TK Maxx

TK Maxx folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor TK Maxx

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire TK Maxx winkels

TK Maxx weetjes en feiten

 1. TK Maxx is naar eigen zeggen Europa’s toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen in huis
 2. In het aanbod van TK Maxx zijn mode-items, sieraden, cadeautjes en woonartikelen te vinden
 3. TK Maxx verkoopt al hun spullen tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs
 4. Bij elke stap die TK Maxx zet, wordt altijd gezocht naar besparingen
 5. De besparingen worden vervolgens doorgegeven aan de klanten
 6. TK Maxx maakt deel uit van de firma TJX Europe
 7. TJX Europe heeft meer dan 500 winkels
 8. De winkels zijn verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland
 9. Het moederbedrijf van TK Maxx is The TJX Companies
 10. Het hoofdkantoor van TJX Companies is gevestigd in de Verenigde Staten
 11. Het moederbedrijf is in negen landen actief en heeft meer dan 4.000 winkels
 12. De cadeaukaarten van TK Maxx kun je zowel per post als digitaal ontvangen
 13. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van TK Maxx
 14. TK Maxx heeft meerdere leveringen per week
 15. Door de meerdere leveringen per week zijn er onvoorstelbaar veel mogelijkheden om eindeloos te shoppen
 16. TK Maxx is anders dan anderen
 17. Bij TJX Europe geloven ze in het belang van diversiteit op het gebied van ervaring, geslacht, etnische achtergrond, leeftijd, visie en nog veel meer
 18. TJX Europe is trots op diversiteit
 19. TJX Europe streeft naar een omgeving waarin niemand wordt buitengesloten
 20. TK Maxx biedt de leukste en mooiste kleding aan voor dames, heren en kinderen
 21. TK Maxx heeft geen magazijn
 22. TK Maxx heeft weinig voorraden
 23. TK Maxx is een off-price winkel; dit betekent dat TK Maxx de producten merken onder de adviesprijs verkoopt
 24. TK Maxx doet niet aan promotie, uitverkoop of andere acties
 25. De inkopers van TK Maxx zijn het hele jaar op jacht naar de hotste merken en designerproducten van het seizoen
 26. TK Maxx laat artikelen speciaal produceren om de klanten exceptionele mode en kwaliteit te bieden tegen een ongelofelijke prijs
 27. De inkopers van TK Maxx zijn opportunistisch en ondernemend
 28. TK Maxx koopt prachtig glaswerk uit Polen
 29. TK Maxx koopt luxe kasjmier en merinowol uit Italië
 30. TK Maxx is altijd op zoek naar geweldige merken, mode, kwaliteit en voordeel, waar en wanneer dan ook
 31. TK Maxx koopt het hele jaar door in
 32. De winkels van TK Maxx zijn allemaal licht en modern ingericht
 33. Het logo van TK Maxx bestaat uit de woorden ‘TK Maxx’ met een rode achtergrond
 34. Op dit moment heeft TK Maxx 13 winkels in ons land

Tips voor TK Maxx korting

TK Maxx folder

TK Maxx is ooit opgericht als TJ Maxx, maar de naam werd naar TK Maxx veranderd omdat er verwarring was met de Britse retailketen TJ Hughes. De firma is een warenhuisketen en verkoopt de producten voor veel lagere prijzen in vergelijking met de concurrentie. In Amerika zijn meer dan 1.000 winkels van TK Maxx te vinden en in Nederland zijn 11 winkels van de keten te vinden. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste modeketens die er in de Verenigde Staten te vinden zijn. In Europa zijn er maar liefst meer dan 500 winkels van TK Maxx te vinden.

11 winkels in Nederland

Het bedrijf werd opgericht in 1976 door Bernard Cammarata. Het hoofdkantoor zat in Framingham Massachusetts en de winkelketen werd opgericht om de concurrentie aan te gaan met andere kledingbedrijven. Dit werd een zeer groot succes vooral ook omdat je bij TK Maxx producten voor zeer scherpe prijzen kunt kopen. De eerste winkel in het buitenland werd in het Britse Bristol geopend in 1994 en daarmee begon ook de buitenlandse expansie van TK Maxx. In 2015 opende de eerste Nederlandse winkel van TK Maxx in Eindhoven en al snel waren Groningen en Rotterdam ook in het bezit van een TK Maxx winkel. In de jaren die volgden werden er nog 8 winkels meer geopend en is TK Maxx in het noorden, midden en zuiden van Nederland te vinden.

60% goedkoper

Bij TK Maxx kun je aankloppen voor designer merken, maar ook voor nieuwe innoverende merken en alles kun je kopen tegen zeer voordelige prijzen. Ze hebben modieuze kleding voor je in het assortiment en ook producten voor in huis, cadeaus en sieraden voor zeer scherpe prijzen. Vaak is het bij TK Maxx zo’n 60% goedkoper dan de geadviseerde prijs en dit kan je dus heel veel voordeel opleveren voor vele mooie items. Het is mogelijk om je bij TK Maxx letterlijk van top tot teen te laten kleden. Ze hebben naast kleding ook schoenen en accessoires om je outfits helemaal af te maken.

Schattenjacht

In de winkels van TK Maxx is het zoals het bedrijf zelf zegt een echte schattenjacht. Door het steeds veranderende aanbod kom je de leukste artikelen tegen waar je maar een schijntje voor betaalt. Dit kan zo goedkoop aangeboden worden omdat TK Maxx slimme inkopers heeft over de hele wereld die precies weten waar ze mooie deals kunnen scoren. Daarnaast worden de winkels van TK Maxx simpel ingericht, zodat deze kosten laag blijven en niet van invloed zijn op de prijzen die jij moet betalen. Ze hebben geen magazijn, alles wat ze hebben hangt in de winkels en elke week zijn er meerdere leveringen.

Winkelzoeker

Voor je naar 1 van de winkels van TK Maxx gaat, zou je even op de website kunnen kijken. Hier kun je een paar producten uit de collectie zien en kun je tevens de dichtstbijzijnde winkel zien. Door in de winkelzoeker een stad in te voeren, kun je direct kijken waar de dichtstbijzijnde TK Maxx winkel is. Wanneer je een winkel gekozen hebt, kun je de informatie van de betreffende winkel zien. Het adres, de contactgegevens, de afdelingen die je in de winkel kunt vinden en de openingstijden staan hier beschreven. Zo weet je in een mum van tijd alles wat je moet weten van de door jou gekozen TK Maxx store.

Persoonlijk advies

In de winkels lopen meerdere verkoopadviseurs rond die een grote passie voor mode hebben. Ze weten precies wat er in de winkel hangt en kunnen je daarom goed adviseren. Vraag ze dus vooral om hulp, of het nu om de maat gaat of om een geheel nieuwe outfit, ze helpen je met alle plezier. De medewerkers kunnen je zelfs helpen eens uit je comfortzone te stappen en een outfit te proberen die je anders nooit zou aantrekken. Zo kun je jezelf nog eens verrassen met wat je allemaal mooi staat.

Nieuws en folder

Op de webpagina van TK Maxx kun je het laatste nieuws van de winkelketen vinden. Zodra er wat te melden is, komt dit bij nieuwtjes te staan. Kijk hier dus regelmatig even om het actuele nieuws van TK Maxx te leven. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je het laatste nieuws gewoon in je inbox krijgt. De producten van TK Maxx zijn niet online te bestellen, maar je kunt wel een cadeaukaart online kopen. Deze wordt dan gewoon bij je thuis afgeleverd. Voor de actuele kortingsacties kun je op 1Folders.nl de folder van TK Maxx even digitaal doorbladeren en goed voorbereid naar de winkel gaan.

Over TK Maxx

TK Maxx is een tamelijk unieke winkel binnen Europa. Men omschrijft zichzelf als ‘Europa’s meest toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis’. Door een bepaalde bedrijfsvoering is TK Maxx in staat om producten tegen een 60% lagere prijs aan te bieden. We hebben het hierbij over producten van de meest gerenommeerde merken.

In Nederland zijn momenteel enkele vestigingen van TK Maxx te vinden. Onder andere in Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Nijmegen zijn de filialen te vinden. In deze filialen vind je een uitgebreid assortiment van voordelige producten terug. Deze producten zijn allemaal onder verdeeld in verschillende categorieën: Dames, Heren, Kinderen, Speelgoed, Schoenen, Accessoires, Sport, Huisdieren, Sieraden en Body, Bad en Beauty. Het belangrijkste voordeel van TK Maxx is dat zij alle producten tegen voordelige prijzen aan kunnen bedienen. Zelf zegt het bedrijf hier het volgende over: “Tot 60% goedkoper dan de adviesprijs”.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online te shoppen bij TK Maxx. Wel kan je via hun Facebook- en Instagram account op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en aanbiedingen. Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 met de klantenservice contact opnemen. Het team van medewerkers is bereikbaar via de mail ([email protected]) en via de telefoon (010-711 4866). Uiteraard kan je ook in één van de vestigingen terecht voor het stellen van vragen.

TK Maxx benoemt op hun website dat ze enkele verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Zo wil men een bijdrage leveren aan het milieu door verantwoord te ondernemen. Ook wil men een bijdrage leveren aan kinderen en jongeren in lokale gemeenschappen. Het doel hiervan is dat elk kind zich optimaal kan ontplooien. Ook hecht TK Maxx veel waarde aan de diversiteit van hun team. Alle medewerkers van het bedrijf worden als ‘fantastische mensen’ omschreven.