AH XL

AH XL folders

AH XL Folder

AH XL Folder

Geldig van 21-05 t/m 26-05

Profiteer nog 3 dagen van deze AH XL Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste AH XL aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire AH XL winkels

AH XL weetjes en feiten

 1. Zoals je wellicht al had verwacht, is AH XL onderdeel van Albert Heijn
 2. De eerste supermarkt van Albert Heijn werd al in 1887 opgericht; destijds begon dit als een eenmans-kruidenierszaak
 3. In Nederland zijn inmiddels 35 vestigingen van de AH XL te vinden
 4. De basis voor AH XL vormt AH Wereld van Werelden; dit moest een winkel worden met meer aanbod dan in een normale AH supermarkt
 5. De AH XL is een extra grote supermarkt met een groot assortiment aan food-producten maar ook veel non-foodproducten
 6. De minimale oppervlakte van een AH XL vestiging is 3.000 vierkante meter
 7. Op de website van AH vind je een overzicht van alle AH XL vestigingen in ons land
 8. Het aanbod van een AH XL bestaat uit minimaal 30.000 verschillende producten
 9. Als proef voor AH XL werd er in 2002 en 2003 gestart met enkele pilotwinkels
 10. In een AH XL staan ook koks live maaltijden te bereiden, welke je vervolgens kunt kopen als klant
 11. Bij een AH XL vestiging is ook bijvoorbeeld verse sushi te koop
 12. Alle AH XL vestigingen zijn kindvriendelijk, getuige de aanwezigheid van bijvoorbeeld speelgoed in de supermarkt
 13. Bij een AH XL is het mogelijk om zelf je kruiden vers te knippen; hiervoor zijn speciale hulpmiddelen aanwezig in de AH XL vestigingen
 14. De eerste AH XL was in Arnhem gevestigd
 15. Het logo van AH XL is het bekende logo van AH met rechtsboven een blauw rondje met ‘XL’ erin
 16. Het aanbod in de AH XL winkels bestaat uit producten van de welbekende merken
 17. In de AH XL supermarkten zijn ook producten van het huismerk van Albert Heijn te vinden
 18. Naast AH XL heeft Albert Heijn ook nog AH To Go gelanceerd; dit zijn juist kleinere supermarkten
 19. Bij sommige AH XL vestigingen is het ook mogelijk om online boodschappen te bestellen
 20. Via de website van AH en AH XL kun je veel inspiratie op doen voor de meest lekkere recepten
 21. Als je vragen over AH XL hebt, kun je het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Albert Heijn
 22. AH XL is, net zoals AH, onderdeel van Ahold Delhaize
 23. Door de jaren heen heeft AH XL meer dan 35 winkels weten te openen
 24. De AH XL supermarkt in Nijmegen is één van de grootste supermarkten in het land
 25. De AH XL supermarkten zijn eigenlijk alleen in grote steden of in de buurt van grote(re) steden te vinden

Tips voor AH XL korting

AH XL folder

De Albert Heijn is de grootste Nederlandse supermarktketen van ons land en is deel van Ahold Delhaize. Het bedrijf heeft een totaal van 985 supermarkten waarvan 85 AH to Go winkels en 36 AH XL’s. AH is daarnaast ook actief in België sinds 2011 en blijft goed doorgroeien. Zo zijn er nu al bijna 50 filialen in Vlaanderen te vinden. In 2002 begon het bedrijf met de AH XL, een Albert Heijn winkel maar dan als mega grote supermarkt. Alles wat je maar kunt bedenken ligt in de winkel en in de winkel wordt net zoals bij elke AH winkel dezelfde formule gebruikt. Hierdoor zul je je in elke winkel even welkom voelen en voelt rondlopen in een AH altijd hetzelfde, waar je ook in Nederland bent.

Makkelijk boodschappen doen

Een aantal reguliere supermarkten van de Albert Heijn werden omgetoverd tot de superstore AH XL. De winkels ondergingen grote herstructureringen en verbouwingen waarbij de riolering, elektriciteit, indeling, het assortiment en de entree van de winkel allemaal aan bod kwamen. Het resulteerde in een nieuwe landelijke formule voor de XL winkels met een nog betere uitstraling, een uitgebreider assortiment en ook de indeling is veel overzichtelijker. Door de paden makkelijker en logischer door de winkel te laten lopen, raak je minder snel de weg kwijt en kun je dankzij de borden makkelijker producten vinden. Dit puur om het voor jou als klant allemaal makkelijker te maken en je minder tijd kwijt te laten zijn aan boodschappen doen.

Versafdelingen

In de XL winkels zijn de versafdelingen aanzienlijk vergroot. De bakkerij heeft meer ruimte gekregen waardoor de AH winkel veel meer producten aan jou als klant kan bieden. Daarnaast vind je in de XL winkels nu ook een kleine bar genaamd de Deli Kitchen. Met deze kleine bar biedt de AH je de mogelijkheid om verse maaltijden in de winkel te bestellen die je in de winkel op kunt eten of gewoon mee naar huis of je werk kunt nemen. De maaltijden kunnen bijvoorbeeld verschillende soorten stamppot, spareribs of lasagna’s zijn. Eveneens is het mogelijk om zelf je pizza of maaltijdsalade samen te stellen.

Zelfbediening

Door met zelfscanners te werken vergroten de XL winkels de afrekentijd en kun je nog sneller en makkelijker boodschappen doen. Tijdens het winkelen scan je steeds al je artikelen voor je ze in je mandje legt. Bij de zelfbedienings kassa's pakt de computer je gescande artikelen van de scanner af en kun je makkelijk met je pas betalen. Ook kun je gewoon met je smartphone scannen in plaats van een gewone scanner, dit is naast hygiënischer ook makkelijk. Je kunt namelijk al voordat je naar de winkel gaat je boodschappenlijstje in de Appie app maken en door alles met je telefoon te doen heb je alles letterlijk in handbereik.

Demonstraties

Om je winkelervaring nog beter en leuker te maken, zijn er verschillende service stations in de winkel te vinden. Hier worden kookdemonstraties gegeven en kun je allerlei gerechten proeven om zo ideeën voor het avondeten op te doen. Naast de reguliere bonus aanbiedingen hebben de AH XL winkels nog een extra speciale AH XL bonus folder. Hierin staan alle producten die in die week in de aanbieding zijn en enkel en alleen gelden voor de AH XL supermarkten. De AH XL is in het leven geroepen om families met veel gemak de dagelijkse en grote boodschappen te laten doen en ook voor iedereen die in 1 trip alle boodschappen voor de hele week in huis wil halen.

Bezorging

Om het boodschappen in huis halen nog makkelijker maken, is het ook mogelijk om al je producten thuis te laten bezorgen. Je kunt zowel op de website als in de app je boodschappen toevoegen aan je lijst. Deze kun je met je pinpas, een betaalverzoek of doorlopende machtiging betalen en vervolgens brengen de medewerkers van Albert Heijn je de boodschappen op de afgesproken datum en tijd. Zo hoef jij de deur niet meer uit om al je producten snel in huis te hebben.

Pick up points

Ook heeft de AH Pick Up Points. Hiermee bestel je nog steeds je producten online, maar haal je ze zelf op bij een Pick Up Point. De medewerkers halen de artikelen van je boodschappenlijst uit de schappen en verzamelen alles in een krat. Zo hoef je zelf de winkel niet in en kun je wanneer je weinig tijd hebt, het boodschappen doen gewoon door een ander laten doen. Door hiervan gebruik te maken weet je zeker dat je altijd de producten krijgt die je nodig hebt en zul je niet voor lege schappen komen te staan.

Over AH XL

Het concern Albert Heijn behoeft uiteraard geen introductie meer: deze grote speler onder de Nederlandse supermarkten voorziet al sinds jaar en dag menig huishouden van eten, drinken en schoonmaakspullen.

Maar ben je al bekend met AH XL? Zoals de naam al zegt vind je in deze supermarkt het grootste aanbod en de meeste spullen. Je vindt de fysieke winkels van AH XL in ruim 30 plaatsen in Nederland, en het grote voordeel is dat ze vaak ook ruimere openingstijden kennen dan de “gewone” winkels.

Hiernaast zijn er in de AH XL winkels ook aanbiedingen te verkrijgen die afwijken van die in de normale locaties, wat vaak meer voordeel voor grotere aankopen oplevert. Denk bijvoorbeeld aan mayonaise of rijst in grootverpakking, of een familiepakket gourmetvlees. Ook voor extra service zoals kledingstomerij of ticketservice voor evenementen voor jong en oud kun je in de (meeste) AH Xl winkels terecht.

Ook de handige zelfscanners zorgen er voor dat je geen tijd verliest. Geen tijd om vanavond in de keuken te staan? Bij de AH XL winkels vind je het grootste assortiment aan maaltijden die kant en klaar zijn: zo tover je in een handomdraai een diner voor je gezin of gasten op tafel.

Geen tijd om na je werk door de winkel te sjouwen? Bij AH Xl bestel je via internet gemakkelijk je boodschappen: deze haal je vervolgens af in de winkel of ze worden thuis bij je bezorgd.