De Familiebox

De Familiebox folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor De Familiebox

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor De Familiebox korting

Folder de Familiebox

Vind je het nog wel eens moeilijk om iedere dag weer wat anders op tafel te zetten en heb je niet altijd tijd om wat te bedenken of om alle ingrediënten die je nodig hebt in huis te halen? Dan is het handig als je een maaltijdbox in huis haalt. Hierin zit alles wat je nodig hebt om het eten te bereiden en vind je ook nog eens recepten die je kunt gebruiken om een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd te serveren.

Wat houdt de Familiebox in?

Als je kiest voor een prima maaltijdbox met ingrediënten die iedereen lust kom je al snel uit bij de Familiebox. Hier vind je verschillende maaltijdboxen waaruit je kunt kiezen. Dit betekent iedere week twaalf verschillende gerechten dus grote kans dat er wat bij zit dat jij en de rest van het gezin lusten. Er zitten vier vegetarische gerechten in elke box dus daar is goed aan gedacht. De maaltijden zijn kindvriendelijk zodat ze door elk lid van het gezin gegeten kunnen worden en ook nog eens gezond en voedzaam zijn.

Familiebox kopen met korting

Als je een Familiebox wilt bestellen dan kun je dat eenvoudig doen via de website van de aanbieder ervan. Heb je dit nog niet eerder gedaan? Dan krijg je op je eerste bestelling van de Familiebox 25% korting dus dat is altijd mooi meegenomen. Deze kennismakingskorting wordt direct voor je verrekend. Als je de Familiebox besteld hebt, kun je deze snel en gekoeld thuis bezorgd krijgen. Je krijgt hier de dag dat deze gebracht wordt een melding voor hoe laat de bezorger komt, zodat je er niet de halve dag voor thuis hoeft te blijven.

Ingrediënten en recepten om wat lekkers op tafel te zetten

Je hoeft niets weg te gooien want alles wat in de maaltijdbox zit kun je gebruiken om de recepten mee te maken die erbij zitten. Je kookt hier stap voor stap een gezonde maaltijd mee en hoeft echt geen grote keukenprins of keukenprinses te zijn om er wat lekkers van te maken. Bevalt de Familiebox je wel en wil je weten wat er de week daarna allemaal in zit en wat je er dan mee kunt maken? Kijk dan op je eigen account wat er dan op het menu staat.

Elke week bestellen mogelijk, net als een keertje overslaan

Als je een bestelling doet voor de Familiebox dan maak je daar sowieso een account voor aan. Zo ben je meteen aangemeld bij Familiebox en hoef je maar eenmalig je gegevens door te geven en kun je daarna gewoon inloggen op je persoonlijke account. Dit is handig en je kunt zo het snelste een nieuwe bestelling doen voor een andere week. Wil je een weekje overslaan? Dan is dat geen probleem en bestel je gewoon op een later tijdstip weer een nieuwe box. Je kunt naast de Familiebox een speciale fruitbox bestellen zodat je altijd vers fruit in huis hebt. Alle leveranciers van de Familiebox vind je op de site zodat je weet waar je spulletjes vandaan komen.

Bekijk eerst wat andere mensen ervan vinden

Heb je wel interesse in een dergelijke maaltijdbox maar wil je er eerst graag wat meer over weten? Bekijk dan eens de foto’s op Instagram die andere klanten geplaatst hebben en lees hun ervaringen op dit social media kanaal. Je kunt de Familiebox ook vinden op Facebook en Pinterest. Op de eigen website vind je Familiebox verhalen als je meer wilt weten en graag ideeën wilt opdoen. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief zodat er geen enkel nieuwtje of aanbieding meer aan je neus voorbijgaat.

Is er een folder? Dan vind je die hier

Op onze website vind je tal van folders van verschillende aanbieders. Dit geldt ook voor de folder van Familiebox. Is er op het moment dat jij hier op 1Folders.nl kijkt een geldige folder, dan kun je er zeker van zijn dat je deze aantreft. Raadpleeg altijd de folder om inspiratie op te doen, om te kijken wat er allemaal wordt aangeboden voor de maaltijd en of er speciale acties gelden waarmee jij als klant een leuke korting kunt binnenhalen.

Als je vragen hebt over de Familiebox

Heb je vragen aan de aanbieder van de Familiebox of wil je iets weten over de boxen en maaltijden in het bijzonder? Neem dan altijd even contact op met de klantenservice. Deze kun je benaderen via de telefoon of mail. Kijk of je vraag misschien tussen de veelgestelde vragen op de website staat. Zo heb je namelijk het snelste je antwoord en hoef je geen contact te zoeken.

Over De Familiebox

Vind je het ook zo lastig om voor elke avond een lekkere maaltijd te verzinnen? Je kunt dit ook volledig overlaten aan het bedrijf De Familiebox. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van ingrediënten, waarmee je zelf heerlijke gerechten kunt bereiden. Je kunt hierbij zelf jouw eigen maaltijdbox samenstellen, waarbij je de keus hebt uit 12 verschillende recepten voor 2 personen, voor 3 personen of voor 4 personen.

De Familiebox benadrukt hierbij dat elke week nieuwe inspirerende en gezonde maaltijden aangeboden worden. Deze maaltijden zijn relatief makkelijk te bereiden, aangezien je alle ingrediënten vanuit de Familiebox geleverd krijgt.

Nadat je de Familiebox voor jouw hele gezin samengesteld hebt, kan je deze direct online bestellen. De ingrediënten worden vervolgens gekoeld bij jou thuis bezorgd; het bedrijf heeft hierbij een systeem weten te ontwikkelen waarbij je continue op de hoogte wordt gehouden van de tijdsindicatie. Het is dus niet nodig om de hele dag of avond thuis te blijven.

Nadat je de ingrediënten thuis bezorgd hebt, kan je de bijbehorende instructies opvolgen. Dankzij die instructies weet je de ingrediënten op de juiste manier te gebruiken en daardoor optimaal van een gezonde maaltijd te genieten. Je hoeft heirdoor niet meer zelf na te denken over de gerechten én je hoeft zelf niet meer naar de supermarkt toe.

Voor de maaltijdboxen betaal je een vast bedrag per week. De boxen worden vervolgens volledig gratis bij je thuis bezorgd. Ook ben je bijzonder flexibel, aangezien je sommige weken ook over kunt slaan. Je bepaalt volledig zelf wanneer je de maaltijdboxen wel/niet wilt ontvangen.

Heb je vragen over het concept of over één van de boxen? Dan kan je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 085 02 700 05. Ook kan je een Whatsapp bericht sturen naar 06 47 77 22 29. De klantenservice van De Familiebox is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.