Youfone

Youfone folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Youfone

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld
Ben

Populaire folders

Tips voor Youfone korting

Folder Youfone

Toe aan een nieuwe smartphone of wil je gewoon een ander abonnement? Of ben je niet tevreden met je huidige abonnement, zowel voor de telefoon, televisie als internet? Dan kun je bij verschillende aanbieders in Nederland terecht om een nieuw of ander abonnement af te sluiten. Een van deze aanbieders is Youfone. Je neemt het beste een kijkje op hun site om te zien wat ze zoal voor je kunnen betekenen.

Waarvoor kun je bij Youfone terecht?

Bij Youfone kun je terecht voor verschillende producten en diensten. Dit kan bijvoorbeeld een abonnement voor je smartphone zijn, met of zonder toestel. Je kunt er echter ook een Alles in 1 abonnement afsluiten voor telefoon, televisie en internet. Op een dergelijk compleet pakket krijg je de eerste maanden nadat je dit hebt afgesloten ook altijd de nodige korting. Kijk altijd goed hoe lang de introductieperiode geldig is want daarna betaal je uiteraard meer. Aan een dergelijk abonnement zit je doorgaans een jaar vast. Youfone maakt overigens gebruik van het netwerk van KPN dus daarvan weet je zeker dat het betrouwbaar en stabiel is.

Kijk altijd of er geldende acties zijn

Als je bij Youfone een bepaald abonnement wilt afsluiten en wilt weten wat voor acties er dan geldig zijn, kijk je het beste even op de website. Er worden geen reclamefolders uitgegeven door deze telecomaanbieder maar je kunt alle lopende acties online vinden en er wordt ook regelmatig reclame voor gemaakt op televisie en radio. Alle voorwaarden voor een bepaalde actie vind je op de website van Youfone. Er gelden niet altijd dezelfde acties dus kijk altijd even goed wat voor jou gunstig is en wat het beste uitpakt. Er wordt altijd duidelijk aangegeven wanneer een bepaalde actie geldt, zodat je weet wanneer je er gebruik van kunt maken en wat de precieze looptijd is.

Volg Youfone op social media

Kom je er nu zelf niet helemaal goed uit of heb je vragen aan Youfone? Kijk dan of je het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen op de site kunt vinden. Je kunt zoeken op onderwerp zodat je sneller je antwoord vindt en niet alles hoeft door te lezen wat erop de site staat. Als je geen enkel nieuwtje meer wilt missen over acties en nieuwe producten bij Youfone, kun je de telefoonaanbieder ook volgen op social media. Youfone is actief op Instagram en Facebook en je kunt altijd een van hun blogs lezen voor meer informatie.

Gebruik je eigen account en de app van Youfone

Als je eenmaal een abonnement bij Youfone hebt afgesloten krijg je er een account bij waarop je kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt ook altijd en overal waar je maar wilt op je mobiel je gegevens raadplegen met de Youfone app. Deze is te downloaden via de App Store en via Google Play. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig kijken wat je verbruik is per maand en zo bepalen of je aanpassingen op je abonnement nodig hebt. Je account is uiteraard strikt persoonlijk zodat alleen jij je gegevens kunt bekijken en deze niet voor een ander toegankelijk zijn.

Sparen voor korting met Youcoins

Als je bij Youfone korting wilt krijgen, kun je dat op diverse manieren aanpakken. Shop je wel eens vaker online, maar dan ook bij verschillende winkels? Dan kun je bij bepaalde winkels bij de aankopen die je doet sparen voor zogenaamde Youcoins. Deze krijg je bijvoorbeeld bij een online aankoop bij Hema, Blokker en tal van andere webshops. Bij welke online winkels dit precies is, kun je nalezen op de site van Youfone. De Youcoins worden bij elke aankoop bijgeschreven op je persoonlijke account. De gespaarde Youcoins kun je inwisselen voor extra MB’s of voor korting op je maandfactuur. Zo levert winkelen bij een andere webshop je gewoon leuk voordeel op bij Youfone.

Bewijs een ander een Vriendendienst

Als je nog wat leuks wilt verdienen bij Youfone dan kun je dat doen door deel te nemen aan het zogenaamde Vriendendienst programma. Hiermee kun je samen met een vriend €30 verdienen. Wat je ervoor moet doen? Tip je vrienden over de Superdeals van Youfone, via Facebook, email of Whatsapp. Als je vriend dan via de link die hij of zij ontvangen heeft een abonnement afsluit bij Youfone, ontvangen jullie allebei €15 korting op je volgende factuur. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen en wat nog leuker is: je mag dit wel vijf maal per jaar doen zodat je er een aardige korting mee in de wacht kunt slepen.

Over Youfone

In 2008 startte de heer Valentijn Rensing zijn eigen, Rotterdamse telefoon provider op. Deze provider kreeg de naam Youfone en maakte vanaf het eerste moment gebruik van het KPN-netwerk. Dankzij dit netwerk wist Youfone direct betrouwbare en stabiele producten aan te bieden. In eerste instantie richtte Youfone de focus alleen op mobiele diensten.

In het jaar 2010 ging het bedrijf failliet. Dankzij een doorstart werd er al snel weer leven in het bedrijf gebracht. Uiteindelijk leidde dit in 2017 tot de overname van Mobicross; dankzij deze overname ging Youfone zich ook richten op de markt van de vaste telefonie, de televisie en het internet. Het aanbod van Youfone is hierdoor hedendaags behoorlijk uitgebreid te noemen.

Via de webshop van Youfone kan je allerlei verschillende abonnementen afsluiten. Je kunt in de bovenbalk kiezen uit de volgende categorieën: Sim Only, Internet, Tv, Alles-in-1. Per categorie kan je volledig zelf abonnementen samen stellen. je bent relatief flexibel met het samenstellen van de abonnementen én je kunt van lage tarieven profiteren. Ondertussen maakt Youfone nog steeds gebruik van het KPN-netwerk, waardoor je ook van een prima netwerk verzekerd bent.

Na het afsluiten van een abonnement heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je alsnog van het eerder afgesloten abonnement afzien. Als je dat graag wenst te doen, kan je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Je kunt hiervoor een online contactformulier invullen, een live chat starten of bellen naar 088 222 9222. De klantenservice beantwoordt ook graag jouw vragen over bepaalde producten/abonnementen. Via Youfone kan je gebruik maken van de gratis overstapservice, gratis nummerbehoud en de gratis MyYoufone app.