Tuinland

Tuinland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tuinland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire Tuinland winkels

Tips voor Tuinland korting

Folder Tuinland

Als je een tuin of balkon hebt dan wil je natuurlijk wel dat deze er een beetje leuk en gezellig uitziet. Hiervoor kun je natuurlijk bij tal van winkels en webshops terecht. Zo ook bij Tuinland. Je kunt voor alles wat zij verkopen terecht in de webshop maar ook in een van de vier winkels van deze keten. Ben je op zoek naar leuke spullen voor in de tuin? Neem daar dan zeker even een kijkje.

Waarvoor kun je zoal terecht bij Tuinland?

Bij Tuinland vind je zowel alles voor in de tuin zoals planten, struiken en bloemen maar ook het gereedschap dat je nodig hebt om deze te onderhouden. Daarnaast verkopen ze binnenplanten, bloempotten en alles wat je maar kunt bedenken om de inrichting van je huis gezellig te maken. Ook voor tuinmeubels, alles voor je dier en zelfs kleding ben je er aan het juiste adres. Als je precies wilt weten wat ze allemaal in het assortiment hebben neem je het beste eens rustig een kijkje op de website.

Fysieke winkels van Tuinland

Liever naar een echte winkel? Dan kun je Tuinland vinden op vier locaties, te weten in Zwolle, Assen, Groningen en Wilp. Als je op de website even kijkt bij Winkels, zie je precies waar deze vestigingen zijn, waarvoor je er terecht kunt en wanneer ze geopend zijn. Ook het adres en de contactgegevens staan erbij vermeld zodat je weet waar je dient te zijn en hoe je contact kunt opnemen als je iets weten wilt.

Folder of lopende acties

De meeste mensen zijn doorgaans dol op korting en speciale acties. Wil je weten wat er op een bepaald moment geldt aan aanbiedingen bij Tuinland? Dan kijk je het beste even op de website. Mocht er een folder lopen, dan vind je deze altijd op de website van de aanbieder zelf maar ook op sites waarop meer folders worden getoond. Op de website van Tuinland zelf staan tevens geldende acties. Dit kunnen bijvoorbeeld acties zijn waarbij je iets kunt winnen of korting krijgt op een bepaald artikel of merk.

Maak gebruik van couponcodes

Er wordt ook met couponcodes gewerkt. Deze worden regelmatig uitgegeven en je krijgt er korting mee als je iets online bestelt. Heb je iets gevonden naar je zin en dit in het winkelmandje gedaan? Dan kun je bij de volgende stap van de bestelling de code invoeren om zo de nodige korting te krijgen. Houd er wel rekening mee dat de codes maar beperkt geldig zijn. Op de site kun je in de gaten houden hoe lang dit is en welke codes er beschikbaar zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Tuinland

Wil je niet steeds zelf in de gaten houden of er aanbiedingen gelden of geen enkele actie van Tuinland meer missen? Dan kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit doe je door je mailadres door te geven via de website. Zo krijg je automatisch alle nieuws over aanbiedingen, acties en persoonlijk voordeel in je mailbox zodat je nooit meer wat hoeft te missen.

Ook voor tips en tricks

Wil je graag wat meer weten over het onderhoud van je tuin, de verzorging van plant en dier of de nodige tips opdoen? Dan kun je bij Tuinland op de site diverse magazines raadplegen. Hierin vind je niet alleen de nodige tips maar kun je ook inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de inrichting van je woning of tuin. Er verschijnen regelmatig andere magazines dus het is zeker aan te raden zo nu en dan een kijkje te nemen.

Volg Tuinland op social media

Je blijft ook op de hoogte van allerlei nieuwtjes van Tuinland als je ze volgt via social media. Dit kun je doen via de volgende kanalen: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. Als je vragen hebt kun je daar natuurlijk ook terecht. Je kunt deze tevens stellen in een van de filialen van Tuinland. Bellen met of mailen naar een van de winkels is ook mogelijk.

Waar kun je terecht met je vraag?

Heb je een algemene vraag of wil je iets weten over bijvoorbeeld een bestelling, een bepaald artikel of iets anders? Dan kun je ervoor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de site vindt. Nadat je dit verstuurd hebt krijg je zo snel mogelijk antwoord. Op de website van Tuinland vind je ook verschillende veelgestelde vragen. Kijk eerst even of jouw vraag daar misschien tussen staat. Zo heb je snel een antwoord en hoef je niet meer verder te zoeken.

Over Tuinland

In 1919 werd door Girbe Drenth in Assen een kwekerij van groenteplanten opgestart. Na de oprichting van deze kwekerij werd er ook al snel gestart met het handelen in groente- en landbouwzaden. Na de overname van Henk Drenth, zoon van, werd deze zaadhandel uitgebouwd tot een landelijk netwerk. In 1968 startte Henk Drenth ook met het eerste tuincentrum. Dit tuincentrum, plus de daaropvolgende tuincentra, kregen de welbekende naam Intratuin. In 2004 besluit Drenth om te stoppen met Intratuin en de tuincentra een nieuwe naam te geven; Tuinland. Enkele jaren later werd ook de officiële webshop van Tuinland gelanceerd.

De vestigingen van Tuinland zijn momenteel in Wilp, Groningen, Assen en Zwolle te vinden. In deze tuincentra ben je aan het juiste adres voor alles voor in je tuin. Daarvoor kan je echter ook gebruik maken van de overzichtelijke webshop. In de webshop heb je de keus uit de volgende categorieën: Tuinmeubelen, Kamerplanten, Binnen, Dieren, Bloemen & Planten & Potten, Folder en Cadeaushop.

Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, kan een ieder bij Tuinland wel slagen. Hierbij ben je verzekerd van een prima service. Bestel je via de webshop? Dan ben je ook nog verzekerd van snelle levering. Voor deze snelle levering betaal je standaard een bedrag van € 4,99. Behalve als je grote pakketten (meer dan 30KG) aanschaft; dan betaal je € 29,95 aan verzendkosten.

Na het ontvangen van de artikelen heb je 30 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. De kosten voor het retourneren van de producten komen voor eigen rekening. Heb je vragen over de retournering? De klantenservice van Tuinland staat graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via [email protected] of op telefoonnummer 0592 760 760. Ook via Facebook Messenger en een online contactformulier is het mogelijk om in contact te komen. Uiteraard kan je ook naar één van de vestigingen voor al je vragen.