Landal GreenParks

Landal GreenParks folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Landal GreenParks

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor Landal GreenParks korting

Folder Landal GreenParks

Een weekje of een weekend ergens naartoe is altijd leuk. Dit kun je ook prima doen bij Landal GreenParks. Daar huur je een vakantiehuisje voor zoveel mensen als je wilt en kun je genieten van allerlei leuke bezigheden en gebruikmaken van alle faciliteiten op en rondom het park.

Bekijk en boek je verblijf eenvoudig via de website

Als je kiest voor een vakantie te boeken bij Landal GreenParks dan kun je dit eenvoudig via de website doen. Hierop staan alle parken, mogelijkheden en prijzen weergegeven en kun jij iets kiezen dat je het meeste aanstaat. Om het net even wat makkelijker voor je te maken kun je het aanbod wat verkleinen door te zoeken binnen een bepaalde categorie. Zo kun je op de site kiezen voor het land waar je naartoe wilt, bekijken wat er zoal in de buurt van het park te doen is en welke activiteiten je er kunt ondernemen. Kijk ook altijd even naar wat voor accommodatie je op zoek bent, hoe je reisgezelschap eruit ziet en of er speciale voorzieningen nodig zijn. Zo vind jij een bestemming en accommodatie die precies passend zijn.

Als je er zelf niet helemaal goed uitkomt

In eerdere jaren bracht Landal GreenParks regelmatig een brochure uit waarin alle bestemmingen stonden en waar je rustig doorheen kon bladeren om een leuke vakantiebestemming uit te zoeken. Dit is tegenwoordig niet meer het geval maar je kunt in plaats daarvan alles op de website vinden. Kom je er dan nog niet helemaal goed zelf uit? Dan neem je het beste even contact op met Landal GreenParks. Dit doe je het makkelijkste door met het Landal Contact Center te bellen. Dit kan zeven dagen per week.

Kijk ook even bij de veelgestelde vragen

Kijk ook altijd als je een vraag hebt even tussen de veelgestelde vragen op de website. Hier staan tal van (hoofdzakelijk algemene) vragen die mensen reeds vóór jou gesteld hebben. Grote kans dat je vraag er ook tussen staat en zo heb je meteen een antwoord. Zo niet, dan kun je daarna uiteraard altijd nog nader contact leggen met Landal GreenParks. Dit kun je doen voor informatie in te winnen maar ook reserveren kan via het Contact Center, mocht dit zelf doen niet lukken.

Vakantie boeken met korting

Wil je er wel graag even lekker tussen uit maar heb je niet zo’n groot budget om dit te doen? Kijk dan op de site van Landal GreenParks ook eens bij de aanbiedingen. Hierin vind je tal van acties terug waarmee je korting kunt krijgen op een verblijf. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verblijf dat je boekt voor over een poosje en waarop je dan nu al korting krijgt. Wil je niet te lang wachten met vertrekken maar eigenlijk het liefst zo snel mogelijk gaan? Kijk dan wat er aan last minute aanbiedingen gegeven wordt. Daarop krijg je altijd een aardig kortingspercentage zodat je verblijf voordeliger uitvalt dan normaal.

Geen enkel nieuwtje meer missen

Als je niks wilt missen van alle acties, nieuws en aanbiedingen van Landal GreenParks kun je het jezelf makkelijk maken door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen maar je mailadres door te geven en telkens als er een nieuwsbrief verschijnt, ontvang jij deze automatisch in je mailbox. Zo weet je zeker dat er geen enkel nieuwtje meer aan je voorbij zal gaan. Landal GreenParks is actief op social media dus daar kun je de vakantie aanbieder ook volgen. Dit doe je op Facebook, Twitter, Instagram of YouTube.

Maak een account aan bij Landal GreenParks

Als je een boeking wilt doen bij Landal GreenParks, dan maak je daarvoor een account aan. Dit hoef je maar eenmaal te doen zodat je op een later tijdstip kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Zo zijn niet alleen je gegevens bij Landal GreenParks bekend maar kun jij ook alles wat je vakantie aangaat snel en eenvoudig opvragen. Zo kun je precies zien wat de status is en wat je allemaal geboekt hebt en eventueel nog kunt veranderen of bijboeken.

Gebruik de app tijdens je verblijf

Ben je eenmaal op het vakantiepark dat je hebt uitgekozen gearriveerd? Zorg er dan voor dat je de Landal GreenParks app downloadt. Hiermee kun je precies zien wat en wanneer er allemaal te doen is en allerlei activiteiten reserveren zoals voor een leuke sportwedstrijd of bijvoorbeeld voor een diner. Zo weet je zeker dat je er altijd terecht kunt en ten volle van je vakantie kunt genieten.

Over Landal GreenParks

Als je een vakantiehuis wilt gaan boeken, is de kans groot dat je bij Landal GreenParks uitkomt. Deze keten heeft namelijk een onwijs uitgebreid aanbod van vakantiehuizen en behoort al jarenlang tot één van de marktleiders. De keten werd overigens al in 1954 opgericht en werd in de loop der jaren enkele keren gefuseerd met andere ondernemingen. Zo is Landal GreenParks een tijd in handen geweest van AEGON, maar in 1996 ging uiteindelijk een groep investeerders onder de huidige naam aan de slag. Dat werd al snel een succes, onder meer doordat Landal GreenParks in de loop der jaren meerdere vakantieparken van andere partijen overgenomen heeft.

In het huidige aanbod van Landal GreenParks zijn onwijs veel vakantieparken in verschillende landen te vinden. Het bedrijf is actief in Nederland, in België, in Duitsland, in Denemarken, in Zwitserland, in Oostenrijk, in Schotland, in Engeland, in Tsjechië en in Hongarije. In al deze landen vind je meerdere vakantie- en bungalowparken van Landal GreenParks terug. Je hebt hierbij de keus uit allerlei verschillende soorten parken én ook uit verschillende accommodaties.

Via de website van Landal GreenParks kan je gemakkelijk zoeken naar de gedroomde bestemming. Je kunt je wensen doorgeven, de gewenste reisdata en het aantal personen. Vervolgens toont de zoekmachine van Landal GreenParks exact welke vakantiewoningen er op welk vakantiepark vrij zijn. Het boeken van de reis kan vervolgens ook direct via de website. Zorg ervoor dat je de reisvoorwaarden goed doorneemt en goed nadenkt over het afsluiten van aanvullende verzekeringen. Met een aanvullende verzekering kan je mogelijk in een later stadium de reis annuleren of verplaatsen.

Heb je vragen? De klantenservice van Landal GreenParks staat graag voor je klaar. Je kunt hen op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur bereiken en in het weekend tussen 10.00 en 15.00 uur. Je kunt daarvoor bellen naar 0900 8842. Ook is het mogelijk om de sectie veelgestelde vragen op de website raad te plegen; mogelijk vind je daar al het antwoord op jouw vraag.