Big Bazar

Big Bazar folders

Big Bazar Folder

Big Bazar Folder

Geldig van 03-06 t/m 16-06

Profiteer nog 1 dag van deze Big Bazar Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Big Bazar aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Blokker
Action
Xenos
Big Bazar
Wibra
HEMA
Marskramer
EMTÉ
Plentyparts
Natuurwinkel
Haco
Swiss Sense
CASA
De Wit Schijndel
Tupperware
Warmteservice
Brabantia
Smulderstextiel

Populaire folders

Populaire Big Bazar winkels

Big Bazar weetjes en feiten

 1. Big Bazar heeft in Nederland en België 163 winkels
 2. Big Bazar verkoopt heel veel A-merken
 3. Deze A-merken vindt je hier goedkoper dan in de supermarkt
 4. De kwaliteit van de producten is gelijk aan die van producten in de supermarkt
 5. Je kan bij Big Bazar ook freebees inwisselen
 6. Je kan op de Freebees site kijken hoeveel punten je al hebt gespaard en hoeveel voordeel je hebt verzameld
 7. Big Bazar heeft naast A merk producten ook een eigen lijn make up en schoonmaakproducten
 8. Big Bazar heeft een assortiment wat zeer regelmatig wisselt
 9. Big Bazar heeft een eigen nieuwsbrief met speciale aanbiedingen
 10. Big Bazar heeft wekelijks speciale aanbiedingen, Big Deals
 11. Je vindt bij Big Bazar ook een assortiment elektronica van A-merken
 12. Je kan bij Big Bazar cadeaukaarten kopen
 13. Sommige producten uit de folder zijn wel zeer snel uitverkocht
 14. Je kan bij een populair artikel dan ook altijd bellen naar de winkel om te informeren naar de voorraad
 15. Big Bazar heeft geen webwinkel
 16. Big Bazar heeft een eigen app voor op jouw telefoon
 17. Je vindt via deze app ook extra win acties
 18. Big Bazar verkoopt ook geregeld kleding van A-merken
 19. Dit gebeurt tegen bizar lage prijzen
 20. Je vindt alles voor huis, mens en dier bij Big Bazar
 21. Je kan bij Big Bazar ook met je VVV bon betalen
 22. Je kan jezelf via de app als Big Friend registreren voor meer voordeel
 23. Big Bazar is ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter

Nieuws

Big Bazar lanceert een nieuw offensief

Big Bazar is terug van nooit helemaal weggeweest. De discounter gaat voor een herlancering in België, met een nieuwe folder, nieuwe winkels en een nieuwe visie. Verschillende Belgische winkels, waaronder die in Tielt-Winge, zijn heropend en voor het eerst sinds september 2023 lanceert de koopjesketen een nieuwe folder. Deze heropening biedt klanten niet alleen toegang tot een breed scala aan producten tegen scherpe prijzen, maar ook een vernieuwde winkelervaring die aansluit bij hun behoeften en verwachtingen. Met een nieuwe visie achter de schermen lijkt Big Bazar vastbesloten om zijn positie te versterken en een nieuwe generatie klanten aan te trekken.

Big Bazar sluit definitief zijn deuren

Na een faillissementsverklaring eind vorige maand, is nu duidelijk dat er voor Big Bazar geen toekomst meer is. De hoop op een doorstart is vervlogen nu bekend is geworden dat slechts één partij interesse had in een overname, maar een bod deed dat ver onder de verwachting lag. De curatoren, die na het faillissement de taak hadden de schuldeisers zoveel mogelijk te compenseren, zagen zich geconfronteerd met een dilemma: de voorraad verkopen voor een schijntje of helemaal niet. Uiteindelijk hebben ze moeten kiezen voor het eerste. Zo komt er een einde aan het tijdperk van Big Bazar, een keten die voor velen symbool stond voor voordelig winkelen. De resterende voorraden zullen tegen hoge kortingen worden verkocht, waarmee definitief het doek valt voor de bekende koopjeswinkel.

Tips voor Big Bazar korting

Big Bazar Folder

De Big Bazar is een populaire en betaalbare winkelketen met een ruim assortiment aan verschillende producten. Zowel op de website als in de brievenbus kun je de folder vinden, maar hiervoor kun je natuurlijk ook een speciale folderapplicatie gebruiken. De aanbiedingen die in de folder van de Big Bizar staan, zijn grotendeels seizoensgebonden. Zo zal je in de wintermaanden aanbiedingen vinden die gecentreerd zijn rondom de feestdagen zoals kerst en oud en nieuw. Maar ook staan er algemene aanbiedingen in, misschien wel met precies dat product dat jij kunt gebruiken.

Nieuwsbrief

Wanneer je op de hoogte wil blijven van de nieuwste Big Deals en de Bizarre Aanbiedingen van de Big Bazar, schrijf je je in voor de nieuwsbrief. Op deze manier mis je nooit meer een folder en word je altijd herinnert aan het feit dat er nieuwe aanbiedingen zijn. Je kunt je uiteraard gemakkelijk weer afmelden als je de nieuwsbrief niet meer in je inbox wil ontvangen, dit doe je via de afmeldlink die je onderaan elke mail ziet staan.

App

De Big Bazar heeft sinds een aantal jaar ook een applicatie. Wanneer je de app downloadt kun je je registreren als ‘Big Friend’. Op deze manier krijg je direct toegang tot gepersonaliseerde en bijzondere aanbiedingen en winacties. Uiteraard kun je in de app ook de folder inzien, zodat je altijd alle actuele acties in de buurt hebt. De app van de Big Bazar is helemaal gratis en vind je in de appstore voor Apple en in google play voor Android.

Cadeaukaart

Ga naar een Big Bazar winkel in Nederland om een cadeaukaart te kopen en op te laden. Het minimale bedrag dat je op de kaart dient te zetten is vijf euro, en je kunt ‘m niet opladen voor meer dan 150 euro. De cadeaukaart kun je gebruiken in alle Big Bazar winkels in Nederland, en je hoeft het bedrag dat op de kaart staat niet in één keer te spenderen. Het saldo op de kaart is onbeperkt geldig en mocht je dit willen kun je de kaart tussentijds altijd opladen. Via de website van de Big Bazar kun je kijken hoeveel saldo er nog op je kaart staat, maar dit kan je natuurlijk ook altijd vragen in één van de filialen.

Betaalmethode

Je kunt bij alle winkels uiteraard betalen met contant geld, tot en met biljetten van vijftig euro. Hoger wordt niet geaccepteerd. Maar natuurlijk kun je ook pinnen, je VVV-cadeaukaart uitgeven of de Big Bazar Cadeaukaart als betaalmiddel gebruiken. Hou er rekening mee dat bij de Big Bazar niet met creditcard betaald kan worden. Contactloos betalen en betalen via Apple Pay is wel mogelijk.

Garantie

Bij alle winkels van Big Bazar kun je je gekochte artikelen binnen acht dagen ruilen of retourneren, mits je de originele kassabon bij je hebt. Je kunt zelf kiezen of je het product terug wil brengen en het aankoopbedrag terug wil krijgen, of dat je het product omruilt voor een ander exemplaar. Hou er ook rekening mee dat je het product in dit geval wel in de originele verpakking hebt laten zitten en dat deze niet beschadigd mag zijn.

Social Media

Wanneer je het leuk vindt om de laatste nieuwtjes van de Big Bazar bij te houden, kun je de winkelketen volgen op zowel Instagram, Facebook als Twitter. Op deze kanalen worden nieuwe producten en acties gedeeld. Maar het is ook mogelijk om contact op te nemen met de keten, indien je vragen of opmerkingen hebt. Onder andere facebook en Instagram worden door de Big Bazar gebruikt om winacties te delen, vind je dit leuk? Like of volg de Big Bazar dan op één van hun social mediakanalen.

Kortingscode

Je kunt de kortingen die momenteel bij de Big Bazar zijn op verschillende online websites en applicaties vinden. Maar wanneer je echt de eerste wil zijn die op de hoogte is van de lopende acties, adviseren we om de persoonlijke app van de winkel te downloaden of je aan te melden voor de nieuwsbrief. Op deze manier krijg je altijd direct bericht vanuit de keten zelf, en niet via andere partijen. De Big Bazar heeft een breed assortiment waardoor je er zeker van kunt zijn dat de lopende acties erg verschillend zijn, en dat er altijd wel een product tussen zit waar jij naar opzoek bent. Handige spullen voor het huishouden, verzorgingsproducten, leuke gadgets en cadeautjes: bij de Big Bazar weten ze precies wat je nodig hebt.

Over Big Bazar

Een discount winkel die eigenlijk nog niet heel lang in Nederland is, is Big Bazar. Een leuk feitje over deze keten is wel dat het valt onder Blokker Holding: dus de mensen achter de populaire winkel Blokker zijn ook verantwoordelijk voor deze keten.

Tegen lage prijzen biedt de winkel A-Merk huishoudproducten, verzorgingsproducten en zelfs snoep aan voor een lagere prijs dan bijvoorbeeld een supermarkt en is inmiddels in heel veel steden te vinden.

Op de website (of in je brievenbus) kun je altijd de laatste folder vinden, met aanbiedingen waardoor deze producten nog goedkoper uitvallen. Je kunt er dus voor veel dingen terecht en het zal je nooit teveel kosten.

Bij aanbiedingen van producten die niet in het standaard assortiment valt, geldt op is op. Mocht je dus net buiten de boot vallen, zal je wel een andere filiaal moeten bezoeken. Enkele steden hebben meerdere filialen, dus daarmee kun je dan alsnog voordeel halen.