Bidfood

Bidfood folders

Bidfood Folder

Bidfood Folder

Geldig van 05-08 t/m 18-08

Profiteer nog 31 dagen van deze Bidfood Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Bidfood aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Bidfood Folder

Bidfood Folder

Geldig van 09-07 t/m 23-07

Profiteer nog 5 dagen van deze Bidfood Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Bidfood aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Bidfood Folder

Geldig van 24-06 t/m 21-07

Profiteer nog 3 dagen van deze Bidfood Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Bidfood aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Bidfood winkels

Tips voor Bidfood korting

Folder Bidfood

Als je als winkel of bedrijf levensmiddelen wilt bestellen dan kun je dat bij een groothandel doen. Een goed voorbeeld hiervan waarvoor je daarvoor terecht kunt is Bidfood. Zegt de naam van dit bedrijf je niets? Dan ken je de groothandel wellicht onder hun oude naam: Deli XL. Tegenwoordig voeren ze de naam Bidfood en hebben ze nog altijd een uitgebreid assortiment aan eten en drinken waaruit je als klant kunt kiezen.

Voor wie?

Bij Bidfood kun je terecht als je een bedrijf hebt in de horeca of als je bijvoorbeeld een kantine hebt die je wilt bevoorraden. Zo kun je er terecht als je een restaurant, café of cafetaria hebt maar ook als je een eetgelegenheid zoals bijvoorbeeld een kantine beheert in een zorginstelling, bij een sportclub of voor een restaurant in een bedrijf. Om precies te weten wat daarvoor allemaal mogelijk is, kijk je het beste even op de website van Bidfood voor meer informatie.

Wat kun je er zoal kopen?

Bij Bidfood kun je voor de volgende levensmiddelen terecht. Je kunt er kiezen voor vlees; vis; AGF; complete maaltijden; kaas, vleeswaren & salades; zuivel & eieren; brood & banket; snacks, ijs & friet; DKW; dranken en ook voor non food producten. Op de website is een onderscheid gemaakt tussen deze categorieën zodat zoeken makkelijker wordt en je als klant snel vindt waar je naar op zoek bent.

Folder met aanbiedingen

Bidfood biedt ook regelmatig acties aan zodat jij als klant voordeliger uit bent. Hiervoor kijk je het beste even op de website om te zien wat er op een bepaald moment in de aanbieding is. Bidfood brengt ook regelmatig een folder uit die je kunt raadplegen. Hierin staan de nodige producten die met korting worden aangeboden. De folder vind je op de site van Bidfood zelf en eveneens op verschillende websites waarop folders van allerlei aanbieders te vinden zijn. De folder geldt een maand maar er staat altijd bij aangegeven hoe lang en wanneer de looptijd is. Zo weet je meteen wanneer je van een bepaalde aanbieding gebruik kunt maken. Is de folder eenmaal verlopen dan verschijnt er weer een nieuwe.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bidfood

Als je zelf niet steeds wilt kijken of er een lopende folder is of dat er bepaalde acties gelden die je op de site van Bidfood kunt vinden, kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Je geeft hiervoor via de website je naam, emailadres en bedrijfsnaam door en vermeld om wat voor bedrijf of instelling het gaat. Als je alles hebt ingevuld en de aanvraag verstuurd is, krijg je automatisch alle informatie over acties, aanbiedingen en trends in je mailbox en hoef je nooit meer wat te missen.

Waar kun je terecht met je vragen?

Bidfood is actief op social media dus daar kun je het bedrijf ook volgen. Kijk eens op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube of LinkedIn om te zien wat er allemaal speelt. Ook daar kun je je vragen aan Bidfood stellen en lezen wat de ervaringen van andere mensen zijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van Bidfood. Deze is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en je kunt altijd het contactformulier invullen dat je op de site vindt. Kijk ook eerst even tussen de veelgestelde vragen. Als die van jou daarbij staat heb je namelijk meteen een antwoord.

Meld jezelf aan als klant

Als je artikelen wilt bestellen bij Bidfood is dat zo gepiept. Je kiest wat je hebben wilt, klikt het artikel aan en geeft de gewenste hoeveelheid door. Daarna plaats je het in het winkelmandje. Je kunt er dan nog voor kiezen verder te winkelen of over te gaan tot betalen. Kies je voor het laatste om je bestelling verder af te ronden dan dien je je voor je eerste bestelling als klant bij Bidfood aan te melden. Geef je gegevens door en dan kun je daarna, dus bij iedere volgende bestelling, inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Zelf ophalen of laten bezorgen?

Zo worden je gegevens geregistreerd en hoef je deze niet iedere keer opnieuw in te voeren. Makkelijker kan natuurlijk niet en zeker als je regelmatig bestellingen plaatst, is het handig als dat op deze manier kan. Een bestelling kun je online plaatsen en deze kan bezorgd worden bij je bedrijf of instelling. Liever zelf ophalen? Dan doe je dat bij een van de Pick Up Points van Bidfood. Ze hebben overigens ook verschillende vestigingen waar je terecht kunt om je horecabenodigdheden te kopen.

Over Bidfood

Bidfood staat te boek als dé groothandel voor horeca en is zodoende een totaalleverancier voor de foodservice markt. Onder andere hotels, cafetaria’s, restaurants en sportkantines kunnen gebruik maken van de diensten van Bidfood.

Het assortiment van Bidfood is onwijs uitgebreid te noemen; via de website kan je een kleine impressie van het assortiment krijgen. Je kunt op de website namelijk kiezen tussen de volgende categorieën: Vlees, Vis, AGF, Maaltijden, Kaas & Vleeswaren & Salades, Zuivel & Eieren, Brood en banket, Snacks & IJs & Friet, DKW, Dranken en Non-Food. Naar eigen zeggen biedt Bidfood meer dan 5.000 artikelen aan. Deze artikelen zijn dus geschikt voor restaurants, cafetaria’s, hotels, zorginstellingen, bedrijfsrestaurants en sportkantines.

Bidfood omschrijft zichzelf als dé horeca groothandel met een passend aanbod voor elke professionele keuken. Alle professionele keukens kunnen daarbij gebruik maken van de voordelen van Bidfood. Zo kan je middels overzichtelijke bestellijsten je bestelling plaatsen en kan je de bestellingen laten bezorgen. Als je voor minder dan 499 euro een bestelling plaatst, kan je de bestelling ook zelf afhalen.

Kies je voor verzending van de artikelen? Dan zorgt Bidfood voor een razendsnelle levering; vandaag besteld, morgen geleverd. Hierbij profiteer je van een 100% leveringsgarantie; dat weet Bidfood voor elkaar te krijgen door onder meer met een actuele voorraadinformatie te werken. Wil je gaan bestellen bij Bidfood? Dan is het eerst zaak om een account aan te maken. Je dient hierbij alle bedrijfsgegevens in te vullen, waaronder de branche waarin je actief bent. Aan de hand van deze informatie kan Bidfood passende en persoonlijke aanbiedingen toe sturen en de best mogelijke dienstverlening aanbieden.

Wil je graag in contact met Bidfood komen? Dan kan je een berichtje via Facebook sturen, contact opnemen via een online contactformulier of bellen naar 088 8008 900. De klantenservice van Bidfood staat graag op werkdagen tijdens kantooruren voor je klaar.