Decorette

Decorette folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Decorette

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Blokker
Action
Xenos
Big Bazar
Wibra
HEMA
Marskramer
EMTÉ
Plentyparts
Natuurwinkel
Haco
Swiss Sense
CASA
De Wit Schijndel
Tupperware
Warmteservice
Brabantia
Smulderstextiel

Populaire folders

Tips voor Decorette korting

Folder Decorette

Druk in de weer om je huis er zo mooi mogelijk uit te laten zien en in te richten? Dan kun je bij Decorette terecht voor van alles en nog wat om je huis mooi in te richten, waarbij ook nog eens alles goed bij elkaar past. Je kunt er onder andere terecht voor vloerbekleding, raambekleding, zonwering, behang, meubels en allerlei woonaccessoires zodat je gehele huis er trendy uit komt te zien.

Raadpleeg altijd de folder van Decorette

Om precies te weten wat Decorette zoal verkoopt is het aan te raden goed op de website te kijken. Daarnaast brengt Decorette met regelmaat een folder uit waarin je de nodige inspiratie kunt opdoen als het om een woning inrichten gaat. De folder is altijd online te vinden en er staat bij wat de geldigheidsduur is, zodat je weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken. Er bestaan diverse sites waarop folders van allerlei aanbieders bij elkaar verzameld zijn. Is er een folder van Decorette beschikbaar? Dan kun je er zeker van zijn dat deze ertussen staat. De folder is altijd te vinden op de site van Decorette zelf.

Producten kopen met korting

Op de site van Decorette zelf kun je lezen welke acties op dat moment gelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actie waarbij je korting krijgt op een bepaalde range aan producten. Op de site staat altijd duidelijk vermeld waarvoor de korting geldt en wanneer dit is. Zo weet jij wanneer je van de aanbieding kunt profiteren. De aanbieding geldt uiteraard voor aankopen in de webshop alsmede in een van de winkels van Decorette.

Op de site kijken waar de filialen zijn

Als je op zoek bent naar een fysieke winkel van Decorette, dan kun je daarvoor het beste even op de site kijken. Vul je postcode in zodat er gezocht kan worden naar het dichtstbijzijnde filiaal of kijk op het kaartje op de site. Bij de getoonde resultaten staat waar de winkel is en wanneer deze geopend is. Zo ga je niet voor niks en je kunt ook nog eens een routebeschrijving vinden zodat je er makkelijk naartoe rijdt. De winkels zijn allemaal bereikbaar via de mail of telefoon dus als je een vraag hebt, kun je er daar ook mee terecht.

Zo mis geen enkele aanbieding meer

Wil je niks meer missen van alle acties, nieuwe producten in het assortiment van Decorette of aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen maar je mailadres door te geven via de website. Daarna krijg je gewoon iedere keer als er een nieuwsbrief uitkomt, deze automatisch in je mailbox. Decorette kun je tevens volgen op Facebook, Pinterest en Instagram zodat je zeker kunt zijn dat je echt altijd als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes.

Online magazine of op papier?

Als je bij Decorette leuke aankopen wilt doen maar nog niet zo goed weet wat je mooi vindt, wat er te koop is of wat bij je smaak en interieur past, dan kun je op de site inspiratie opdoen. Zo vind je er een speciaal magazine waar je online doorheen kunt bladeren. Wil je dit nu toch liever op papier doen? Dan kun je het magazine ook aanvragen en wordt dit vrijblijvend via de post naar je verstuurd.

Doe inspiratie op in de blogs

Op de site van Decorette zijn tal van blogs te vinden. Deze gaan over verschillende onderwerpen zodat er altijd wel wat tussen te vinden is dat je interesseert. Lees de blogs voor tips en tricks of om goede ideeën voor de inrichting van je huis. Kom je er zelf dan nog niet goed uit of kun je wel wat advies gebruiken? Doe dan de interieurtest die je op de website vindt om zo je smaak te bepalen. Je kunt ook een afspraak maken bij Decorette met een stylist. Deze komt dan bij je thuis kijken wat er allemaal mogelijk is en wat je wenst.

Niet alles in de webshop te bestellen

Je kunt bepaalde artikelen bij Decorette via de webshop bestellen maar dit is niet met het gehele assortiment mogelijk. Zo kan dit wel met heel veel soorten behang maar dien je voor de rest van de collectie toch echt een bezoekje te brengen aan een van de winkels. Je kunt op de site natuurlijk wel al veel informatie lezen over alle artikelen die ze verkopen en ze vervolgens in het echt gaan bekijken. Dat is vaak ook wel zo prettig met interieurartikelen omdat je dan echt kunt zien hoe ze zijn en wat er goed bij elkaar past.

Over Decorette

Bij Decorette ben je aan het juiste adres voor het kopen van zonwering, vloeren, gordijnen, behang, verf en nog veel meer. Het bedrijf heeft door de jaren heen een flinke naam op weten te bouwen en biedt momenteel een behoorlijk uitgebreid assortiment aan. Dat doet men in de verschillende Decorette winkels.

De winkels van dit merk zijn te vinden in onwijs veel plekken door het gehele land. Van Sneek tot aan Echt en van Breda tot Hoorn; de winkels zijn werkelijk waar overal te vinden. Voor een volledig overzicht van alle winkels kan je het beste de website van Decorette raadplegen. Op die website vind je tevens meer informatie over de openingstijden en vind je ook de contactgegevens van de desbetreffende winkel.

Via de website is het níet mogelijk om producten te bestellen, maar je kunt wel inspiratie op doen. In de bovenbalk kan je daarvoor kiezen tussen de volgende categorieën: Vloeren, Vloerkleden, Raamdecoratie, Zonwering, Behang, Verf, Verlichting, Woonaccessoires, Meubels en Woonideeën. Per categorie vind je de mogelijkheden van Decorette terug. Deze mogelijkheden zijn behoorlijk divers te noemen, aangezien je bij bijvoorbeeld de categorie Raamdecoratie uit maar liefst 12 verschillende soorten raamdecoratie kunt kiezen. Van deze soorten zijn vervolgens ook weer meerdere varianten te vinden, waardoor het assortiment met recht als onwijs uitgebreid bestempeld kan worden.

Indien je hulp kan gebruiken, kan je op meerdere manieren in contact met Decorette komen. Je kunt bij één van de winkels langsgaan om je vraag te stellen, maar je kunt ook met de klantenservice contact opnemen. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 033 253 2851 of via de mail [email protected]. Indien gewenst kan je via de klantenservice ook een afspraak voor thuis maken; in dat geval komt een medewerker van Decorette bij je thuis langs om al je vragen te beantwoorden.

Om meer inspiratie op te doen, kan je Decorette volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.