Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tuincentrum Overvecht

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire Tuincentrum Overvecht winkels

Tips voor Tuincentrum Overvecht korting

Tuincentrum Overvecht folder

De Nederlandse winkelketen Tuincentrum Overvecht is een winkel op het gebied van tuin- en dierartikelen. Je kunt in Nederland 11 locatie vinden van het tuincentrum en de naam Overvecht komt van de allereerste winkel in Utrecht welke in de wijk Overvecht stond. In 1969 werd Tuincentrum Overvecht opgericht en toen dit een groot succes bleek, volgde er logischerwijze uitbreiding. De winkels zijn vandaag de dag te vinden in Almere, Beuningen, Bleiswijk, Eemnes, Hoorn, Lisse, Obdam,, Schagen, Vleuten, Zaandam en Zuidoostbeemster. Alle winkels zijn ingedeeld volgens het concept van Tuincentrum Overvecht en bieden een zeer leuke winkelervaring aan jou als klant.

Zeer breed aanbod

Het assortiment telt meer dan 50.000 artikelen die je voor in je huis, tuin en balkon kunt gebruiken. Daarnaast hebben ze ook voor huisdieren veel te bieden. In de tuincentra kun je genieten van een zeer groot winkeloppervlak en zijn alle winkels zeer overzichtelijk en handig ingedeeld. Zodra je door de winkel loopt kun je je verbazen over al het moois dat Tuincentrum Overvecht je te bieden heeft en de mooiste producten zijn uitgelicht om je te helpen een keuze te maken. De sfeervolle shows in de verschillende seizoenen zijn het ook echt waard om te bekijken en kunnen je helpen je eigen stijl te vinden.

Inspiratie

Ook als je niet direct wat nodig bent, kun je een leuke dag in Tuincentrum Overvecht hebben. De showrooms staan vol mooie items en kunnen je de nodige inspiratie bieden voor je eigen huis, tuin of balkon. Of je nu een nieuwe barbecue, nieuwe planten in de tuin, of een nieuwe loungeset nodig hebt, kom een kijkje nemen bij Tuincentrum Overvecht. Het assortiment is zo groot dat er altijd wel iets voor je tussen zit en je op welk gebied dan ook kunt slagen. Ook als je je terras opnieuw wilt inrichten, heeft Tuincentrum Overvecht allerlei mooie producten voor je in de winkels.

Scherpe prijzen

Tuincentrum Overvecht is simpelweg een tuincentrum met allerlei leuke extra’s, het is een winkel voor het hele gezin. Tuincentrum Overvecht is een winkel waar je met alle plezier weer terugkomt en dit is mede door de scherpe prijzen die ze hanteren. Je vindt er de leukste items voor goede betaalbare prijzen, waardoor winkelen bij Tuincentrum Overvecht nog leuker is. Aangezien het een winkel voor het hele gezin is, is er voor iedereen wel wat te vinden in het assortiment. Of het nu leuke decoratieve artikelen zijn of tuingereedschap, je kunt het bij Tuincentrum Overvecht vinden.

Vakkundige medewerkers

In de winkels van Tuincentrum Overvecht lopen zeer vakkundige mensen rond die je goed op weg kunnen helpen. Ze kennen het assortiment door en door en weten dus precies te vinden wat bij jouw wensen aansluit. Door middel van een paar vragen komen jullie samen bij het juiste artikel terecht. Ook voor stylingtips staan de verkoopmedewerkers voor je klaar. Ze kennen de laatste trends en weten dus precies wat goed met elkaar te combineren valt. Ze kunnen je passend en persoonlijk advies bieden en je helpen je terras, tuin, huis of balkon zo in te richten dat het echt een thuis wordt waar het hele gezin van kan genieten.

Webpagina

Op de website van het tuincentrum kun je eenvoudig bekijken welke vestigingen van Tuincentrum Overvecht er zijn. Door 1 van de locaties aan te klikken, krijg je het adres te zien en kun je een routebeschrijving naar de winkel laten maken vanaf jouw locatie. Daarnaast staat er ook een telefoonnummer bij van de betreffende vestiging zodat je contact met ze op kunt nemen wanneer nodig. Ook vind je de openingstijden van de winkel hier online en ook de eventuele aangepaste tijden op feestdagen. Op de webpagina kun je ook lezen over de verschillende productcategorieën en kun je je alvast inlezen alvorens je naar een van de locaties van Tuincentrum Overvecht gaat.

Social Media en folder

Als je op de hoogte wilt blijven van alles wat Tuincentrum Overvecht te bieden heeft, kun je het bedrijf op Facebook volgen. Hier plaatsen ze steeds het laatste nieuws, worden producten uitgelicht en kun je de huidige acties vinden. Ook als er speciale openingstijden zijn met de feestdagen, kun je dit op Facebook vinden. In de folder van Tuincentrum Overvecht kun je de laatste acties van het tuincentrum vinden. Je kunt deze even doorbladeren op 1Folders.nl en deze wordt hier constant geupdate zodra er weer een nieuwe is. In de folder staan naast leuke acties ook verschillende nieuwe producten. Zo kun je weer veel inspiratie opdoen voor je eigen tuin simpelweg door even de folder door te bladeren.

Over Tuincentrum Overvecht

In Nederland bestaan meerdere ketens van winkelcentra. Bekende voorbeelden hiervan zijn Intratuin, GroenRijk en ook Tuincentrum Overvecht. Deze keten dankt haar naam aan de vestiging waar hun eerste tuincentra opgericht werd. Dit tuincentrum stond namelijk in de Utrechtse wijk Overvecht. Nadien werden in andere woonplaatsen ook nog vestigingen van deze keten opgericht. Momenteel kan je de tuincentra van deze keten in 13 verschillende plekken in ons land vinden.

Tuincentrum Overvecht richt zich op het aanbieden van een breed assortiment. Je kunt bij Tuincentrum Overvecht alles vinden voor jouw tuin, voor jouw terras, voor in jouw huis en voor huisdieren. Voor onder meer katten, honden en vissen kan je uiteenlopende producten vinden. Het doel van het tuincentrum is tevens om dit voor een ieder betaalbaar te houden.

Om producten bij Tuincentrum Overvecht aan te schaffen, dien je bij één van de winkels langs te gaan. Het is namelijk níet mogelijk om online de producten van dit tuincentrum te kopen. Deze tuincentra zijn in Alkmaar, Beuningen, Eemnes, Lisse, Schagen, Zaandam, Almere, Bleiswijk, Hoorn, Obdam, Vleuten en Zuidoostbeemster te vinden.

Bij deze vestigingen draait het om het verlenen van een prima service en het aanbieden van een uitgebreid assortiment. Het gehele assortiment is bovendien relatief betaalbaar, zodat iedereen hun tuin perfect in kan richten. Daarbij bieden de vestigingen ook nog gratis parkeren aan, zodat je op een leuke manier een dagje in een tuincentrum door kunt brengen.

De klantenservice van Tuincentrum Overvecht is te bereiken op telefoonnummer 030-2634263. Daarnaast kan je ook in één van de vestigingen al je vragen stellen. Tevens heb je nog de mogelijkheid om via de Facebook pagina van Tuincentrum Overvecht met het hoofdkantoor in contact te komen. Voor al je suggesties, opmerkingen en vragen kan je op één van deze manieren in contact treden.