Sportsworld

Sportsworld folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Sportsworld

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Over Sportsworld

Voor het aanschaffen van allerlei sport gerelateerde producten ben je bij Sportsworld aan het juiste adres. Sportsworld heeft in de afgelopen jaren meerdere vestigingen opgebouwd. Deze vestigingen zijn te vinden in Leerdam, in Rotterdam en in Beuningen. In deze zogeheten megastores kan je terecht voor het aanschaffen van producten op het gebied van sport en sportieve mode.

Voor het aanschaffen van de producten kan je ook terecht bij de webshop van Sportsworld. In deze webshop heb je de keus uit meerdere categorieën: Sporten, Schoenen, Kleding, Outdoor, Wintersport, Bad-strand, Watersport en Outlet. Deze categorieën laten duidelijk zien dat het assortiment van Sportsworld tamelijk uitgebreid te noemen is. Per categorie vind je ook weer allerlei subcategorieën terug. Onder de categorie ‘Sport’ vallen gangbare sporten zoals Hockey en Voetbal, maar ook minder gangbare sporten zoals honkbal, jeu de boules en rugby. Bij Sportsworld kan je zodoende terecht voor allerlei sporten.

Bij het bestellen van producten kan je profiteren van enkele voordelen. Indien jouw order meer dan 50 euro bedraagt, wordt de verzending volledig gratis thuisbezorgd. Is jouw order minder dan 50 euro? Dan betaal je verzendkosten á € 4,95.

Als je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze (onder bepaalde voorwaarden) retourneren. Deze voorwaarden zijn in de webshop van Sportsworld te vinden. Je kunt daar tevens de retour aanmelden. Vervolgens krijg je een retourformulier per mail toegestuurd. De kosten voor het retourneren van artikelen komen bij Sportsworld voor eigen rekening.

Mocht je vragen/opmerkingen/suggesties hebben, staat de klantenservice van Sportsworld dagelijks voor je klaar. Je kunt hen op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 0900 – 222 4040. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of via social media in contact te komen. Sportsworld is actief op Facebook, Twitter en Instagram.