TransIP

TransIP folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor TransIP

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor TransIP korting

Folder TransIP

Wil je een eigen bedrijf of onderneming oprichten? Dan kun je tegenwoordig natuurlijk echt niet meer zonder website want dat is voor de meeste mensen de eerste plek waar ze gaan kijken als ze ergens naar op zoek zijn. Heb je al een naam bedacht? Check dan altijd of deze nog beschikbaar is en of je er je eigen domeinnaam bij kunt krijgen. Dit kun je laten doen bij TransIP.

Domeinnaam checken en laten registreren

Op de website van TransIP kun je een domeinnaam naar keuze invoeren en meteen checken of deze reeds in gebruik of nog beschikbaar is. Hopelijk voor jou is dat laatste het geval zodat je deze naam meteen kunt laten registreren. Je krijgt op de site dan verschillende opties te zien waaruit je een keuze kunt maken om te laten registreren voor jouw website. Bij elke optie staat aangegeven wat de registratie van de domeinnaam kost en kun je deze in het winkelmandje doen en betalen. Je kunt ook meer namen tegelijk checken als je dat wilt en er meer tegelijk bestellen.

Ook voor webhosting

Bij TransIP kun je ook nog voor andere diensten terecht. Dit betekent dat je er bijvoorbeeld een beveiligde encryptie voor je site kunt laten maken. Op die manier is je website altijd veilig te bezoeken door iedereen. Dit is zeker een prettig idee als mensen er iets willen bestellen en er hun gegevens dienen achter te laten. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten. Kijk altijd even welk pakket het beste bij jouw situatie en bedrijf past zodat je het juiste kiest. Bij TransIP kun je ook terecht als het om webhosting gaat. Hiervoor zijn diverse pakketten te koop die in prijs variëren. Kijk altijd goed welk pakket je nodig hebt voordat je een keuze maakt.

Lees ook eens een blog

Heb je nu eigenlijk zelf niet zoveel kaas gegeten van websites, domeinnamen en alles wat daarmee te maken heeft? Dan is het zeker aan te raden eens de blogs door te lezen die je op de website van TransIP vindt. Hierin worden allerlei onderwerpen behandeld en je leest er veel informatie die te maken heeft met sites, over TransIP zelf, de laatste ontwikkelingen op het web enzovoort. Zo leer je er meer over en kun je er de nodige tips en tricks vinden als je een website voor je bedrijf wilt maken of er al eentje hebt.

Mogelijkheden om korting te krijgen

Bij veel winkels en aanbieders van bepaalde diensten kun je nog wel eens korting krijgen als je iets aanschaft. En zeg nu zelf: wie is er nu niet dol op korting? Ook bij TransIP zijn er mogelijkheden om korting te krijgen op een pakket dat je via de site aanschaft. Bij elk pakket voor bijvoorbeeld voor webhosting bestaat de mogelijkheid om de eerste maanden korting te krijgen, soms wel tot 50%. Dat is natuurlijk geen geringe korting. Kijk wel altijd even wat je na afloop van deze proefperiode gaat betalen zodat je weet waar je daarna aan toe bent.

Volg TransIP op de voet

Wil je niks meer missen op het gebied van webhosting en domeinnamen en van alle laatste nieuws van TransIP op de hoogte blijven? Dan is het handig het bedrijf te volgen op social media. TransIP is actief of Facebook, Twitter, YouTube en Instagram dus keuze genoeg. Op social media verschijnt alle nieuws in rap tempo dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat je nog ooit wat mist.

Neem contact op met de klantenservice van TransIP

Kom je er nu zelf niet helemaal uit wat je nodig hebt voor je website of is het niet zo jouw ding? Dan is het verstandig de hulp van TransIP in te roepen. Je kunt op verschillende manieren contact leggen met het bedrijf als je vragen hebt of tegen een probleem aanloopt. Als je al klant bent bij TransIP kunn je contact leggen via het berichtensysteem op de website. Binnen een uur neemt iemand van het Supportteam dan contact met jou op. Dit team van specialisten is zeven dagen per week bereikbaar en de tijden waarop dit is staan op de site.

Kijk ook even bij de Knowledge Base

Heb je een algemene vraag of ben je nog geen klant bij TransIP? Dan kun je het beste even een mailtje sturen naar een speciaal mailadres dat je ook op de site vindt. Kijk altijd eerst even in de Knowledge Base op de site. Misschien staat daar je vraag gewoon tussen en heb je meteen een antwoord.

Over TransIP

In 2003 werd in Nederland de holding TransIP Group opgericht. Dit bedrijf werd door Ali Nikman opgericht en bevat meerdere bedrijven, waarbij TransIP wellicht het meest bekende merk is. Dit domeinnaamregistratie- en webhostingbedrijf is door de jaren behoorlijk populair geworden in Nederland. Onwijs veel eigenaren van websites maken gebruik van de stabiele hostingdiensten van TransIP, waardoor hun websites/webshops nagenoeg altijd online staan. Volgens TransIP bieden hun servers namelijk 99,99% uptime aan.

Via de website van TransIP is het mogelijk om direct de gewenste diensten te bestellen. Je kunt hiervoor in de menubalk kiezen tussen de volgende categorieën: Domein & Webhosting, VPS en Stack. Met name onder de categorie VPS vind je behoorlijk veel uiteenlopende diensten terug. je kunt daarbij denken aan verschillende systemen, het opslaan van bestanden, verschillende softwarepakketten en verschillende mogelijkheden met betrekking tot Networking. Al met al heb je bij TransIP de keus uit behoorlijk veel online diensten, zodat je de online omgeving van jouw bedrijf kunt optimaliseren. Als je gebruik van de online diensten van TransIP gaat maken, ben je zeker niet de enige. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een flinke groei door weten te maken en is momenteel één van de marktleiders binnen Nederland.

Bij het vergelijken van de producten is het goed om te weten dat alle genoemde prijzen exclusief BTW zijn. Door de producten met elkaar te vergelijken, kan je uiteindelijk het gewenste online pakket uitkiezen. Heb je dat online pakket gevonden? Dan kan je deze snel en veilig via de website aanschaffen, waarna je direct in je mailbox een mail krijgt met verdere instructies. Voor grote projecten is het ook mogelijk om rechtstreeks met TransIP in contact te treden, zodat deze partij een aanbod op maat voor je kunt maken.

Op werkdagen tussen 09.00 en 00.00 uur staat de klantenservice van TransIP voor je klaar. Je kunt hen bereiken via mailadres [email protected]. Het is goed om te weten dat TransIP sinds 2017 géén telefonische support meer aanbiedt.