Tel Sell

Tel Sell folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tel Sell

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Wehkamp
Bol.com
vidaXL
Otto
Lidl Shop
Hudson's Bay
Banggood
De Bijenkorf
V&D
Albelli
Wenz
Amazon
AliExpress
Amazon Prime
Tel Sell
DealeXtreme
Voordeelvanger
Koopjedeal

Populaire folders

Tips voor Tel Sell korting

Folder Tel Sell

Kijk je regelmatig televisie? Dan is de kans zeer aanzienlijk dat je wel eens een reclamespotje van Tel Sell voorbij hebt zien komen. Zij bieden tal van bijzondere en vaak heel nieuwe producten aan die je tegen een aanbiedingsprijs kunt aanschaffen. Het aanbod hierin varieert en zo kun je steeds weer nieuwe producten in het assortiment verwachten.

Reclame voor nieuwe producten op televisie

Tel Sell probeert de producten die ze in het assortiment hebben zoveel mogelijk aan de man te brengen via reclamespotjes die zij uitzenden op televisie. Hierin wordt een nieuw product geïntroduceerd en kun je als kijker zien hoe handig dit wel niet is en waarvoor het allemaal gebruikt kan worden. Zit er een product bij dat je wel aanstaat, dan kun je dit sowieso telefonisch bestellen bij de aanbieder.

Artikelen ook te koop via de website van Tel Sell

Dit is niet de enige manier waarop je bij Tel Sell producten kunt kopen. Er is namelijk ook een website met webshop waarin je de artikelen kunt bestellen. In de webshop vind je een overzicht van alle artikelen die op dat moment via Tel Sell te koop zijn. Dit zijn er meer dan je op televisie ziet op een bepaald moment, maar dit komt doordat daar vooral de nieuwste producten die net op de markt gekomen zijn, te zien zijn. Bij elk artikel staat informatie vermeld zodat je weet wat je in huis haalt en kun je ook direct zien wat het kost en hoe lang het duurt voordat je je bestelling in huis hebt.

Kijk op de website of er leuke acties gelden als je wat bestelt

Bij Tel Sell worden de producten uit het assortiment vaak al tegen lagere prijzen verkocht zodat je daarmee je voordeel behaalt. Er wordt geen folder uitgebracht door deze aanbieder maar je kunt op de website wel alle aanbiedingen bekijken. Zo krijg je er bijvoorbeeld soms een artikel gratis bij of is de levering gratis, het is maar net welke actie op dat moment geldt. Bestellingen met een waarde van €39 of meer worden altijd verstuurd zonder extra verzendkosten.

Bestellen is ook via de telefoon mogelijk

Heb je je oog ergens op laten vallen en wil je dat artikel bestellen? Dan doe je dat via de webshop of via de speciale bestellijn van Tel Sell. Dit kan zowel vanuit Nederland als België gedaan worden. Je vindt de telefoonnummers om te bestellen en de tijden waarop dit kan op de website van Tel Sell. Bestellen kan zeven dagen per week dus dat is makkelijk zat. Heb je je bestelling eenmaal in huis, dan krijg je deze dertig dagen op zicht. Mocht het niet zijn wat je ervan verwacht had, dan kun je de bestelling altijd binnen deze tijd gratis retourneren. Lees wel altijd even goed de voorwaarden die hiervoor gelden door zodat je weet waar je aan toe bent.

Korting krijg je in de Outlet

Bij Tel Sell kun je ook artikelen met korting aanschaffen in de Outlet. Dit is een speciale categorie die je op de site vindt. In de Outlet vind je producten die extra afgeprijsd zijn. Deze gaan uit het assortiment omdat ze plaats maken voor de nieuwe collectie maar er is zeker niks mis mee. Er zijn er waarschijnlijk niet veel meer van en je dient er snel bij te zijn om het artikel te kopen maar betaalt daar dan wel aanzienlijk minder voor dan eerder het geval was.

Zo mis je geen enkele aanbieding meer

Als je geen enkel nieuwtje van Tel Sell meer wilt missen en geen enkele aanbieding meer aan je neus voorbij wilt laten gaan, is het handig je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dit is zo gepiept want je hoeft alleen maar je emailadres door te geven via de website. Daarna ontvang je automatisch de nieuwsbrief van Tel Sell in je mailbox. Leuk bijkomend voordeel is dat je voor je aanmelding ook een kortingsbon krijgt ter waarde van €5 die je mag gebruiken bij een bestelling bij Tel Sell. Doe je dit telefonisch, geef dan wel altijd even aan dat je een bon hebt zodat deze verzilverd kan worden.

Wel even registreren en inloggen

Als je een bestelling plaatst bij Tel Sell dan maak je daarvoor altijd eerst een account aan. Dit betekent dat je je gegevens doorgeeft aan deze aanbieder. Dit hoef je slechts eenmaal te doen want als je later iets anders wilt bestellen, dan kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en hoef je je gegevens niet steeds opnieuw in te voeren.

Over Tel Sell

In 1993 werd in ons land door Louise Mulder het bedrijf Tel Sell opgericht. Dit bedrijf was behoorlijk innovatief, aangezien het producten verkocht via reclames op televisiezenders. Deze reclames heb je ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen als je iets ouder bent. In de eerste jaren was het bedrijf super succesvol, maar dit bleek van korte tijd te zijn. Vanaf het jaar 2006 ging het eigenlijk bergafwaarts, waarna het bedrijf in 2008 failliet verklaard werd.

In datzelfde jaar besloot de familie Mulder direct weer om de bedrijfsnaam terug te kopen. Het bedrijf besloot om niet meer via commerciële televisiezenders producten te verkopen, maar juist via de eigen webshop. In de webshop van Tel Sell kan je allerlei interessante producten vinden.

Het assortiment van Tel Sell is onderverdeeld in enkele categorieën: Keuken, Huishoudelijk, Fitness, Beauty, Vrije tijd en Outlet. Per categorie vind je een interessant aanbod van voordelig geprijsde artikelen. De focus van Tel Sell ligt namelijk op artikelen die in de aanbieding zijn. Dit kan een korting op de aanschafprijs zijn, maar het kan ook een ‘1+1’ actie of iets dergelijks zijn.

Als je voor meer dan 39 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je een bedrag van 5,99 euro aan verzendkosten te betalen. De verzending wordt hoe dan ook op korte termijn verstuurd; de meeste producten hebben een levertijd van 1 á 2 dagen. Na het in ontvangst nemen van de producten heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. De kosten voor de retourzending komen wél voor eigen rekening.

Heb je vragen over bepaalde producten of je bestelling? Je kunt voor al je vragen contact opnemen met de klantenservice van Tel Sell. Daarvoor kan je bellen naar 0800 24 000 24 of een online contactformulier invullen.