CASA

CASA folders

CASA Folder

CASA Folder

Geldig van 08-02 t/m 06-03

Profiteer nog 9 dagen van deze CASA Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste CASA aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

CASA aanbiedingen

Magnus Bijzettafel

Geldig t/m 06-03-2024

Magnus Bijzettafel

Geldig t/m 06-03-2024

Pausa Theepot

Geldig t/m 06-03-2024

Pausa Theepot

Geldig t/m 06-03-2024

Jasmin Opstapje

Geldig t/m 06-03-2024

Jasmin Opstapje

Geldig t/m 06-03-2024

Bio Soft Badmat

Geldig t/m 06-03-2024

Bio Soft Badmat

Geldig t/m 06-03-2024

Pausa Set Van 2

Geldig t/m 06-03-2024

Pausa Set Van 2

Geldig t/m 06-03-2024

Pausa Melkopschuimer

Geldig t/m 06-03-2024

Pausa Melkopschuimer

Geldig t/m 06-03-2024

Dressing Set Van 5 Kleerhangers

Geldig t/m 06-03-2024

Dressing Set Van 5 Kleerhangers

Geldig t/m 06-03-2024

Alda Matraskussen

Geldig t/m 06-03-2024

Alda Matraskussen

Geldig t/m 06-03-2024

Yoga Deco Figuur Of Bollo

Geldig t/m 06-03-2024

Yoga Deco Figuur Of Bollo

Geldig t/m 06-03-2024

Jasmin Bezemset

Geldig t/m 06-03-2024

Jasmin Bezemset

Geldig t/m 06-03-2024

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Blokker
Action
Xenos
Big Bazar
Wibra
HEMA
Marskramer
EMTÉ
Plentyparts
Natuurwinkel
Haco
Swiss Sense
CASA
De Wit Schijndel
Tupperware
Warmteservice
Brabantia
Smulderstextiel

Populaire folders

Populaire CASA winkels

CASA weetjes en feiten

 1. De firma CASA werd in 1975 door de heer Karel Govaerts opgericht
 2. Van origine is CASA een Belgisch bedrijf, maar het bedrijf is op dit moment in veel meer landen actief
 3. Door de jaren heen heeft CASA ruim 30 winkels in ons land weten te openen
 4. Sinds 1988 heeft CASA deel uitgemaakt van de Blokker Holding, tot aan het jaar 2021
 5. In het aanbod van CASA vind je onder meer huishoudelijke artikelen, tuinmeubelen en interieurmeubelen
 6. Wereldwijd heeft CASA ruim 450 winkels en ruim 24.000 medewerkers
 7. Het hoofdkantoor van CASA is te vinden in de Belgische plaats Olen
 8. CASA omschrijft haar aanbod zelf als ‘feelgood producten voor in huis en tuin’
 9. In de webshop van CASA vind je de beste aanbiedingen van dit moment
 10. Via de webshop van CASA kun je ook de actuele folder – met daarin de beste aanbiedingen – inzien
 11. In de webshop van CASA is het mogelijk om per kamer te shoppen, zoals woonkamer, badkamer en hobbykamer
 12. De winkels van CASA bevinden zich hoofdzakelijk in het zuiden van ons land, maar ook in het westen vind je veel winkels
 13. Op de website van CASA vind je een compleet overzicht van alle winkels
 14. Met de nieuwsbrief van CASA blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen en leukste nieuwtjes
 15. Binnen CASA hecht men veel waarde aan duurzaamheid; zo maakt het bedrijf alleen maar gebruik van 100% biologisch katoen
 16. Door een CASA account aan te maken, geniet je van extra voordelen
 17. CASA richt zich met haar label CASA Business ook op zakelijke klanten
 18. Als je voor meer dan 49 euro bij CASA een bestelling plaatst, geniet je van gratis verzending
 19. Het logo van CASA bestaat alleen uit sierlijke groene letters
 20. De klantenservice van CASA is bereikbaar via een online contactformulier
 21. In de winkels van CASA kun je ook terecht met jouw vragen en voor verder advies
 22. In de webshop van CASA kun je met iDeal, een creditcard en PayPal betalen
 23. CASA is op drie social media kanalen actief; Facebook, Pinterest en Instagram
 24. In de webshop van CASA kun je jouw persoonlijke wensenlijst aanmaken en bijhouden
 25. De bestellingen die je bij CASA online plaatst, kun je ook afhalen in één van de winkels
 26. Categorieën uit de webshop van CASA zijn onder meer ‘Buiten leven’, ‘Wonen’, ‘Opbergen en poetsen’ en Tafelen en drinken’
 27. Via de webshop van CASA kun je ook veel inspiratie op doen, bijvoorbeeld voor het inrichten van jouw woning
 28. Op de website van CASA vind je veel informatie over het onderhouden van allerlei soorten producten
 29. Met de CASA klantenkaart spaar je voor extra korting
 30. De CASA cadeaukaart is een leuk cadeau voor jezelf, maar ook voor andere

Tips voor CASA korting

CASA folder

CASA staat voor het creëren van gezelligheid in huis en het ultieme thuisgevoel tot stand brengen. Dat thuisgevoel komt hier dan ook op de eerste plaats. CASA heeft een ruim aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen om klanten meer van het thuisleven te laten genieten. Het is haar doel om inspiratie te brengen voor een sfeervol leven. Om dat te bereiken, wordt er bij CASA steeds gekozen voor betaalbare producten die iets toevoegen aan je interieur. Ook worden interieurtrends hier op de voet gevolgd, waardoor het assortiment up-to-date, verrassend en inspirerend blijft. CASA zet in op een fris en dynamisch imago en heeft aandacht voor een wisselend seizoensaanbod.

Over de folder van CASA

De folder van CASA is gemiddeld 3 tot 4 weken geldig. Het is een folder met een vrolijke lay-out, die je direct het gevoel geeft dat je je huis echt gezelliger kunt maken met de producten van CASA. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van dit merk. In de folder staan allerlei scherp geprijsde producten, op basis van soort en kleur bij elkaar afgebeeld. Op die manier raak je snel geïnspireerd en krijg je ideeën voor in je eigen huis. Of je nu een nieuw tuinmeubel zoekt of een manier wilt vinden om je woon- of slaapkamer leuker in te richten, in de CASA-folder vind je meer dan genoeg inspiratie en aanbiedingen om aan de slag te gaan. Wil je van extra voordeel genieten? Schrijf je dan in voor de CASA-nieuwsbrief en krijg 10 procent korting op je volgende aankoop.

Bekijk het assortiment op de website

Op de website van CASA vind je diverse categorieën terug: producten, kamers, nieuw, inspiratie, promoties, #cosywithCASA. Onder de categorie ‘producten’ zie je diverse productgroepen die je zoektocht naar een bepaald product of accessoire vergemakkelijken. Ben je van plan om een specifieke kamer in huis opnieuw te stijlen of gezelliger te maken, kijk dan onder de categorie ‘kamers’ en selecteer de kamer die jij gaat opknappen. Ben je bekend met de producten van CASA en wil je zien wat er nieuw is in de webshop? Dan kun je die categorie aanklikken. Onder ‘inspiratie’ kun je inspiratie opdoen over bepaalde topics, zoals het kiezen van verlichting of het creëren van een fijn ontspanhoekje. En onder ‘promoties’ scoor je de leukste producten voor de laagste prijs. Onder ‘#cosywithcasa’ zie je hoe anderen jou zijn voorgegaan in het stijlen van hun interieur met CASA-producten en accessoires.

Uitgebreide beschrijving bij elk product

De meeste producten binnen de webshop van CASA zijn voorzien van een productomschrijving. Ook vind je daar de producteigenschappen terug. Zo lees je bijvoorbeeld hoe bepaalde producten gewassen moeten worden, wat de afmetingen zijn en in welk land het geproduceerd is. Op de productpagina vind je duidelijke productfoto’s terug. Is een product ook in een andere kleur of variant verkrijgbaar, dan zal dat ook getoond worden op de productpagina. Zo kun je alle opties goed tegen elkaar afwegen, voordat je tot een daadwerkelijke aankoop overgaat.

Duurzaamheid bij CASA

Bij CASA wordt duurzaamheid heel serieus genomen. Daarom wordt er graag samengewerkt met partners die zich toeleggen op duurzame productiemethodes. Zo verkoopt CASA ook glaswerk van San Miguel, dat 100 procent gerecycled is. En er zijn milieuvriendelijke rietjes te koop. Door die te gebruiken, vermijd je een hoop nieuw afval. En daar is de natuur je dankbaar voor. Vrijwel alle houten tuinmeubels die je bij CASA vindt, zijn gemaakt van Forest Stewardship Council hout (FSC). Dat is afkomstig van een non-profitorganisatie die opgericht is door milieuorganisaties, sociale organisaties en andere partijen die wereldwijd streven naar duurzaam bosbeheer.

Stel je vragen aan de klantenservice

Wanneer je je huis of een bepaalde kamer ervan zo gezellig en leuk mogelijk wilt inrichten, kan het voorkomen dat je daar bepaalde vragen over hebt. Of misschien wil je graag dat iemand even met jou meedenkt over hoe je een bepaalde hoek of kamer het best kunt inrichten. Neem dan ook gerust contact op met de klantenservice van CASA, wanneer je hulp nodig hebt. De medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden en om je te adviseren en inspireren waar dat nodig is. Vul het contactformulier in op de website en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Het is ook mogelijk om langs te gaan in een van de winkels.

Bezoek een van de CASA-vestigingen bij jou in de buurt

Heb je zin om even uitgebreid rond te kijken in een van de winkels van CASA? Kom gezellig langs en ontdek het uitgebreide assortiment. Wanneer je in de fysieke winkel bent, kun je alles net even beter bekijken, aanvoelen en beoordelen. En het is een stuk gezelliger om op deze manier met je partner of huisgenoot een nieuwe aankoop te doen voor in huis. Op de website van CASA kun je zien waar alle CASA-winkels gevestigd zijn. En heb je nog specifieke vragen of kan je wel wat advies gebruiken bij het inrichten van je huis? Vraag de medewerkers in de winkel dan gerust om hulp!

Over CASA

Al in 1988 is CASA opgericht. Nu, ruim 30 jaar later, is CASA nog steeds volop actief in Nederland. CASA is een winkelketen met decoratieve en huishoudelijke artikelen. Tevens vind je allerlei meubelen voor huis én tuin terug in het assortiment. Dat is echter nog niet alles; nee, ook voor huishoudtextiel ben je bij CASA aan het juiste adres. Mede dankzij dit uitgebreide assortiment kan CASA zich al 40 jaar lang een specialist noemen.

Via de online webshop is het ook mogelijk om producten te bestellen. Daarbij kan je uit twee mogelijkheden kiezen: Click & Collect (Gratis afhalen in één van de vestigingen) of voor thuislevering. Feit is dat lang niet alle producten geschikt zijn voor thuislevering. Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het pakket dien je tevens bezorgkosten te betalen. Voor een groot pakket kunnen de kosten al oplopen tot € 40,00. Voor een Groot pakket XL betaal je al € 60,00. Houd hier dus goed rekening mee.

Online is het tevens mogelijk om een CASA account aan te maken. Als je online een bestelling plaatst, is het verplicht om een CASA account aan te maken. Je kunt daarbij tevens ervoor kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Als je dat doet, krijg je 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Via de online webshop kan je óók de actuele folder inzien.

Zoals gezegd is het dus ook mogelijk om bij één van de winkels de aankopen op te halen. Deze winkels zitten met name in het midden en westen van Nederland. Van oorsprong is CASA een Belgisch bedrijf; de meeste vestigingen zijn dan ook in België te vinden.

Om in contact met CASA te komen, kan je een online contactformulier invullen.