C&A

C&A folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor C&A

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire C&A winkels

C&A weetjes en feiten

 1. C&A is een familiebedrijf sinds 1841
 2. Inmiddels zijn er al 6 generaties actief geweest
 3. De naam C&A is afkomstig van de oprichters Clemens en August
 4. In de 19e richtte C&A zich op betaalbare mode
 5. Betaalbare mode was een nieuwe markt met een groot potentieel
 6. In 1860 werd de eerste winkel van C&A in Sneek geopend
 7. In 1911 ging C&A de grens over en werd in Berlijn, Duitsland, een grote C&A winkel geopend
 8. Inmiddels is C&A in 18 Europese landen, Brazilië, Mexico en China gevestigd
 9. Tegenwoordig zijn er 1.575 winkels van C&A
 10. C&A verwelkomt dagelijks meer dan 2 miljoen klanten in de winkels
 11. In de grootste winkels van C&A worden circa 20.000 artikelen aangeboden in meer dan 200 productgroepen
 12. C&A heeft 600 officiële leveranciers
 13. Al deze leveranciers dienen de ethische gedragscode na te leven
 14. Er werken ongeveer 35.000 mensen internationaal bij C&A
 15. C&A heeft twee hoofdkantoren, in Brussel en in Düsseldorf
 16. Wereldwijd is C&A één van de grootste aanbieders van kleding van biologisch katoen
 17. C&A beschikt ook over een eigen Foundation
 18. De C&A Foundation ondersteunt meer dan 750 initiatieven voor maatschappelijke en duurzame ontwikkeling in 32 landen
 19. C&A ontwikkelt tien verschillende merken
 20. Met deze tien merken richt C&A zich op elke fase in het leven
 21. C&A heeft ook een online webshop
 22. In Nederland heeft C&A een servicekantoor in Amsterdam
 23. Op de website van C&A zijn alle vacatures te vinden
 24. C&A maakt gebruik van verschillende social media zoals Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn
 25. Op werkdagen is de klantenservice telefonisch te bereiken tussen 09.00 uur en 18.00 uur
 26. Voor persaanvragen kan er contact opgenomen worden met de Afdeling Communicatie
 27. In Nederland werken circa 4.000 medewerkers bij C&A
 28. Medewerkers krijgen op de gehele collectie van de C&A aantrekkelijke korting
 29. Het sollicitatieproces bestaat bij C&A uit 2 gesprekken, een assessment en een aansluitend terugkoppelgesprek
 30. C&A streeft ernaar om binnen 3 weken na je sollicitatie een terugkoppeling te ontvangen
 31. Het hoofdkantoor in Amsterdam is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
 32. De levertijd bij C&A bedraag 2 tot 8 dagen
 33. Online bestellingen worden door PostNL of DHL bezorgd bij de klant
 34. C&A biedt verschillende betaalmogelijkheden; via factuur, creditcard, PayPal of iDEAL
 35. Op de website van C&A kun je een tabel met alle maten vinden
 36. De minimale waarde van een online bestelling dient € 19,- te zijn
 37. Levering van bestellingen in de winkel van C&A is gratis
 38. Een bestelling thuis laten bezorgen kost € 4,95

Nieuws

C&A wil groeien met kleinere stadswinkels

In Amsterdam heeft C&A afgelopen weekend twee winkels geopend volgens een nieuw stadsconcept: veel kleiner, met de focus op inspiratie en service, en enkel gericht op een vrouwelijk publiek. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 300 m² zijn de winkels beduidend kleiner dan een doorsnee filiaal van de modeketen. In de stadsconcept-winkels wordt meer ruimte gemaakt voor persoonlijke ondersteuning en een op maat gemaakte dienstverlening. Denk daarbij aan personal shopping op afspraak, of persoonlijke aanbiedingen. De nieuwe stadsformule speelt een belangrijke rol in de groeiambities van C&A. De keten plant meer dan honderd nieuwe winkels in Europa in de komende drie jaar en een groot aantal daarvan zullen stadswinkels zijn.

C&A wil uitbreiden in Duitsland

Winkelketen C&A heeft plannen om meer fysieke winkels in Duitsland te openen. De fashion retailer streeft ernaar om minimaal 400 vestigingen te hebben bij onze oosterburen, terwijl het huidige aantal op 388 ligt. De exacte locaties van de nieuwe winkels zijn nog niet bekend. Ook in Nederland is de groei van C&A duidelijk merkbaar. De winkelketen opent volgende maand twee nieuwe filialen in Amsterdam, waardoor het aantal winkels in de hoofdstad op zeven komt.

Tips voor C&A korting

C&A folder

Het familiebedrijf C&A is opgericht in 1671, maar de voorouders van de oprichters waren al in de 17e en 18e eeuw op zoek naar nieuwe producten om klanten op hun wenken te kunnen bedienen. Op het hoogtepunt van de industriële revolutie slaat C&A een weg in waarbij het zich richt op betaalbare mode. Het bedrijf creëerde hiermee destijds een nieuwe markt. De modeketen blijft groeien en doorstaat allerlei technologische, politieke, concurrentie en maatschappelijke uitdagingen. De firma maakt haar assortiment nog groter en begint ook met deelnemen aan de internationale markt.

Internationale uitbreiding

Het begon met Duitsland en daar werd in 1911 de eerste winkel in Berlijn geopend. In de jaren die volgden werd C&A ook een belangrijke speler op de markten in 20 andere Europese landen, Brazilië, Mexico en China. Het doel van C&A was de nieuwste mode toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. De behoefte van de werkende en groeiende middenklasse veranderde en er was meer vraag naar verschillende soorten mode. Het bedrijf nam weinig winst per kledingstuk en probeerde steeds de nieuwste technieken te gebruiken om dit ook mogelijk te maken. C&A introduceerde als eerste de mogelijkheid voor het retourneren of ruilen van kleding.

Duurzame producten

Tot op de dag van vandaag is C&A nog steeds een familiebedrijf met dezelfde doelen en missies als jaren geleden. Daarnaast heeft het bedrijf de mens en onze planeet op de eerste plaats staan. Dit doet het bedrijf door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. C&A gebruikt duurzame stoffen die duurzaam worden geproduceerd. Daarnaast wordt de firma zo optimaal mogelijk gerund, zodat dit een positieve invloed heeft op het leven van van de mens. De winkels bieden zo’n 20.000 artikelen aan in 200 productcategorieën en meer dan 2 miljoen klanten bezoeken dagelijks 1 van de 1.575 winkels wereldwijd. De modewinkel werkt samen met 350 verschillende ontwerpers, stylisten en inkopers om jou als klant de mooie, trendy, en toch betaalbare mode te kunnen leveren.

Betaalbare kwaliteit

De C&A luistert goed naar haar klanten en weten daarom altijd wat jij wilt. Dat wat op het moment trendy en modieus is, verandert zeer snel. Daarom wil C&A jou altijd moderne kleding aanbieden voor het hele gezin en wil hierbij de beste kwaliteit leveren voor een goede prijs. Het bedrijf heeft 10 merken en zo is er altijd wel een C&A outfit die past bij jouw speciale gelegenheid. De modewinkel zorgt ervoor dat de collectie steeds up-to-date is en je hierdoor altijd een grote keuze hebt uit een ruim assortiment van eenvoudig te combineren artikelen. C&A zorgt er daarnaast voor dat je in haar winkels altijd de kleding kunt vinden die jij mooi vindt en waar jij je goed in voelt.

Behulpzame medewerkers

De winkels van C&A zijn overzichtelijk ingedeeld en heeft verschillende afdelingen voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Zo kun je nog makkelijker vinden wat je zoekt en als je hulp nodig hebt, zijn er altijd behulpzame medewerkers die je op weg kunnen helpen. Zij weten alles wat er te weten valt over de kleding en hoe deze het beste gecombineerd kunnen worden. Ze weten ook precies welke kleding jou tot je recht laat komen en je het zelfvertrouwen te geven dat je verdient. Aarzel dus niet om ze om hulp te vragen, want ze zijn enthousiast en blij je verder te kunnen helpen. Om te weten welke winkel het dichtst bij je in de buurt is, kun je op de website de winkel op zoeken.

Webshop

Bij C&A kun je ook gewoon thuis vanaf de bank winkelen. De webshop is goed opgezet en makkelijk te bedienen. Je kunt via de webwinkel heel makkelijk navigeren tussen de verschillende categorieën dames, heren, kids en baby’s. Hier is alle kleding te vinden die ook in de winkels ligt. Bij elk artikel staat een omschrijving en daarin staat tot in de details beschrijven hoe de pasvorm is en de precieze maat, Zo kun jij makkelijk jezelf opmeten en dan nagenoeg zeker weten dat het zal passen. Ook staat daar aangegeven van welk materiaal het gemaakt is en ook of en hoe je het mag wassen.

Nieuwsbrief

De webshop van C&A wordt direct geüpdate wanneer er een nieuwe collectie uitkomt. Door de website in de gaten te houden, ben je direct op de hoogte van C&A. Om het je nog makkelijker te maken, heeft de C&A ook een nieuwsbrief waar je je voor aan kunt melden. door je hiervoor in te schrijven krijg je de laatste modetrends, exclusieve promoties en de mooiste kortingen gewoon per email toegestuurd.

Over C&A

C&A is een van oorsprong Nederlandse textielketen, en is al in bedrijf sinds 1841! De broers Clemens en August Brenninkmeijer begonnen hun winkel in dat jaar, en tegenwoordig zijn de winkels te vinden in heel Europa, en in landen als China, Brazilië en Mexico. Wist je trouwens al dat C&A ’s werelds grootste koper van biokatoen is?

Naast de ruim 100 locaties in Nederland, shop je ook bij C&A tegenwoordig makkelijk en snel online. Voor zowel dames, heren, kinderen als baby’s vind je hier zowel hippe als functionele kleding voor een betaalbare prijs. Maar ook C&A is tegenwoordig veel meer dan alleen kleding: voor items als handdoeken, beddengoed, kantoorbenodigdheden, speelgoed en beautyproducten kun je ook naar hartelust shoppen.

Tegenwoordig zijn er op de site ook vele mogelijkheden om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld het geven van een poolparty, het aanschaffen van feestartikelen en tips voor wat betreft cadeauartikelen voor bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum.

Bestellen via de webshop gaat makkelijk en snel: het minimumbedrag voor een bestelling staat op €19, en bij een bedrag vanaf €49 wordt je pakketje gratis in de winkel bezorgd: hieronder betaal je €2,95, en €4,95 voor een levering bij je aan huis.

Retourzendingen zijn in de meeste gevallen ook gratis: vanwege mileuoverwegingen zijn sommige zendingen die door jezelf worden opgestuurd, niet gratis. Vragen? Contacteer de online shop van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 8 (en zaterdag van 8 tot 4) via 010 – 711 48 35, of bel met een filiaal bij jou in de buurt!