Vattenfall

Vattenfall folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Vattenfall

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

Tips voor Vattenfall korting

Folder Vattenfall

Gas, water en licht zijn belangrijke voorzieningen om te hebben in huis. Iedereen wil immers warm zitten binnen en heet water onder de douche of in bad is ook wel zo prettig. Stroom hebben we natuurlijk nodig want tegenwoordig werkt nagenoeg elk apparaat dat we in huis gebruiken daar op en zelfs je auto kun je ermee opladen. Er zijn verschillende energiebedrijven waar je in Nederland terecht kunt voor stroom en gas (dit laatste zal verdwijnen in de loop der jaren) waarvan Vattenfall er eentje is.

Duurzame en fossielvrije energie

Doet deze naam nu niet direct een belletje bij je rinkelen? Weet dan dat ze eerder werkten onder de naam Nuon maar opgegaan zijn in het Zweedse bedrijf Vattenfall. Je kunt bij deze energieleverancier terecht voor duurzame energie en er wordt dan ook gestreefd naar een samenleving waarin stroom op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt en waar we geen gebruik meer maken van fossiele brandstoffen.

Lees informatie over de diensten en producten van Vattenfall op de site

Wil je meer weten over Vattenfall en waarvoor je zoal bij deze leverancier van energie terecht kunt? Dan is het altijd slim eerst een kijkje op de website te nemen. Kijk naar wat voor producten en diensten je er terecht kunt en wat je zelf kunt doen om duurzaam te wonen en te leven. Zo werk jij ook mee aan een goede en duurzame toekomst. Je kunt allerlei informatie hierover lezen op de site maar ook over bijvoorbeeld het afsluiten van een energiecontract en wat je dit gaat kosten.

Kijk of je een folder over Vattenfall kunt vinden

Als je wilt weten waarvoor Vattenfall staat, kijk dan eens of er folders beschikbaar zijn waarin meer informatie over dit bedrijf, producten en diensten worden beschreven. Is er een informatiefolder beschikbaar, dan vind je deze altijd op 1Folders.nl want we bieden je hier een groot aanbod aan allerlei folders van de meest uiteenlopende aanbieders.

Voordelig een abonnement afsluiten bij Vattenfall

Je kunt ook op de site van Vattenfall terecht als je interesse hebt in een contract af te sluiten bij deze energieleverancier. Stap je bijvoorbeeld over van een andere maatschappij? Dan kun je korting krijgen op je pakket maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk een cadeaubon te krijgen die je elders kunt besteden als je een abonnement bij Vattenfall afsluit. Je kunt altijd zelf berekenen wat je maandbedrag wordt zodat je weet waar je aan toe bent. Kijk en vergelijk de verschillende mogelijkheden goed zodat je weet wat voor jou het gunstigste uitpakt.

Regel je energiezaken zelf met Mijn Vattenfall

Bij Vattenfall kun je veel zelf regelen zoals bijvoorbeeld hoe je betaalt. Je krijgt een duidelijk overzicht zodat je weet wat je verbruikt en of je misschien beter eens kunt kijken of je kunt besparen op je energie. Bij deze energieleverancier kun je zelf je zaken regelen via Mijn Vattenfall. Dit is handig want zo behoud je zelf altijd het overzicht over je zaken. Je logt hiervoor in zodat niemand anders je zaken kan zien en het is altijd veilig om te doen.

Zo stel je het makkelijkst je vraag aan Vattenfall

Heb je een vraag aan Vattenfall of wil je meer weten over alle mogelijkheden? Dan neem je daarvoor het beste even contact op met de energieleverancier. Dit kun je onder andere doen door met de klantenservice te bellen of een appje te sturen. De tijden waarop dit kan en de juiste nummers vind je op de website van Vattenfall. Er is ook een chatbot waarmee je contact kunt opnemen als je dat handig vindt.

Kijk altijd even of je antwoord op de site te vinden is

Nu is er op de site van Vattenfall heel veel informatie te vinden die gerangschikt is per categorie. Kijk daarom ook altijd even of je daar misschien je antwoord vinden kunt. Zo hoef je geen nader contact te leggen of verder te zoeken. Dit is uiteraard wel altijd mogelijk als je er zelf niet uitkomt of gewoon persoonlijk met iemand spreken het prettigste vindt.

Volg Vattenfall op social media om niks te missen

Wil je nu geen enkel nieuwtje van Vattenfall missen? Kijk dan eens op een van de social media kanalen waarop het bedrijf actief is. Dit is onder andere op Facebook. Het nieuws gaat daar snel en je weet zo zeker dat je niks meer mist en kunt er de ervaringen van andere klanten lezen zodat je weet wat zij van de energieleverancier vinden. Laat ook die van jezelf achter als je al klant bent bij Vattenfall.

Over Vattenfall

Vattenfall werd in 1909 door de Zweedse overheid opgericht. De overheid wilde in Zweden graag de controle behouden over het opwekken van elektriciteit. Vattenfall werd daarom opgericht en ook werden meerdere waterkrachtcentrales gebouwd. In het jaar 1995 besloot het bedrijf om ook de overstap naar andere landen te gaan maken; in onder meer Polen en Duitsland werden elektriciteitsbedrijven overgenomen door Vattenfall.

Dat gebeurde ook in 2009 in ons land; toen werd het Nederlandse bedrijf Nuon overgenomen door Vattenfall. Jarenlang heeft het bedrijf in ons land nog onder de naam Nuon gefungeerd, maar daar is sinds 2018 verandering in gekomen. Hedendaags kom je nog met name de naam Vattenfall tegen en nagenoeg nooit meer de naam Nuon.

In ons land biedt Vattenfall allerlei soorten producten op het gebied van Stroom, Gas, Warmte, Zonne-energie, Isolatie, Ventilatie, Huisbeveiliging en Glas aan. Op de website van het bedrijf kan je een compleet overzicht vinden van alle producten en diensten, inclusief een (korte) toelichting per product/dienst. Overigens biedt het bedrijf diensten en producten aan voor particulieren, maar ook voor MKB bedrijven, ZZP’ers en grote(re) bedrijven.

Door op de website van Vattenfall jouw postcode en huisnummer in te vullen, kan je direct een contract voor stroom en/of gas afsluiten. Je hebt hierbij de keus tussen verschillende looptijden en tussen verschillende producten. Zo kan je kiezen voor ‘standaard stroom/gas’ of voor ‘duurzaam stroom/gas’. Aan jou de keus. Na het afsluiten van het contract krijg je alle benodigde gegevens van Vattenfall per mail geleverd, waarna het contract vanaf de gewenste ingangsdatum van start gaat.

Heb je vragen over bepaalde producten van Vattenfall? De klantenservice van het bedrijf staat graag voor je klaar; je kunt hiervoor een bericht via Facebook of Twitter sturen of bellen naar 0900 0808. De klantenservice van Vattenfall is op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur bereikbaar.