Albert Heijn

www.ah.nl

Albert Heijn voordelen

Profiteer van de wekelijkse bonusaanbiedingen
Altijd 5 persoonlijke aanbiedingen met de Mijn Bonus Box
Bestel actieproducten voor gratis bezorging
Laat je boodschappen gratis onbeperkt thuisbezorgen met de AH bezorgbundel

Supermarkten

Albert Heijn

Albert Heijn folders

Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 15-07 t/m 21-07

Profiteer nog 3 dagen van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 15-07 t/m 28-07

Profiteer nog 10 dagen van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 01-07 t/m 04-08

Profiteer nog 17 dagen van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 08-07 t/m 01-09

Profiteer nog 45 dagen van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Albert Heijn winkels

Nieuws

Albert Heijn vermeldt CO2- uitstoot op producten

Albert Heijn gaat de CO2-uitstoot vermelden op de verpakking van hun eigen merkproducten. De supermarktketen zegt de eerste in Nederland te zijn die dat doet. In eerste instantie krijgen 130 producten in de winkels deze vermelding, waaronder eieren. Dat wordt stapsgewijs aangevuld met meer producten zoals groente en fruit. Daarnaast introduceert de supermarktketen gehakt, worstjes en burgers die een combinatie zijn van kip en rundvlees. Dit is naar verluidt beter voor het milieu dan traditionele rundvleesproducten en stelt klanten in staat om te kiezen voor duurzamere opties.

Klanten Albert Heijn kunnen vanaf nu zelf wasmiddel tappen

Sinds halverwege april kun je in drie supermarkten van Albert Heijn herbruikbare verpakkingen vullen met wasmiddel uit een speciaal apparaat. De machines zijn ontworpen om het gebruik van plastic verpakkingen te verminderen. Ze worden geïnstalleerd in drie extra grote Albert Heijn-filialen in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag, waar klanten twee soorten wasmiddel kunnen tappen: het huismerk en Marcel's Green Soap.

Albert Heijn rolt contant betalen bij zelfscankassa uit

Albert Heijn heeft succesvol de implementatie van een 'cashrecycler' voltooid, een methode om klanten contant te laten afrekenen bij zelfscankassa's. De pilot begon in 2022 in het Albert Heijn-filiaal in Pijnacker als onderdeel van een nieuw winkelconcept. Bij de zelfscankassa's kunnen klanten zowel met briefgeld als met munten betalen, waarbij ook wisselgeld wordt teruggegeven. Momenteel zijn 175 winkels uitgerust met deze betaalmethode, en er zijn plannen om dit in meer filialen te introduceren

Tips voor Albert Heijn korting

Waar kan ik de Albert Heijn folder vinden?

Boodschappen doen hoort er nu eenmaal bij maar het is zelden een grote hobby van veel mensen om dit te doen. Als je een beetje op de kleintjes wilt letten kun je gebruik maken van de AH bonus folder. Op deze pagina vind je ook de Albert Heijn folder volgende week en de Albert Heijn folder vorige week. Als je goed wilt eten dan kun je wekelijks de folders van diverse supermarkten bekijken om zo korting op bepaalde producten te krijgen. Dit geldt ook voor Albert Heijn. Zit er bij jou een Jumbo in de buurt? Bekijk dan de Jumbo folder. De supermarkt brengt wekelijks de ah bonusfolder uit. Deze folder kun je zowel op papier als online bekijken. Je kunt ook eenvoudig bij Albert Heijn online bestellen.

Wanneer is de nieuwe AH folder geldig en hoe kan ik deze bekijken?

De online folder wordt doorgaans al op vrijdag voordat de aanbiedingen geldig zijn online gezet. De papieren folder wordt verspreid in het weekend voor de maandag dat de aanbiedingen gelden. Normaliter loopt de folder van maandag tot en met de zondag daarna. Mocht de geldigheidsduur anders zijn dan staat dit op de folder en online aangegeven. De Bonusfolder van Albert Heijn bevat food en non-food producten. Dit zijn hoofdzakelijk producten die altijd in het assortiment van de winkel zitten maar soms ook producten die alleen tijdelijk verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van de winkelgrootte is het mogelijk dat bepaalde producten niet bij ieder filiaal te koop zijn.

Waar kan ik informatie vinden over speciale acties van Albert Heijn?

Naast de wekelijkse folder heeft Albert Heijn vaak andere acties lopen. Hierbij kan gedacht worden aan acties waarbij je kunt sparen voor bepaalde artikelen, acties waarbij je voetbalplaatjes krijgt of andere spulletjes om te verzamelen, toegangskaartjes sparen enzovoort. Deze acties worden vaak georganiseerd ter gelegenheid van een speciaal evenement. Welke acties op een bepaald moment lopen en tot hoe lang dit is staat op de website van Albert Heijn vermeld en kun je in de winkels vinden.

Hoe kan ik boodschappen doen bij Albert Heijn of ze thuis laten bezorgen?

Bij Albert Heijn kun je zowel in de fysieke winkel als online je boodschappen kopen of bestellen. De boodschappen die je online bestelt kun je op diverse manieren in huis halen. Je kunt ze laten thuisbezorgen zodat je er zelf niet voor de deur uit hoeft. Je kunt hierbij zelf een tijdstip aangeven dat het jou het beste uitkomt. Thuisbezorgen kost een bepaald bedrag maar er zijn vaak speciale aanbiedingen waarbij bezorgen gratis is. Deze staan wekelijks online en in de folder vermeld. Als je de boodschappen zelf wilt ophalen kun je dit doen bij een speciaal AH Pick Up Point. Waar deze zijn lees je op de website.

Waar kan ik de winkelfilialen van Albert Heijn vinden?

AH heeft veel winkels verspreid over het hele land. Waar deze zich bevinden en wat de openingstijden zijn vind je op de website. Daarnaast staat er bij of het een gewoon filiaal of een Albert Heijn XL betreft. De grootste Albert Heijn van Nederland vind je in winkelcentrum Maxis. Albert Heijn supermarkten kun je door heel Nederland vinden. Er zijn ook filialen onder de naam AH To Go. Deze vind je vaak op plekken als stations en waar je snel even iets kunt halen als je trek hebt of iets nodig voor thuis.

Wat is de AH Bonuskaart en hoe kan ik er gebruik van maken?

Albert Heijn klanten kunnen gebruiken maken van een AH Bonuskaart. Deze kun je als plastic kaartje hebben maar ook op je smartphone zetten. Bij het afrekenen scan je zelf het kaartje of houd je je telefoon voor de kaartlezer en krijg je korting op bepaalde producten die in de Bonus zijn. Deze korting krijg je uiteraard ook als je iets online bestelt. Doe je dit eenmalig dan voer je de code los in maar als je regelmatig bestellingen doet is het handig een eigen profiel aan te maken waarmee je bij bestellingen kunt inloggen. Zo wordt de korting meteen berekend.

Waar kan ik recepten en gerechten van Albert Heijn vinden?

Naast de folder biedt Albert Heijn de klant andere services, zowel op papier als online. Zo geven ze het magazine Allerhande uit waarin je tips, recepten en andere informatie over bijvoorbeeld nieuwe producten kunt vinden. Deze informatie vind je ook op de website van de winkelketen. Volg Albert Heijn online via social media voor de laatste updates. Zo blijf je altijd op de hoogte van Albert Heijn informatie. Albert Heijn gebruikt ook Pinterest en Instagram, bekijk het snel! Heb je zelf niet zoveel inspiratie of tijd om eten te kopen en lekkere gerechten te maken dan kun je bij Albert Heijn terecht voor de zogenaamde Allerhande Box. Deze box bevat ingrediënten voor bepaalde gerechten en recepten en wordt thuisbezorgd zodat je alles in huis hebt om iets speciaals te kunnen maken. Zo heb je alles wat je nodig hebt en hoef je er zelf niet meer voor naar de winkel toe.

Waar vind ik de aanbiedingen van Etos en Gall & Gall?

Naast de producten die Albert Heijn zelf standaard verkoopt in de winkel hebben ze soms producten die maar tijdelijk verkrijgbaar (of alleen online) zijn. Deze staan meestal in de folder vermeld zodat je kunt zien dat het om iets speciaals gaat dat niet altijd te koop is bij de supermarkt. Daarnaast staan online de aanbiedingen vermeld die de week dat de folder geldt bij Etos en Gall & Gall in de aanbieding zijn.

Tot wanneer is de bonusfolder van Albert Heijn geldig?

In de regel lopen de ah bonusfolders van maandag t/m zondag. Maar check altijd de folder Albert Heijn voor de actuele data. De Albert Heijn reclamefolder staat elke week vol met goede aanbiedingen.

Over Albert Heijn

De grootste Nederlandse supermarkt, als in aantal filialen en meerdere concepten, is natuurlijk Albert Heijn. Bekend van die kale man van de reclames en de hamsters, is de Albert Heijn niet meer weg te denken uit ons beeld van Nederlandse supermarkten. De supermarkt heeft zelfs filialen op Curaçao en op de meeste grotere stations in Nederland - ook wel de AH to Go.

Het begon toen Albert Heijn senior de kruidenierswinkel van zijn vader overnam in 1887 en later meerdere filialen opende in de randstad. Toen de keten 40 jaar bestond, telde Albert Heijn al 107 filialen en kreeg het de status Hofleverancier. Pas in 1952 opende Albert Heijn voor het eerst de zelfbedieningswinkel zoals wij alle supermarkten nu kennen: zelf je producten pakken en uitzoeken en deze laten afrekenen.

Albert Heijn is altijd vooruitstrevend geweest in bepaalde concepten en het uitbreiden van haar filialen op creatieve wijze. De Albert Heijn To Go, zoals eerder vernoemd, zijn kleine winkels met vooral etenswaren die handig zijn voor onderweg.

Ook dingen zoals verse broodjes en koffie zijn hier aan te schaffen, maar ook spullen voor wanneer je toch onverwachts ergens anders moet overnachten. Mocht je een Albert Heijn XL bij je in de buurt hebben, dan kun je daar niet alleen terecht voor je ordinaire boodschappen, maar ook voor veel non-food dingen en luxere producten.