D.I.O.

D.I.O. folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor D.I.O.

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Kruidvat
Etos
Trekpleister
Lucovitaal
Body & Fitshop
De Online Drogist
Vitaminstore
DA
Drogisterij.net
Datum Voordeelshop
Holland & Barrett
D.I.O.
Gezond & Wel
Pour Vous
Flinndal
Voordeeldrogisterij.nl
Bloem Gezondheidsproducten
Hit Duitsland

Populaire folders

Over D.I.O.

We kunnen D.I.O. het beste omschrijven als een (online) uitgebreide drogist. Een drogist waar je werkelijk waar alle gerelateerde producten aan kunt schaffen. Zelf noemt D.I.O. zichzelf ‘jouw drogist’. Oftewel: D.I.O. is dé plek waar je moet zijn als je naar cosmetica, verzorgingsproducten en/of babyartikelen op zoek bent.

Op de website van D.I.O. heb je de keus uit meerdere menu-items: verzorging, gezondheid, schoonheid, mama & baby, in & om ’t huis, voeding & dranken, cadeau & zo en aanbiedingen. In al deze menu-items vind je ongelooflijk veel producten terug. Deze producten zijn van de welbekende merken, zoals Zwitsal en l’Oréal Paris.

Mocht je liever niks online kopen, kan je ook bij één van de winkels van D.I.O. langsgaan. In heel het land zitten ongelooflijk veel winkels van D.I.O. Middels de store locator op de website kan je direct winkels bij jou in de buurt vinden!

Bestel je voor meer dan € 30,00 aan artikelen in de webshop van D.I.O.? Dan hoef je geen bezorgkosten te betalen. Indien de orderwaarde minder dan € 30,00 is, betaal je een bedrag van € 4,95. Ook kan je ervoor kiezen om jouw bestelling in één van de winkels af te laten leveren; daarvoor bedragen de kosten € 4,95.

Wil je een product retourneren? Dan kan je het product kosteloos retourneren. Daarbij is het wel van belang dat het product nog aan de voorwaarden voldoet. Zo kan je bij een make-up product niet eerst de verzegeling los halen en vervolgens het product nog terug sturen. Het retourneren dient overigens ook binnen 14 dagen na ontvangst van het product te gebeuren.

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Via het online contactformulier of via telefoonnummer 088 990 86 15.