TravelBird

TravelBird folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor TravelBird

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

TravelBird weetjes en feiten

 1. TravelBird bied de mogelijkheid om gratis lid te worden van hun platform
 2. De speciale secret escape aanbiedingen geven een korting tot 70%
 3. TravelBird is een hele leuke overzichtelijk website
 4. Je kunt de leukste deals toevoegen aan mijn favorieten en later vergelijken
 5. De beste hotels en aanbiedingen worden geselecteerd door echte mensen
 6. Je kunt actuele aanbiedingen doorlopen met een eenvoudig filter systeem
 7. Via TravelBird herontdek je de meest inspirerende reisdeals
 8. Elke aangeboden deal wordt een paar keer gecontroleerd
 9. Je kunt boeken tot wel 6 maanden van te voren
 10. TravelBird geeft handige tips voor de leukste reizen
 11. De vogel uit het logo geeft je direct een vakantie gevoel
 12. De vakantieselecties die het bedrijf aandraagt zijn op maat gesneden
 13. Als lid kun je hotels boeken met grote korting
 14. TravelBird is in 2010 opgericht door twee Nederlandse ondernemers
 15. Er worden regelmatig extra upgrades aangeboden voor nog meer reis genot
 16. TravelBird bied de allermooiste reizen aan tegen de allerlaagste prijzen
 17. Het bedrijf maak het boeken van vakanties weer leuk en stressloos
 18. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen die 10 dagen geldig blijven
 19. Vaak staan er wel 300 aanbiedingen op de website
 20. TravelBird bied de laagste prijs garantie
 21. Iedereen kan lid worden van de boekservice van TravelBird
 22. Elke zondag krijg je de beste aanbiedingen opgestuurd via je email
 23. Je kunt geld tegoed krijgen als je TravelBird aan anderen tipt
 24. Bij TravelBird is het aanbod beperkt en daarom is op ook echt op
 25. De klantenservice is makkelijk te bereiken
 26. Via social media zijn er veel leuke acties te vinden
 27. TravelBird is telefonisch of per email te bereiken

Tips voor TravelBird korting

TravelBird folder

Een vakantie plannen is altijd leuk. Dit kun je bij diverse aanbieders doen waarvan TravelBird er een is. Om gebruik te kunnen maken van de aanbiedingen en de website van TravelBird af te snuffelen op zoek naar een leuke vakantiebestemming geef je eerst even je mailadres door. Wil je dan liever geen mailtjes meer van ze ontvangen dan kun je dat ook vermelden.

Kijk eens bij de aanbiedingen

Op de website van TravelBird vind je ook voordelige vakanties. Heb je niet een al te groot budget maar wil je er toch graag even tussenuit dan kun je eens bij de aanbiedingen kijken. Bij alle aanbiedingen op de website vind je een uitgebreide beschrijving van de bestemming, het verblijf, wat erbij inbegrepen is en wat het kost. Daarnaast kun je op de beschikbaarheid klikken zodat je meteen kunt zien of je de gekozen vakantie kunt boeken wanneer jij dat wilt.

Keuze uit diverse categorieën

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming maar weet je nog niet zo goed wat je wilt? Dan kun je bij TravelBird eerst een keuze maken uit verschillende categorieën om het voor jezelf wat eenvoudiger te maken en gerichter te zoeken. Zo kun je kiezen voor Fly & drive, Citytrips, Romantische reizen, Droomreizen, Toppers onder de €99,-, Op het platteland en Vakanties met vlucht. Als je eerst een keuze maakt uit een van deze categorieën vind je sneller een bestemming die aan je eisen voldoet en kun je deze direct boeken.

Geef je wensen aan

Als je zelf al iets in je hoofd hebt over een mogelijke bestemming kun je ook op die manier naar een leuke vakantie zoeken. Hiervoor geef je aan waar je naartoe wilt, wat voor soort vakantie je wilt houden en wanneer je dat wilt doen. TravelBird zoekt dan naar bestemmingen die met jouw wensen overeenkomen en waar je een keuze uit kunt maken. Zit er niks bij dat je wel aantrekkelijk lijkt? Dan pas je gewoon de filters aan en begin je opnieuw te zoeken.

Favorieten aangeven

Heb je leuke bestemmingen in je hoofd maar kun je nog niet direct een keuze maken? Dan geef je zelf deze bestemmingen en plaats je ze onder je Favorieten. Met behulp van deze lijst kan TravelBird je informeren over actuele aanbiedingen naar een bestemming die jou aanspreekt. Zo hoef je niet steeds zelf op zoek naar aanbiedingen maar worden ze aangeboden op een presenteerblaadje en krijg je ze via je mailbox binnen.

Zelf snel en eenvoudig boeken

Boeken bij TravelBird kun je zelf online doen. Dit is niet ingewikkeld en kan iedereen dus gewoon lekker zelf regelen vanuit zijn of haar luie stoel. Heb je een bestemming en reis gevonden die je wel wat lijkt? Klik er dan op om verder te gaan. Vervolgens krijg je de hoofddetails van de vakantie te zien. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan wat voor faciliteiten er bij het verblijf horen, waar dit precies gelegen is en wat je er allemaal kunt doen en bezichtigen. Daarnaast kun je op een gedetailleerd kaartje bekijken waar je hotel of andere overnachtingsplek zich precies bevindt.

Alle beschikbare informatie staat online

Uiteraard wordt er ook aangegeven wat er allemaal te beleven is in de omgeving zodat je weet wat je er als vakantieganger kunt doen. Staat dit je allemaal goed aan dan kun je kiezen wat voor kamer of verblijf je wilt boeken. Daarbij staat meteen duidelijk aangegeven wat het kost per persoon en kun je zelf een keuze maken. Ga je met meer mensen dan zie je meteen wat dit kost als je meer kamers tegelijk boekt. Als er een aanbieding geldt voor de door jou gekozen vakantie zie je dit ook in beeld. Er komt een klokje in beeld te staan dat terugloopt. Hiermee wordt aangegeven hoe lang je nog gebruik kunt maken van een bepaalde aanbieding zodat je weet voor wanneer je deze dient te boeken om korting te krijgen.

Kijk wanneer je kunt en wilt gaan

Je geeft tenslotte aan wanneer je op vakantie wilt gaan. Dit doe je met behulp van een kalender waarin je kunt zien wanneer de vakantie nog beschikbaar is. Is deze bestemming niet meer vrij als jij wilt gaan dan kun je natuurlijk een andere vakantie kiezen of kijken of je op een ander tijdstip wilt gaan. Indien de prijzen op diverse data dat je wilt boeken anders zijn dan kun je dit meteen zien. Als je alle gegevens hebt ingevuld krijg je direct het totaalbedrag voor de vakantie te zien zodat je weet wat deze je gaat kosten.

Over TravelBird

Het originele Travelbird bestaat niet meer en is in november 2018 voor een deel opgekocht door Secret Escapes. De partij die zelf aanbiedingen heeft of beste prijzen voor exclusieve hotels. Dit ligt in hetzelfde straatje als Travelbird, alleen op Travelbird kun je ook de laatste deals en aanbiedingen vinden voor complete excursies, villa’s en andere arrangementen. Denk daarbij aan complete tours, een cruise erheen of wat er ook bij het pakket inbegrepen zit. Vluchten zijn vaak niet inbegrepen en er zijn ook veel goedkopere dingen in Nederland te vinden.

De website is in principe erg simpel en intuïtief. Net als je tijdlijn op Facebook kun je oneindig lang doorscrollen tot je misschien iets tegen het lijf loopt. Een leuke trip naar een verre plek voor een erg goede prijs over een paar maanden. Een leuk vooruitzicht en omdat het niet veel kost, houd je ook nog geld over om bijvoorbeeld op je vakantieadres ergens wat te eten of te bezoeken. In principe kan je de website niet bezoeken tenzij je geregistreerd bent, maar dat heeft ook zijn voordelen. Je ontvangt dan namelijk altijd de nieuwste en beste deals in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte en ben je niet verplicht om uren rond te struinen op hun website.