Belvilla

Belvilla folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Belvilla

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor Belvilla korting

Folder Belvilla

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd leuk. Je kunt naar veel bestemmingen in zowel binnen- als buitenland en ook de verblijven zijn allemaal anders. Gaat je voorkeur uit naar een verblijf in een vakantiehuis? Kijk dan ook eens op de site van Belvilla wat er allemaal mogelijk is. Je vindt er een groot aanbod aan vakantiehuizen in zowel Nederland, België als in tal van andere landen in Europa dus er is ook nog eens wat te kiezen. Er zijn tevens anders verblijfsmogelijkheden dus kijk altijd even goed wat er kan.

Korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Belvilla

Voor het aanbod kijk je het beste eerst eens rustig op de website van Belvilla. Wil je graag een vakantiehuis huren dan kun je daar natuurlijk de volle prijs voor betalen maar het is vaak ook goed mogelijk om dit met korting te doen. Om te beginnen kun je al €200 korting krijgen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Belvilla. Dit doe je door je emailadres door te geven via de website. Dit is eenmalig dus zo gepiept.

Mis geen enkel nieuwtje meer van Belvilla

Dit is niet enige voordeel dat je ermee doet want je krijgt op die manier ook altijd automatisch alle laatste nieuws van Belvilla in je mailbox dus je hoeft nooit meer wat te missen over acties, aanbiedingen en de nieuwste bestemmingen en verblijfsmogelijkheden. En vergeet ook niet de reisadviezen die je ermee krijgt. De korting komt in de vorm van een speciale code die je kunt inzetten tijdens een bestelling.

Korting als je last-minute boekt

Als je nog meer korting wilt krijgen op een vakantievilla dan kun je ook kiezen voor het boeken van een last-minute verblijf. Hiermee kun je vaak tot wel €100 korting krijgen en binnen het aanbod is veelal echt nog wel iets leuks te vinden dat in de smaak valt. Misschien niet alles meer maar als je even verder zoekt vind je beslist een bestemming die je aanstaat en bespaar je toch wat op je vakantie. Altijd leuk want dan heb je, eenmaal aangekomen op je vakantieadres, daar weer wat meer te besteden.

Betalen met cadeaubonnen levert korting op

Een laatste manier om nog meer korting te krijgen bij Belvilla is door te betalen met cadeaubonnen. Op die manier krijg je 10% extra korting. De cadeaubon van Belvilla kun je ook als een leuk cadeau kopen voor iemand anders. De bon is vijf jaar geldig en daarvoor kan de ontvanger zelf een vakantiebestemming naar keuze uitzoeken. Kijk bij alle acties en aanbiedingen altijd even goed wat de precieze geldigheidsduur is. Zo weet je zeker dat je ervan kunt profiteren als jij dat wilt en dat de actie nog niet verlopen is.

Volg Belvilla ook op social media

Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Belvilla dan blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en vind je dat automatisch in je mailbox. Echt helemaal niks meer missen? Volg Belvilla dan ook op social media. Belvilla is actief op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en Instagram. Daar mag je je eigen mening geven, vragen stellen en de ervaringen van andere mensen lezen. Praat ook daar lekker mee en mis helemaal niks meer als het over vakanties in een leuk vakantiehuis gaat.

Zelf boeken of met hulp

Heb je een leuke vakantievilla op het oog? Dan kun je deze zelf boeken via de website van Belvilla. Je geeft hierbij aan waar je naartoe wilt, wanneer je wilt gaan en met hoeveel personen. Geef het ook even aan als je een huisdier wilt meenemen want dit mag niet overal. Mocht er nu iets niet helemaal goed zijn aan de boeking of heb je vragen? Neem dan telefonisch even contact op met de klantenservice van Belvilla. Ze zijn zes dagen per week op die manier bereikbaar, met uitzondering van zondag.

Zelf je huis verhuren is ook mogelijk

Zelf je huis verhuren aan andere mensen is ook mogelijk bij Belvilla. Heb je een mooi (buiten)huis of vakantiewoning op een leuke bestemming? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn met verhuren aan een ander via Belvilla. Het kan niet alleen een aardig zakcentje opleveren maar je maakt tevens andere personen blij met een leuk vakantieadres. Op de website van Belvilla kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is als je zelf je huis (al dan niet een vakantiehuis voor jou) wilt verhuren. Ook hiervoor geldt dat je, mocht je er zelf niet helemaal goed uitkomen, contact op kunt nemen met de klantenservice van Belvilla.

Over Belvilla

In 1980 werd in Nederland het bedrijf Belvilla opgericht door Dries Veen en Dick Hakkenbroek. Het bedrijf richtte zich vanaf het eerste moment op het aanbieden van vakantiehuizen in Nederland. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid, aangezien het bedrijf momenteel in meerdere landen actief is. Ook is het bedrijf in de loop der jaren door meerdere partijen overgenomen. In 2020 is het bedrijf onderdeel van een Indische Hotelketen; het hoofdkantoor van Belvilla is tegenwoordig in Zürich gevestigd. In de Benelux is Belvilla momenteel de grootste aanbieder van vakantiehuizen, waarbij het in geheel Europa ook tot één van de grootste partijen hoort.

Als je graag een vakantiehuis wilt huren, heb je bij Belvilla onwijs veel keus. Met ruim 25.000 vakantiewoningen in meer dan 20 landen kan je altijd wel een geschikt vakantiehuis vinden. Je kunt op de website van Belvilla zelf een zoekopdracht uitvoeren, waarbij je op land kunt filteren, op aantal personen en op de gewenste in- en uitcheck datum. Vervolgens toont de zoekmachine van Belvilla de meest geschikte vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen bevinden zich onder meer in Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Spanje, België, Duitsland, Denemarken en Kroatië.

Via de website van Belvilla kan je ook een hoop inspiratie op doen. Zo kan je ook filteren op bijvoorbeeld vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen waarbij je een hond mee mag nemen, vakantiehuizen met een zwembad en vakantiehuizen op een vakantiepark. Het boeken van het gewenste vakantiehuis gaat vervolgens snel & veilig via de website van Belvilla. Bij het boeken van een vakantiehuis kan je ook bepaalde verzekeringen afsluiten, zodat je risico’s uit kunt gaan sluiten. Om je reis te kunnen annuleren, is het daarom aan te raden om een annuleringsverzekering bij de boeking af te sluiten.

De klantenservice van Belvilla kan je perfect informeren over deze annuleringsverzekering. Je kunt de klantenservice bereiken via een online contactformulier en op telefoonnummer 088 202 12 12.