Nisbets

Nisbets folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Nisbets

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Blokker
Action
Xenos
Big Bazar
Wibra
HEMA
Marskramer
EMTÉ
Plentyparts
Natuurwinkel
Haco
Swiss Sense
CASA
De Wit Schijndel
Tupperware
Warmteservice
Brabantia
Smulderstextiel

Populaire folders

Tips voor Nisbets korting

Folder Nisbets

Als je een eigen zaak hebt in de horeca heb je natuurlijk wel van alles nodig om je eten te bereiden, te presenteren en voor te schotelen aan je gasten, die uiteraard ook een fijne plek nodig hebben om te kunnen zitten of waar ze kunnen wachten op hun bestelling. Nisbets verkoopt horecabenodigdheden voor hotels en restaurants maar je kunt er ook als particuliere klant terecht. Je neemt het beste een kijkje op de website om te zien wat ze zoal in het assortiment hebben zodat je weet waarvoor je er terecht kunt.

Alles voor de horeca

Je kunt het zo gek niet bedenken maar alles wat je nodig hebt in een horecagelegenheid zoals in een hotel of restaurant, heeft Nisbets wel. Op de website kun je kijken binnen diverse categorieën of ze dat verkopen waar jij als horecaeigenaar naar op zoek bent. Zo vind je sneller wat je nodig hebt en hoef je niet de volledige website af te zoeken naar een bepaald product.

Snel bestellen en leveren

Bij Nisbets kun je, als je iets met spoed nodig hebt, voor Snel bestellen kiezen. Als je hierop klikt krijg je een bestelformulier te zien dat je kunt invullen en versturen. Je kunt uiteraard ook gewoon tussen alle producten kijken wat je nodig hebt en deze in het winkelwagentje stoppen. In principe levert Nisbets de volgende dag maar als het door omstandigheden drukker is, kan het wat langer duren. Dit staat dan ook altijd aangegeven op de website zodat je weet waar je als klant aan toe bent.

Maak een account aan bij Nisbets

Voor bestellingen met een aankoopwaarde van €75 of meer betaal je geen extra verzendkosten bij Nisbets. Als je een bestelling wilt doen dien je je eerst te registreren bij Nisbets. Dit hoef je maar eenmaal te doen want bij latere bestellingen kun je dan zo inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Niet alleen makkelijk maar zo gaat bestellen en communiceren met de leverancier van horecabenodigdheden ook sneller en is altijd veilig omdat alleen jij op je eigen account kunt inloggen en een bestelling kunt plaatsen.

Kijk ook eens in de Uitverkoop

Nu is het best een aardige uitgave als je spulletjes nodig hebt voor je horecagelegenheid. Zeker als je nog moet beginnen en alles nodig hebt zul je daar een behoorlijk budget voor nodig hebben. Bepaalde spullen heb je nu eenmaal nodig en daar wil je tijdens het werk of als er gasten zijn niet op mispakken. Om dan toch wat te kunnen besparen op je aankoop is het altijd slim eerst even in de Uitverkoop en Speciale aanbiedingen te kijken op de website. Hierin vind je tal van afgeprijsde producten die plaatsmaken voor de nieuwe collectie en die uit het assortiment gaan.

Kijk of je korting kunt krijgen

Niks mis mee maar je betaalt er wel aanzienlijk minder voor dus dat betekent dat je meer kunt kopen of je toch kunt veroorloven iets aan te schaffen dat eerst te duur was. Alle afgeprijsde artikelen zijn gerangschikt per categorie zodat het makkelijker zoeken voor je is. Bij ieder artikel staat wat het je nu nog kost of hoeveel korting je krijgt, zodat je weet hoeveel voordeel je ermee behaalt.

Met vragen ga je naar de klantenservice van Nisbets

Zie je overigens een product dat door Nisbets verkocht wordt elders tegen een lagere prijs? Dan krijg je het verschil van Nisbets terug. Hiervoor vul je het formulier in dat je op de website vindt. Hiervoor gelden uiteraard bepaalde voorwaarden die je op de site kunt vinden. Als je vragen hebt aan Nisbets kun je je wenden tot de klantenservice. Deze is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar maar verder werkt het bedrijf 24/7 dus bestellingen kun je altijd plaatsen. Nisbets is tevens actief op Facebook en Instagram dus daar te volgen zodat je geen enkel nieuwtje meer hoeft te missen.

Doe ideeën op via de website

Wil je eerst wat meer inspiratie opdoen voor de inrichting van je gelegenheid of weet je niet zo goed wat je allemaal nodig hebt? Dan kun je daarvoor goed terecht op de site van Nisbets. Je vindt er digitale catalogi die je kunt raadplegen, koopwijzers, blogs met tips en tricks en kunt er alles lezen over de laatste trends op horecagebied. Zo doe je niet enkel nieuwe ideeën op maar kun je ook bepalen wat je nodig hebt en wat nuttig is voor jouw horecagelegenheid om aan te schaffen, zodat je goed kunt werken en het je klanten naar de zin kunt maken.

Over Nisbets

Dé leverancier voor de horeca; dat is de slogan van het bedrijf Nisbets. Dit bedrijf werd al in 1983 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Sinds de oprichting is het bedrijf gegroeid, waardoor het ook de overstap naar ons land gemaakt heeft. Vanaf het allereerste moment richtte het bedrijf zich al op het ontwikkelen, verkopen en distribueren van commerciële keukenapparatuur, cateringbenodigdheden en aanverwante horecaproducten. Onder het klantenbestand van Nisbets vallen onder meer scholen, cafés, bars, restaurants en hotels.

Voor veel Nederlandse horecaondernemers is Nisbets een geliefde partner om aankopen te doen. Het aanbod is behoorlijk uitgebreid, het bedrijf hanteert prima voorwaarden en heeft service hoog in het vaandel staan. Tevens biedt het bedrijf een snelle levering aan en hanteert het bedrijf de laagste prijsgarantie. Deze werkwijze is behoorlijk succesvol gebleken; het bedrijf is momenteel één van de grootste leveranciers van professionele horeca artikelen in Europa. Het bedrijf is actief in 7 landen en heeft meer dan 10.000 producten in het assortiment.

Via de webshop van het bedrijf kan je allerlei soorten producten aanschaffen. Deze producten zijn onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Bar & Tafelgerei, Verbruiksartikelen, Meubilair, Kleding & Schorten & Schoenen, Keukengerei & Opslag, Schoonmaak & Hygiëne, Catering apparaten en koeltechniek. Onder de categorie ‘Uitverkoop’ kan je ook nog allerlei interessante aanbiedingen vinden.

Bestel je voor meer dan 50 euro exclusief BTW? Dan betaal je geen verzendkosten. Bij kleine orders betaal je 6,95 euro exclusief BTW aan verzendkosten.

Als je niet volledig tevreden bent, kan je de ontvangen artikelen binnen 30 dagen gratis retourneren. Om een retourzending in gang te zetten, kan je contact opnemen met de klantenservice van Nisbets. Hiervoor kan je bellen naar 040 262 80 80 of mailen naar [email protected].