website van Coop.

Over Coop

De supermarktketen Coop is een bekende speler op de Nederlandse markt: de geschiedenis van de onderneming gaat terug tot 1891! Tot op de dag van vandaag zijn er nog altijd zo’n 300 Coop-winkels te vinden, verspreid door heel het land met minstens één locatie in ieder van onze 12 provincies.

Het unieke van Coop is dat het opereert als een coöperatie: met meer dan 7000 leden is het zelfs één van de grootste verenigingen van Nederland! Als lid kun je onder meer deelnemen aan winkelpanels en de ledenraad: deze inzet vertaalt zich uiteraard weer naar voordelen voor jou als klant, en staan soms ook leuk op je CV.

Maar wat is er voor de gewone consument nu zo voordelig aan Coop? Onder meer het laten bezorgen van boodschappen is een groot pluspunt: hoewel er hiervoor een kleine bijdrage gerekend wordt, staat er tegenover dat je, afhankelijk van de winkel die je bestelling levert, zelf je bezorgtijden kunt kiezen en makkelijk met pin kunt betalen.