Under Armour

Under Armour folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Under Armour

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Under Armour korting

Folder Under Armour

Ben je op zoek naar goede sportkleding en sportschoenen om zo goed mogelijk je activiteiten uit te kunnen oefenen? Dan ben je daarvoor bij Under Armour aan het juiste adres. Je neemt het beste een kijkje op te site om te zien wat ze allemaal in het assortiment hebben maar je kunt er terecht voor sportkleding en -schoenen voor zowel dames, heren als kinderen.

Neem een kijkje in het lookbook van Under Armour

Ben je op zoek naar goede spullen om te kunnen sporten maar weet je niet precies wat je nodig hebt of wil je eerst ideeën opdoen over wat er zoal te koop is, wat nuttig en trendy is? Dan kun je daar het beste het lookbook voor raadplegen dat Under Armour uitbrengt. Dit is te vinden op de site van Under Armour zelf en tevens op sites waarop folders van meer aanbieders, dus niet enkel van sportkleding, bij elkaar staan. Is er een geldig lookbook op het moment dat jij kijkt, dan kun je er zeker van zijn dat het erop staat.

Zo mis je helemaal niks meer als het over Under Armour gaat

Als je bij Under Armour altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste nieuwtjes en geen enkele aanbieding of promotie meer wilt missen en wilt weten wat de laatste mode op sportgebied is, dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief. Door je emailadres door te geven via de website ontvang je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox als deze verschijnt. Bovendien levert je dit ook nog eens een leuk voordeel op want je ontvangt 15% korting op je eerstvolgende bestelling bij Under Armour. Als je iemand anders aanmeldt met zijn of haar mailadres bij Under Armour, dan levert dat voor jou wat leuks op en voor de andere persoon ook korting op een bestelling.

Kopen met korting doe je in de Outlet

Op de website van Under Armour vind je ook een speciale Outlet. Hierin vind je artikelen die uit de collectie gaan en waar er mogelijk niet veel meer van zijn. Het loont echter wel altijd de moeite om daar eens te kijken want je shopt er met flinke kortingen. Zit er iets voor jou bij en is dat ook nog eens in de juiste maat beschikbaar, dan heb je wel aardig wat korting weten te vergaren op die manier en met het product in kwestie is niks mis.

Korting krijgen als je student bent

Ben je student? Dan ben je natuurlijk ook graag zo nu en dan eens sportief bezig. Heb je daar geschikte kleding of schoenen voor nodig? Registreer je dan bij Under Armour en overleg een document waaruit blijkt dat je studeert. Op die manier krijg je dan 10% studentenkorting op je bestellingen bij Under Armour dus dat is voor een (doorgaans niet al te rijke) student natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Kijk waar de producten van Under Armour verkocht worden

Heb je nu iets gezien op de website van Under Armour dat je graag wilt hebben maar wil je het liever eerst passen en in het echt zien? Dan kun je daarvoor ook terecht in de fysieke winkel. Het merk heeft vestigingen die onder de eigen naam werken maar er worden ook veel artikelen verkocht bij sportzaken die onder een andere naam werken. Als je wilt weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt van Under Armour is, dan vul je op de site je postcode in en wordt er voor jou gezocht naar de dealers.

Gratis verzending naar een pick-up point

Als je iets gevonden hebt in de webshop dat je wilt hebben dan is bestellen zo gepiept en altijd veilig. De verzending naar een pick-up point is altijd gratis dus als je daarvoor kiest dan bespaar je daar weer op. Gebruik altijd de maattabel die je op de site vindt op de juiste maat te bepalen. Zo heb je de meeste kans dat het bestelde artikel goed past en je het niet hoeft te retourneren. Mocht dat laatste nu wel nodig zijn, lees dan even de voorwaarden daarover door zodat je het op de juiste manier aanpakt.

Zo stel je je vragen aan Under Armour

Heb je een vraag aan of een opmerking voor Under Armour? Dan kun je deze achterlaten bij de klantenservice van de sportaanbieder. Je kunt de klantenservice bereiken door deze te bellen tijdens kantooruren. Een mailtje sturen kan uiteraard altijd en een appje verzend je zeven dagen per week om snel een antwoord te krijgen.

Over Under Armour

Het bedrijf Under Armour werd in 1966 door Kevin Plank opgericht. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op het fabriceren van sportartikelen; de focus lag daarbij onder meer op de tennissport. Door de jaren heen wist het bedrijf echter een forse groei te maken, waardoor ook andere sporten zijn gaan behoren tot de focus van het bedrijf. Dat blijkt wel uit de samenwerking van het merk met Memphis Depay; deze bekende voetballer is vanaf 2015 een promotor van het merk in Europa.

In het assortiment van Under Armour vind je allerlei verschillende producten voor zowel heren als voor dames. Als je in de webshop voor de categorie Heren kiest, krijg je de volgende productcategorieën te zien: Schoenen, Tops, Broeken, Accessoires en Sporten. Onder de categorie Sporten zijn onder meer Trainen, Hardlopen, Golf, Sportstyle, Basketbal en Voetbal terug te vinden. Voor al deze sporten biedt Under Armour interessante (sport) artikelen aan. Behalve het assortiment voor volwassenen kent Under Armour ook nog een assortiment voor kinderen. Binnen het assortiment is bovendien meer en meer de focus komen te liggen op de schoenen; allerlei schoenen zijn tegenwoordig terug te vinden in het uitgebreide assortiment.

Als je via de webshop een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. Indien je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, heb je 30 dagen de tijd om deze retour te zenden. Om de artikelen gratis te kunnen retourneren, dien je gebruik te maken van het voorgedrukte retourlabel dat meegestuurd wordt met de verzending. Het is bij Under Armour dus mogelijk om de producten gratis te retourneren binnen een periode van 30 dagen.

Heb je vragen? Je kunt de klantenservice bereiken via de mail ([email protected]), via de telefoon 0800 827 66 871 of via een live chat via de website. De telefonische klantenservice is bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur op werkdagen.