Ziggo

Ziggo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Ziggo

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld
Ben

Populaire folders

Tips voor Ziggo korting

Folder Ziggo

Iedereen maakt toch tegenwoordig wel gebruik van internet, televisie en telefoon, op wat voor manier dan ook. Om dan een goede provider te vinden is nog niet altijd even makkelijk want het aanbod op dat gebied is best groot en alles met elkaar vergelijken valt niet altijd mee. Heb je een voorkeur voor Ziggo of lijkt je dat wel wat? Kijk dan eens op de site wat zij je allemaal kunnen bieden.

Bij Ziggo kun je terecht voor diverse diensten en abonnementen

Je kunt bij Ziggo terecht voor verschillende diensten. Dit betekent dat je er aan het juiste adres bent als je een abonnement wilt afsluiten voor internet, televisie en telefoon. Je kunt er dan voor kiezen om voor alles samen een abonnement af te sluiten maar voor een los onderdeel is uiteraard ook mogelijk. Kies je voor een Alles in 1 abonnement? Dan pakt dat doorgaans wel het voordeligste uit en heb je alles bij één provider geregeld. Weet je ook meteen waar je terecht kunt mochten zich problemen voordoen.

Kijk welk pakket het beste bij jou past

Als je klant wilt worden bij Ziggo maar nu nog bij een andere provider van de diensten gebruikt maakt, dan kan Ziggo de overstap voor je regelen. Zo heb je daar zelf alvast geen omkijken meer naar. Ziggo biedt verschillende pakketten aan dus kijk altijd even goed wat jij ervan verlangt en welk pakket het beste bij je thuissituatie (of werk) past. Kom je er zelf niet helemaal goed uit, dan kun je altijd extra informatie inwinnen bij Ziggo en mocht je niet de juiste pakketkeuze gedaan hebben, dan is tussentijds aanpassen ook mogelijk.

Probeer een goede aanbieding te vinden

Of het nu om een abonnement voor telefoon, televisie, internet gaat maakt niet uit, je wilt er immers zo voordelig mogelijk mee kunnen doen wat jij wenst. Kijk daarom altijd goed of er bepaalde aanbiedingen gelden als jij een abonnement bij Ziggo wilt afsluiten. Veel providers bieden de eerste maanden dat een abonnement loopt de nodige korting en daarin is Ziggo niet anders. Kijk dan wel altijd goed wat je na afloop van de introductieperiode nog betaalt. Een totaalbedrag voor een abonnement voor bijvoorbeeld één of twee jaar geeft een duidelijk beeld van de kosten.

Kijk welke acties op een bepaald moment geldig zijn

Bij andere acties kun je bijvoorbeeld denken aan een welkomstcadeau of korting op bepaalde zenders of krijg je die er zelfs een bepaalde tijd gratis bij. Kijk altijd goed naar wat voor acties er lopen want het aanbod wisselt nog wel eens. Is er op het moment dat jij kijkt nu net geen actie die je aanspreekt, kijk dan op een later tijdstip nog eens. Wie weet loop je dan wel ergens tegenaan dat bij je past.

Contact opnemen met Ziggo bij vragen en problemen

Als je vragen hebt aan Ziggo dan kunnen deze natuurlijk over uiteenlopende onderwerpen gaan. Zo kun je bijvoorbeeld moeilijkheden ondervinden met de installatie, storingen hebben of gewoon een algemene vraag hebben over een bepaald product. Wat het ook is, je kunt hiervoor altijd contact opnemen met de klantenservice van Ziggo. Het is sowieso altijd aan te raden eerst te kijken tussen de veelgestelde vragen op de website of daar je antwoord niet tussen staat. Zo ja, dan ben je het snelste klaar.

Lid worden van de Ziggo Community

Zo nee, dan zoek je nog even verder. Dit kun je op onderwerp doen zodat het zoeken sneller gaat. Op die manier vind je de beste manier waarop je contact kunt leggen met Ziggo en je vraag kunt stellen. Ziggo beschikt ook over een zogenaamde Ziggo Community. Je kunt een account aanmaken om daar lid van te worden. In deze Community kun je terecht met al je vragen en in contact komen met andere Ziggo abonnees. Zo kunnen jullie ervaringen uitwisselen en gebruik maken van de ondervindingen van een ander.

Houd alle aanbiedingen goed in de gaten

Ziggo brengt geen reclamefolder uit met aanbiedingen maar je zult wel regelmatig reclame tegenkomen op televisie en radio. Houd deze goed in de gaten als je een aanbieding zoekt of plannen hebt om naar Ziggo over te stappen en er abonnee wilt worden. Zo profiteer jij van de beste aanbiedingen. Deze staan ook altijd online dus neem daar een kijkje als je er zeker van wilt zijn dat je niks meer mist. Kijk ook eens op een van de social media kanalen waarop Ziggo actief is. Zo mis je gegarandeerd geen enkel nieuwtje meer.

Over Ziggo

Op 16 mei 2008 zag Ziggo in Nederland het levenslicht. Deze provider was het gevolg van een fusie tussen Multikabel, Casema en @Home. Door deze fusie had Ziggo direct een uitgebreid pakket van diensten en een flinke hoeveelheid klanten. Op basis van deze fundering heeft de provider door de jaren heen een flinke groei door weten te maken. Hedendaags is het bedrijf één van de grootste providers in onder meer Nederland. Door een fusie met Vodafone is het bedrijf nóg groter geworden.

Bij Ziggo ben je aan het juiste adres voor televisie, internet en bellen abonnementen. Je kunt zelf pakketten samenstellen, je hebt zelf zeggenschap over de inhoud van het abonnement en je kunt digitaal onwijs veel zaken zelf regelen. Na het afsluiten van een abonnement ontvang je thuis een installatiepakket. Met behulp van dit installatiepakket kan je bijvoorbeeld je telefonie- of internetabonnement in gang zetten. Mocht je daar niet uit komen, kan je altijd nog een beroep doen op de monteurs van Ziggo.

Als je op de website van Ziggo een kijkje neemt, kan je direct kiezen tussen allerlei producten. De welbekende Alles-in-1 pakketten van Ziggo zijn onwijs populair, maar ook een Internet & Tv abonnement kan op veel populariteit rekenen. De provider biedt razendsnel internet, biedt uitgebreide tv-pakketten en biedt ook nog eens interactieve televisie aan. Met behulp van één van de Mediaboxen kan je thuis live televisie pauzeren, programma’s terug kijken en programma’s opnemen.

Voor het afsluiten van een Ziggo abonnement kan je terecht op de website. Het is ook mogelijk om naar één van de vele Ziggo winkels te gaan. Het bedrijf heeft ruim 170 Vodafone/Ziggo winkels. Hierbij kan je abonnementen afsluiten en antwoord krijgen op al je vragen. Ook de klantenservice van Ziggo staat graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt daarvoor dagelijks naar 0900 1884 bellen tussen 08.00 en 20.00 uur. Ook kan je via een online contactformulier of een live chat in contact komen met de Ziggo klantenservice.