Simyo

Simyo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Simyo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld
Ben

Populaire folders

Tips voor Simyo korting

Folder Simyo

Een smartphone is iets dat de meeste mensen wel hebben tegenwoordig. Daarbij wil je natuurlijk wel een passend abonnement hebben waarvoor je liever niet te veel betaalt maar wel mee kunt doen wat jij wilt. In de wereld van de mobiele telefonie zijn veel aanbieders te vinden waarvan Simyo er eentje is. Kijk eens op hun website om te zien wat zij allemaal te bieden hebben.

Abonnement of prepaid via Simyo

Simyo voorziet de klanten in allerlei diensten en pakketten. Je kunt er terecht voor een telefoonabonnement maar ook als je liever een prepaid pakket wilt is dat mogelijk bij Simyo. Op de site kun je zien wat er allemaal mogelijk is op dat gebied. Zo kun jij een abonnement (of juist liever niet) kiezen dat bij jouw belgedrag past en waar jij prima mee uit de voeten kunt.

Kies een abonnement dat bij jou past

Heb je al een goede telefoon maar loopt het abonnement bijvoorbeeld af of wil je van provider switchen? Dan kan dat bij Simyo ook met een Sim Only abonnement. Kijk altijd even op de website of er op dat moment een bepaalde aanbieding geldt. Zo kun jij een prima passend abonnement afsluiten met de nodige korting. Vaak zijn abonnementen de eerste maanden voordeliger en worden ze daarna tegen de standaard prijs berekend dus kijk wel altijd even goed wat je dan nog betaalt.

Kijk op welke manieren je korting kunt krijgen

Veel aanbieders, ook van mobiele telefoonabonnementen, geven vaak korting. Als je wilt weten welke actie op het moment dat jij een nieuw abonnement wilt afsluiten loopt, kijk je het beste even op de site van Simyo. Hierop vind je namelijk alle laatste nieuwtjes en meteen ook de geldende aanbiedingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actie waarbij je de eerste maanden korting krijgt of dat er geen aansluitkosten worden berekend. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er mogelijk is op dit gebied.

Kijk ook in telefoonwinkels naar leuke aanbiedingen

Simyo brengt geen speciale reclamefolder uit die je kunt bekijken maar denk er ook eens aan om bij telefoonwinkels te gaan kijken wat er mogelijk is. Daar worden abonnementen van allerlei providers, al dan niet in combinatie met een smartphone, aangeboden en kun je tevens terecht voor prepaid toestellen en kaarten. Wie weet hebben zij wel net een leuke aanbieding van Simyo voor je waar jij van kunt profiteren.

Volg Simyo op social media

Simyo kun je volgen op social media om geen enkel nieuwtje te missen en ervoor te zorgen dat er geen enkele aanbieding meer aan je neus voorbij gaat. De telefoonaanbieder is actief op Facebook, Twitter, Instagram en heeft tevens een eigen kanaal. Zo kun jij daar je vragen stellen en de reacties van andere mensen lezen. Veel mensen laten een recensie achter op social media zodat je daar hun ervaringen kunt lezen en er je voordeel mee kunt doen.

Zo neem je contact op met Simyo

Heb je een vraag aan Simyo die je liever op een andere manier wilt stellen? Dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Stel je vraag op het forum van Simyo, doe een belletje of neem contact op met de chatbot. Een appje of een mailtje sturen kan ook of kies ervoor je vraag door te geven via het contactformulier dat je op de website vindt.

Korting als je iemand aanmeldt die ook een abonnement bij Simyo heeft

Wil je nu graag nog wat meer korting bij elkaar verzamelen bij Simyo? Dan kun je een eenmalige korting van €10 krijgen als je iemand kent die ook een Sim Only abonnement van Simyo heeft. Met deze zogenaamde Vriendendeal krijgen jullie allebei deze korting dus dat is altijd leuk meegenomen. Je kunt tevens via de app van Simyo een Sim Only abonnement bestellen voor iemand anders in de familie. Op die manier kun jij het belgedrag van de ander (zeker handig als het een kind betreft) in de gaten houden en krijgen jullie allebei korting op je eigen abonnement.

Je smartphone laten werken met e-SIM

Simyo werkt via het netwerk van KPN dus dat is altijd betrouwbaar en je hebt een goede dekking en bereik. Als je een abonnement afsluit, kun je kiezen voor het gebruik van een gewone simkaart die in je telefoontoestel wordt geplaatst. Daarnaast heeft Simyo iets nieuws, dat bekend staat onder de naam e-SIM. Dit is een digitale simkaart die gewoon zit ingebouwd in de telefoon. Je kunt deze kaart zowel aanschaffen als je voor een Sim Only abonnement kiest als bij prepaid dus dat is handig genoeg.

Over Simyo

Het bedrijf Simyo is in grote delen van Europa actief. De naam Simyo wordt in elk land op dezelfde manier gebruikt, maar het is niet in elk land een zelfstandig bedrijf. In Nederland in Simyo bijvoorbeeld eigendom van KPN, terwijl het in Spanje eigendom is van Orange España. Voorheen was het bedrijf ook actief in onze buurlanden, maar daar heeft het concept van Simyo nooit aangeslagen.

Simyo richt zich op het aanbieden van Sim Only & Prepaid diensten. Voor deze diensten maakt het bedrijf gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Absoluut voordeel van Simyo zijn de relatief lage prijzen. Via de website van het bedrijf kan je zelf je Sim Only samenstellen en direct bestellen. Ook is het mogelijk om direct Prepaid te bestellen of Prepaid op te waarderen.

Bij het zelf samenstellen van een Sim only abonnement heb je eigenlijk alle vrijheid. Je bepaalt zelf de lengte van het contract, de internetbundel en de sms/bel bundel. Doordat je dit zelf kunt bepalen, kan je het abonnement volledig naar eigen wens samenstellen. De kosten zijn bovendien behoorlijk gunstig te noemen; het goedkoopste Sim Only abonnement is al voor een paar euro’s per maand te verkrijgen.

Heb je via de website een abonnement afgesloten? Dan heb je 14 dagen de tijd om van deze ‘aankoop’ af te zien. Voor het annuleren dien je echter wel rekening te houden met de aansluitkosten; die kosten worden door Simyo namelijk wel doorberekend indien daar sprake van is.

Voor vragen kan je contact opnemen met de klantenservice van Simyo. Je kunt daarvoor je vraag stellen op een forum, een online contactformulier invullen, een bericht via Facebook/Twitter sturen, een Whatsapp bericht sturen (06 51 0000 54) of bellen naar 0800 8007. Voor alle Simyo klanten is het ook mogelijk om te bellen naar 1200.