Apple

Apple folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Apple

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Populaire Apple winkels

Tips voor Apple korting

Folder Apple

In 1976 opende het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple Inc. haar deuren. Steve Jobs richtte samen met Steve Wozniak en Ronald Wayne het bedrijf op en opende het hoofdkantoor in Californië. Toen in de eind jaren ‘70 de Apple II op de markt kwam, begon Apple echt bekend te worden. De firma wist een zeer belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van de computermarkt. Na de Apple II kwamen de Apple III, de Apple Lisa en de Apple Macintosh en dit zijn allemaal voorlopers van de Mac-computers die vandaag de dag te koop zijn. Eind jaren ‘90 verkeerde Apple in de problemen en toen was het Steve Jobs die met behulp van een investering van Microsoft ervoor zorgde dat Apple niet failliet ging.

Succesvol bedrijf

Vanaf 2007 begon Apple echt succesvol te worden. Steve Jobs introduceerde de iPhone, de iPod Touch en de iPad en vormde daarmee de toekomst van mobiele telefoons en tablets. Doordat de iPhone zo eenvoudig te gebruiken was, werd dit product razend populair. De firma breidde steeds meer uit en creëerde ook een eigen app store met applicaties die speciaal voor de Apple producten ontwikkeld waren. Naast de hardware maakt Apple ook eigen software voor haar Apple producten en ook speciale programma’s voor Windows. Dit is natuurlijk ook omdat Windows sinds de investering in de jaren ‘90 aandeelhouder geworden is. Waar het vroeger Apple Computer Inc. was werd de naam in 2007 omgezet naar Apple Inc om duidelijk te maken dat Apple meer dan alleen computers is.

Verschillende producten

Apple ontwerpt, produceert en verkoopt allerlei producten op het gebied van mobiele communicatie, media apparaten, computers, diensten en daarnaast ook software en accessoires. Overal ter wereld zijn wel Apple Stores te vinden en het bedrijf heeft maar liefst meer dan 130.000 mensen in dienst. In al de jaren dat Apple actief is, is de iPhone het best verkochte product aller tijden. In 2001 introduceerde Apple iTunes, een digitale mediaspeler en sinds 2015 begon Apple ook met Apple Music. Deze streaming muziekdienst werd voor Apple producten, maar ook voor Android gebruikers beschikbaar gemaakt. Sinds vorig jaar biedt Apple ook Apple TV + aan waarmee je met een abonnement films en series kunt kijken.

Innoveren

Apple bleef innoveren in alle jaren dat het bedrijf bestaat. Met de komst van de eerste computers tot de laatste iphone is Apple constant bezig geweest nieuwe snufjes en technologieën toe te passen op haar producten. Het bedrijf heeft de complete productieketen in eigen beheer. Hierdoor kan het bedrijf alles zelf bepalen en ook de kosten hiervan laag houden. De hardware van Apple wordt onder streng toezicht gemaakt en de software en hardware kan perfect op elkaar afgestemd worden. Je betaalt voor een Apple product wel vaak veel meer dan voor een budget product, maar dit is omdat er met hoogwaardige materialen gewerkt wordt. Apple producten gaan over het algemeen lang mee en behouden daardoor hun waarde.

Deskundige medewerkers

Als je naar de Apple Stores gaat, zul je daar zeer kundige medewerkers tegenkomen. Ze kennen de producten in het assortiment door en door en kunnen je zeer goed adviseren welk product of welke producten juist voor jou zijn. Vraag ze dus vooral om hulp en weet dat je met een product de winkel verlaat dat bij jouw behoeften en voorkeuren aansluit. Ook als je niet helemaal weet wat je nodig bent, kun je je goed laten adviseren door de verkoopadviseurs. Er zijn ook in-store winkels van Apple te vinden in bijvoorbeeld de Mediamarkt. Hier vind je een afdeling van Apple waar ook kundige medewerkers rondlopen die jou goed kunnen adviseren. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf in de winkel rondstruinen en de verschillende producten die uitgestald staan uitproberen.

Online bestellen

Je kunt de producten van Apple ook gewoon online bestellen. Dit kan via de webshop van Apple zelf, maar ook verschillende andere winkels bieden de producten van Apple aan. In de webshop van Apple zijn alle producten te verkrijgen en kun je heel duidelijk zien wat de prijs is. Het betalen in de webshop gaat veilig via iDeal, Apple Pay en creditcards en vervolgens wordt je aankoop naar je toe verzonden. Je kunt je bestelling ook in een Apple Store ophalen.

Folder

Zo nu en dan heeft Apple hele leuke acties en daarmee kun je nog best wel wat geld besparen. Houd daarvoor de website van Apple en de verschillende websites die de producten van Apple verkopen goed in de gaten. Op 1Folders.nl kun je ook de nieuwste folders met leuke Apple aanbiedingen vinden en zo kun je veel geld besparen.

Over Apple

Wie kent het Amerikaanse bedrijf Apple nog niet? Het bedrijf is wereld bekend geworden dankzij de iPhone, de iPod en de iPad. In de afgelopen jaren heeft dit bedrijf zich weten te profileren als één van de pioniers binnen de tech industrie. Dit ging aan de hand van de baas Steve Jobs; helaas heeft hij de huidige macht van Apple niet meer mee mogen maken.

In het assortiment van Apple kom je tegenwoordig verscheidene producten tegen. De smartphone, de iPhone, spreekt tot de verbeelding. Dat geldt ook voor de iMac, de iPad, de Macbook, de iWatch en allerlei accessoires. Zo zijn ook de draadloze bluetooth oordopjes onwijs populair geworden. Ook dat is weer te danken aan Apple.

Wil je producten van Apple bestellen? Dan is dit mogelijk in de webshop van het merk. Hier kan je bijvoorbeeld je eigen iPhone samenstellen; kies de kleur, kies het geheugen en reken direct af. Vervolgens kan je de bestelling al de volgende dag in huis verwachten. Indien de orderwaarde meer dan 40 euro bedraagt, hoef je geen verzendkosten te betalen. In de andere gevallen betaal je een klein bedrag. Je kunt er overigens ook voor kiezen om het product in één van de Apple winkels te vinden. Deze winkels zitten in onder andere Den Haag, Haarlem en Amsterdam.

Het is eveneens mogelijk om ontvangen artikelen te retourneren. Op de website van Apple zijn hier alle instructies voor te vinden. Voor meer informatie over retourneren kan je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van Apple is op werkdagen tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 000 0200 570. Daarnaast kan je hier uiteraard ook voor terecht bij één van de Apple stores.