Scott

Scott folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Scott

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Scott korting

Folder Scott

Scott Sports is een bedrijf met het hoofdkantoor in Zwitserland dat allerlei sportartikelen produceert. Oorspronkelijk werd het opgericht in de Verenigde Staten in 1958, maar zo’n 20 jaar geleden is het bedrijf overgedragen naar Zwitserland. Het motto van Scott is ‘no shortcuts’. Ze doelen hiermee op hun visie om producten te leveren van hoge kwaliteit, maar wel op de correcte manier en om de juiste redenen. Het gaat om de schoonheid van sport zelf, en zij hopen hier een positieve rol in te spelen. In 2018 vierde Scott haar 60 jarig bestaan en ze hopen nog vele jaren te mogen groeien en ontwikkelen in de sportbranche.

De visie van Scott

Scott wil sporters inspireren, van amateurs tot professionals. Ze geloven dat het ontwerp van sportartikelen en de technologische innovatie die bij bepaalde producten komt kijken bijdragen aan de toewijding en passie voor de sportwereld. Apparaten van hoge kwaliteit of kleding met een strak ontwerp kan een atleet net die boost geven om beter te presteren, voor publiek of voor hen zelf. Zodoende kunnen sporters ook echt genieten van de sport. Scott benadrukt het bijna kindse enthousiasme en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen de kaders van sport.

Waarvoor kun je bij Scott terecht?

Scott heeft een enorm breed assortiment. Letterlijk alles wat je nodig zou kunnen hebben bij fietsen, rennen, motorcross of wintersport is te vinden op de website van Scott. Van mountainbikes tot helmen, van zonnebrillen tot ski’s, en van sportschoenen tot sportkleding, ze hebben het allemaal. Ook als je geen fervent sporter bent en je zoekt gewoon een strakke workout outfit, of je gaat op vakantie en je wil graag investeren in accessoires voor een actieve wandeling van hoogstaande kwaliteit, dan kun je terecht bij Scott.

Wegwijs op de website van Scott

Ondanks dat producten van Scott en veel Nederlandse sportwinkels te vinden zijn, vind je het hele assortiment in één oogopslag op hun webshop. Dat is wel zo handig als je alle keuzemogelijkheden wil opnemen bij het maken van jouw beslissing. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je kunt zoeken op sport, maar ook op soort product, bijvoorbeeld kleding, accessoires, of apparaten. Ook kun je zoeken op gender of collectie. Als je eenmaal een categorie gekozen hebt, kun je vervolgens filteren op kleur, maat, en prijs. Je krijgt dan al snel een duidelijk schema van welke opties er zijn zodat je een goede keuze kunt maken die voldoet aan jouw persoonlijke voorkeur.

Check de folder van Scott

Als je de producten van Scott super leuk vindt, maar ze liggen helaas buiten jouw budget, dan is het een goed idee om de folder van Scott goed in de gaten te houden. Ze brengen namelijk regelmatig een folder uit met hele leuke aanbiedingen en acties. Folders worden altijd gepubliceerd op 1Folders.nl. Als er momenteel geen actuele folder op de markt is, kom dan op een later tijdstip nog een keer terug. Het is het zeker waard.

Je maakt deel uit van een community

Scott is niet enkel een fabrikant van sportartikelen. Als klant krijg je namelijk de mogelijkheid om deel uit te maken van een echte community. Op die manier creëert Scott dat familiaire gevoel van saamhorigheid. Op de community pagina op de website vind je verhalen van zowel klanten als medewerkers over hun sportervaringen. Als je door deze blogs heen leest, kom je er al snel achter dat mensen gelijksoortige dingen hebben meegemaakt in de wereld van sport als jij. Ook kan het je inspireren of juist een nieuwe perspectief bieden op de sport die jij wellicht altijd als vanzelfsprekend hebt ervaren. Een echte aanrader is bijvoorbeeld The Cottonwood Project.

Nieuws en video’s

Op de nieuwspagina van Scott word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen in de sportbranche. Zo weet je altijd welke nieuwe producten binnenkort op de markt gaan komen en hoe het zit met de technologische ontwikkeling van bepaalde accessoires. Als dat nog niet genoeg is, kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan telkens een e-mail als er een nieuwsbrief uitkomt. Ook publiceert Scott van tijd tot tijd video’s op hun YouTube kanaal. Je krijgt dan bijvoorbeeld de beste tips en tricks om beter te worden in een bepaalde sport, of je hoort het verhaal van een atleet aan de andere kant van de wereld die jou misschien wel inspireert om die sport weer op te pakken. Scott is voor iedereen die deel wil uitmaken van een actieve en enthousiaste sportwereld waar je alleen maar heel veel positieve energie uithaalt.

Over Scott


In 1958 werd in Amerika door de heer Ed Scott het merk Scott opgericht. Dit merk richtte zich in eerste instantie op het produceren van sportartikelen, waarin koolstof verwerkt werd. Dit materiaal vormde eigenlijk de rode draad in het assortiment van Scott. Enkele jaren geleden werd het bedrijf overgenomen door een Zwitserse holding, waarna het hoofdkantoor ook naar Zwitserland verplaatst is. Dit heeft ook invloed gehad op de samenstelling van het assortiment; het assortiment is namelijk nóg uitgebreider geworden.

Als je op de website van Scott kijkt, zie je direct dat men meerdere soorten artikelen aanbiedt. In de bovenbalk kan je kiezen tussen de volgende categorieën: Bike, Wintersports, Running en Motosports. Met name op het gebied van fietsen heeft Scott een indrukwekkende staat van dienst. Zo is het merk ook sponsor en naamgever van één van de grootste professionele wielerploegen ter wereld; Michelton-Scott.

Nadat je op de categorie ‘Bike’ geklikt hebt, krijg je allerlei subcategorieën te zien. Zo kan je mountainbikes bekijken, wielrenfietsen, trekking fietsen en gravelfietsen. Ook vind je allerlei fiets accessoires, fietskleding en overige producten voor mannen, vrouwen én kinderen.

Het is via de website van Scott helaas niet mogelijk om de gewenste producten te bestellen. Op de website vind je echter wel een ‘Dealer Locator’. Door hier je woonplaats in te vullen, toont de website direct waar het dichtstbijzijnde verkooppunt voor jou te vinden is. Bij dat verkooppunt kan je vervolgens de artikelen van Scott aanschaffen.

Mocht je vragen hebben, kan je ook terecht bij deze verkooppunten. Je kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen met het hoofdkantoor van Scott. Daarvoor kan je via de website van dit sportmerk een contactformulier ingevuld. Via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Pinterest blijf je op de hoogte van de nieuwste sportartikelen van dit wereldwijd opererende sportmerk!