MamaLoes

MamaLoes folders

MamaLoes Folder

MamaLoes Folder

Geldig van 23-02 t/m 06-03

Profiteer nog 9 dagen van deze MamaLoes Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste MamaLoes aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Tips voor MamaLoes korting

Folder Mamaloes

Mamaloes is een tweedehandse baby spullen winkel in Nederland. Deze is opgericht in het jaar 2009 door Loes de Volver, die ook moeder is van vijf prachtige kinderen. Mama Loes is heel erg geliefd en deelt graag haar ervaringen en adviezen met andere mama’s. Hieruit kun je halen dat ze hart heeft voor sociale activiteiten. De winkel Mamaloes helpt ook graag met het welzijn van andere mensen om zich heen. Dingen samen doen staat centraal bij dit bedrijf en daarom hebben ze ook een top team dat dezelfde mening en hetzelfde sociaal gevoel als Loes deelt.

Kleed je baby in stijl

Mamaloes geeft ook tips als het gaat om kleding voor jouw baby of peuter. Bij hen in de winkel ben je terecht voor sportieve, moderne, hippe en kleurrijke kledingstijlen. Op de afdeling kun je jongens en meisjes kleding met bijbehorende mutsen, sokken en schoenen vinden. Om de outfit van jouw baby compleet te maken kun je het altijd doen met de baby zonnebrillen die geweldig leuk staan. Naast de mooie zonnebril modellen, hebben de zonnebrillen ook als doel om de ogen van deze lieve baby's te beschermen. Voor het netjes houden van de leuke kleertjes in de kast, verkopen ze leuke baby hangers en allerhande accessoires die nodig mochten zijn.

Baby’s everyday care

Een verzorgde baby is altijd wel fijn te knuffelen en ook de baby zelf voelt zich hier prettig bij. Om deze geweldige verzorgingsproducten in huis te hebben, moet je in de winkel van Mamaloes een kijkje nemen. Het assortiment bestaat uit: babyverzorgingsartikelen, babytextiel, bambino mino luiers, billendoekjes boxen, luieremmers, plaspotjes, slabbetjes, voedingskussens en nog veel meer. Voor wat betreft de voeding en drank voor jouw kind, kun je ook een kijkje nemen bij deze winkel. Ze hebben borstkolven, flessenspenen, drinkbekers en andere benodigdheden die zeker goed zullen passen in de kast van de baby. Alle producten zijn ook nog van topkwaliteit en dat wil zeggen dat ze dus ook langer mee gaan. Koop ze snel!

Leuk spelen met het speelgoed van Mamaloes

Ouders willen altijd het beste voor hun kind. Vooral als het kindje zich leuk daarmee kan vermaken. Om hierin te voorzien, koop je bij Mamaloes leuk speelgoed dat de kinderen zeker prettig zullen vinden. Vanaf de geboorte van jouw kind tot en met de leeftijd waar jouw kind relatief minder speelgoed wilt, kun je zeker wel wat vinden bij Mamaloes. Hun assortiment bestaat uit speelgoed voor binnen en buiten je huis. Verder hebben ze ook speelgoed dat je kan gebruiken in de zomer wanneer het abnormaal heet is. Bekijk de website 1Folders.nl voor de leuke aanbiedingen die ook hier geplaatst zijn.

Verwelkom jouw baby in zijn nieuwe kamer

De ruimte waarin jouw kind meer dan de helft van de dag gaat doorbrengen, moet ook de meest comfortabele ruimte zijn. Het assortiment van de slaapkamer afdeling bij Mamaloes bestaat uit de volgende hoofdcategorieën; babymeubels, baby deken, babymatras, klamboes, sluiers, slaapzakjes en nog veel meer. Er zijn ook overige slaap benodigdheden zoals babynestje dekbedden, matrasbeschermers, slaap- en steunkussens, raamverduistering etcetera. Naast alle leuke en comfortabele items, moet jouw kind ook veilig en beschermd zijn en daarvoor vind je genoeg accessoires bij Mamaloes. Bij deze leuke baby winkel kun je dus alles vinden om de veiligheid van jouw kind te garanderen.

De service voor de klant

Zit je met vragen over de locatie en het ruime assortiment van Mamaloes, dan mag je vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice. Het personeel is heel erg behulpzaam en vriendelijk en kan niet wachten om je ten dienst te zijn. Mocht je een druk mamaschema hebben, dan kun je altijd onderaan de website van Mamaloes met een personeelslid chatten en gerichte vragen stellen. Voor het contacten van de klantenservice, mag je ook bellen, Whatsappen of een e-mail sturen. Er wordt even snel gereageerd!

Een brief met altijd goed nieuws

Naast alle aanbiedingen die ze hebben, kun je ervoor kiezen om op de hoogte te blijven via de nieuwsbrief. Hoe kun je deze voor jezelf inschakelen? Voor het inschrijven voor de nieuwsbrief van Mamaloes ga je naar de onderkant van de website waarin je in de aangegeven balk jouw e mailadres invult. In jouw mailbox kun je het daarna bevestigingen en dan sta je ingeschreven. Zo simpel en snel was dat! Op de social media kanalen van Mamaloes kun je ook een kijkje nemen. Mamaloes vindt het heel erg leuk als je hen tagged in door jou gekochte items en deze blijft delen, zodat anderen ook een reactie over de koop kunnen achterlaten. Zo deel je de eigen ervaring met elkaar en blijf je plezier hebben met het winkelen bij Mamaloes.

Over MamaLoes

In 2009 werd in de plaats Goirle een winkel met nieuwe- én tweedehands producten voor baby’s geopend. Deze winkel kreeg de toepasselijke naam MamaLoes. Waarom deze naam toepasselijk is? Nou, omdat de oprichter zelf de naam Loes draagt. Loes de Volder is zelf moeder en had al langere tijd de droom om een uniek bedrijf op de markt te zetten. Een bedrijf waar alle (kersverse) ouders blij mee zouden zijn; uiteindelijk leidde dit tot het bedrijf MamaLoes.

Door de jaren heen heeft Loes de Volder echt een geweldige prestatie neer weten te zetten. Met haar bedrijf wist zij continue een uniek assortiment aan te bieden, waardoor zij met haar bedrijf al snel héél veel ouders blij wist te maken. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat MamaLoes een webshop op ging richten én vier extra winkels in ons land geopend heeft. Deze winkels zijn te vinden in Breda, Utrecht, Eindhoven en Urk.

Shop je liever online? Dan kan je daarvoor in de webshop van MamaLoes kiezen tussen de volgende categorieën: Slapen, Onderweg, Thuis, Verzorging, Babykleding, Cadeaus, Babyspeelgoed en Merken. Per categorie vind je een divers aanbod van interessante producten voor baby’s en voor ouders. Sommige van deze producten worden bovendien alleen door MamaLoes aangeboden, waarmee dit bedrijf zich extra weet te onderscheiden.

Bestel je voor meer dan 39 euro via de webshop van MamaLoes? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bestel je voor minder dan 39 euro? Dan betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. Nadat je de producten in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze producten te retourneren. Je dient deze retournering eerst via de website aan te melden, waarna je de retourinstructies op kunt volgen. De kosten voor de retournering komen voor eigen rekening.

Op werkdagen van 09.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur staat de klantenservice van MamaLoes graag voor je klaar. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar 013 220 59 59.